Arvo "käre-maru-vahva" Nurk
Re: Arvo "käre-maru-vahva" Nurk
Panen teile pildi - eesmised ja keskmised suitsugranaatide torud on punase ringiga tähistatud.
Cariuse 213 Tiigri fotodel on tähelepanelikul silmitsemisel neid samuti näha.
Kristjan
Cariuse 213 Tiigri fotodel on tähelepanelikul silmitsemisel neid samuti näha.
Kristjan
GE Pzkpfw VI, Ausf E1 Pz. nr. 213; sHpzA 502; LT Otto CARIUS; Narva. Estonia; Feb/Mar 1944
Austatud vaoinas;
Uuendasin oma värvitahvli - pidin foto CARIUS'e tankist kaua vaatama/uurima, enne kui ma need kaks ekstra suitsugranaatide torud lõpuks ikka nägin. Loodam, et minu 'v3' sellet Tiigi tankist on nüüd OK.
Aitäh Teie abi eest.
Terv.;
A
Uuendasin oma värvitahvli - pidin foto CARIUS'e tankist kaua vaatama/uurima, enne kui ma need kaks ekstra suitsugranaatide torud lõpuks ikka nägin. Loodam, et minu 'v3' sellet Tiigi tankist on nüüd OK.
Aitäh Teie abi eest.
Terv.;
A
- kangelaspioneer
- Liige
- Kontakt:
Estonian Narva Battalion 1943 (2)
Austatud kangelaspioneer;
Tänan väga info eest, Ma saan aru, et kõikidele saksa väeosadele tihti anti need killustunud kamuflaaž jakid kasutusele. Nii palju kui sain, jah, kasutasin Luftwaffe jakki, eemaldasin LH rinna emmbleemi, ja siis lisasin SS embleemi varukale ja 'Narwa" mehe krae sakid. Ma proovisin Luftwaffe jakist Eesti Leegioni jakke teha.
Kas saaksite mind palun aidata? Kuidas peaksin sõduri riided muutma, et ta rohkem 'Narrva' mehe moodi välja näeks?
Suured tänud abi eest.
Terv.;
A
Tänan väga info eest, Ma saan aru, et kõikidele saksa väeosadele tihti anti need killustunud kamuflaaž jakid kasutusele. Nii palju kui sain, jah, kasutasin Luftwaffe jakki, eemaldasin LH rinna emmbleemi, ja siis lisasin SS embleemi varukale ja 'Narwa" mehe krae sakid. Ma proovisin Luftwaffe jakist Eesti Leegioni jakke teha.
Kas saaksite mind palun aidata? Kuidas peaksin sõduri riided muutma, et ta rohkem 'Narrva' mehe moodi välja näeks?
Suured tänud abi eest.
Terv.;
A
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist