Torud kinni, kuid veetakse nüüd laevadega. sanktsioonid .....
https://x.com/Maks_NAFO_FELLA/status/18 ... 9765908775
Kust tuleb tulevase Narva gaasielektrijaama gaas?goga66 kirjutas: ↑17 Jaan, 2025 10:41 Google tõlge "Euroopa ostab 2025. aastal Vene gaasi enneolematu kiirusega. 2025. aasta esimese 15 päeva jooksul importisid ELi 27 riiki Venemaalt 837 300 tonni veeldatud maagaasi, - Politico
See on rekordiline, võrreldes eelmise aasta samal perioodil sisse toodud 760 100 tonniga."
Torud kinni, kuid veetakse nüüd laevadega. sanktsioonid .....
https://x.com/Maks_NAFO_FELLA/status/18 ... 9765908775
Ma vahetasin 2000 FIMi rubladeks, sain 22000 rubla ja ostsin traktori. T-16. Pangas olid ainult 1 ja 3 rublased kupüürid, kaks kilekotitäit sai. Igatahes, kui ühmasin, et kilekotte (soome) tagasi ei taha, siis lükati see raha üle lugemata laua alla ja tehing tehtud.
Läti keelas selle torujuhtme kaudu tuleva gaasi kasutamise 1. jaanuaril 2023. Kui AKF juttude kuulamise asemel loeks natuke võrguhalduri teateid selle torujuhtme kohta, siis seda kasutatakse Kaliningradi gaasivarustuse tagamiseks, kui Minsk-Kaliningrad torujuhet remonditakse või hooldatakse. Seega, kui Vasjal Kaliningradis surve alla läheb, siis vajadusel virutataksegi siit nurgast peale või lastakse kapitalistidele asemele see osa, mis Kaliningradi pumbati. Transiidi on Läti valitsus ka lubanud. Samas ma tunnistan, et lugu suurest ärist, millest meie midagi ei tea, on parem ja mõtle, kus selle varjamiseks veel ostetakse kallist LNG-d. Päris ulme ah?Peeter kirjutas: ↑17 Jaan, 2025 13:22 Huvitav kas, mis ja kuidas toimub meie territooriumil asuvas Misso gaasijaamas?
Selgitus neile, kes jällegi mitte midagi mitte millestki ei tea: Missos on Eestit mitte puutuv, vaid ainult Missos kohalikku küla-väljavõtet toitev ja Eestit riivamisi läbiv Pihkva-Intšukalnsi mahutipargi vaheline täiteliin. Eestit mõjutab hoopis Värska-Tartu-Rakvere trass. Kuulsin lihtsalt juttu, et kui tuleb kõne, siis keeratakse Missos kasvõi mõlema trassi kraanid lahti, ja gaas läheb hopsti Pihkvast Intšukalnsi maa alla hoidlasse. Et tegemist suurema äriga, ja see Eestit ei puuduta. Selline jutt oli, et ei-ei-ei, Värska oma on kinni, sest meie ju venest gaasi ei võta, aga Misso-trass on justkui hoopis teine ja hoopiski Läti teema. .... Aga meie võtame Intšukalnsist lääneomaVat teagi nüüd, mida siis või keda uskuda...
Jutte tasub ikka kuulata (ja kõrvataha meelde jätta). Lihtsalt ma olen juba nii vana, et olen korduvalt juba selliseid situatsioone näinud, kuidas algul tulevad pelgalt jutud, mida kasvõi kõige kõrgemal tasemel pressiteadetega tagasi lükatakse. Aga pärast selgub, et jutul oligi tõepõhi all. Elu on näidanud, et ei maksa igatsugu asju kohe uskuda, ei ühelt, ega ka teiselt poolt. Küll aeg näitab .... kui näitab.
Mehed saavad koos koondamisteatega äärmiselt tulusa tööotsa sõjakomissariaadis (tahtjaid pidi piisavalt olema). Naised konveiertöö mõnes laskemoonatehases... Neile on see halb uudis kuna mugav kontoritöö ja vilets konveieritöö pole võrreldavad...
No meestel ju veab - asendadada paberite liigutamine komissariaadis firma kontori vastu on selgelt parem kui padrunite liigutamine rindel!
Shell ise raporteerib, et neil on 2023. aasta seisuga 103 000 töötajat.*kaugeltuuriv kirjutas: ↑18 Jaan, 2025 21:49 Gazprom olevat ka hakanud kontoripersonali koondama hakanud,kokku tahetakse 1600 kontoritöötajast lahti saada.Muidugi on see piisk Gazpromi töötajate seast,sest selles organisatsioonis pidavat olema 150000 töökohta.Vähemalt nii väideti tuubis,mis paneb mind mõtlema,et selline hulk on minu arust näide ebaeffektiivsusest.Ma ei ole eriti uurinud,kui palju näiteks Shelli töötajaskond on,kui analooge Läänest vaadata aga pankrotiohus oleva firma kohta ikka päris suur kogus.
Kasutajad foorumit lugemas: blueant, kaido999, manjabes ja 7 külalist