Pzkpfw I B - värvipilte palun!
Pzkpfw I B - värvipilte palun!
Külastasin täna Kullot. Keerutasin pikalt käes Tristari Pzkpfw IV - 2 erinevat verisooni aga otsustasin veel enne kalliste mudelite juurde asumist kätt proovida millegi peal mille kihva keeramisest suuremat kahju ei sünni. Jukust leidsin siis sobiva Zvezda Pzkpfw I B. Esmamulje polegi väga halb. Tankist on küll väga kvaliteetne ja ilmeka näoga. Lisasin endale kohe ka karbitäie Zvezda saksa rünnakrühmlaseid. Need on igatahes detailsemad kui Academy ja Tamya figuurid.
Aga asjast ka. Kui kellelgi on häid värvilisi pilte antud kergetankist siis oleksin väga tänulik.
Sedakorda siis kavasen ka kogu meisterdamise aja pilte teha, et nende abil vigu leida.
Aga asjast ka. Kui kellelgi on häid värvilisi pilte antud kergetankist siis oleksin väga tänulik.
Sedakorda siis kavasen ka kogu meisterdamise aja pilte teha, et nende abil vigu leida.
Pakkuda võib filateeliat perioodist 1918-1941.
www.aiaimpeerium.ee
www.aiaimpeerium.ee
- Panzergrenadier
- Liige
- Kontakt:
Tervist!
Tegelikult alguse jaoks ju päris hea otsus - Zvezda (õigemini küll algne Italeri) Pz IB on geomeetria poolest päris korrektne, detailidega on veidi nutusevõitu - no need tungrauad, labidad-kirved-tulekustutid ja muud jubinad, aga muidu üldiselt kobe tükk.
Ainult et reaalse tanki kohta on värvilisi fotosid vähe - mul on mõned lahjad olemas, mustvalgeid kusjuures üle 180... Kui need peaksid huvi pakkuma, võta privaadis ühendust, mõtleme kuidas lihtsamini kätte saad, maht tuleb suurevõitu, nii et meili teel ei õnnestu hästi.
Urmas.
Tegelikult alguse jaoks ju päris hea otsus - Zvezda (õigemini küll algne Italeri) Pz IB on geomeetria poolest päris korrektne, detailidega on veidi nutusevõitu - no need tungrauad, labidad-kirved-tulekustutid ja muud jubinad, aga muidu üldiselt kobe tükk.
Ainult et reaalse tanki kohta on värvilisi fotosid vähe - mul on mõned lahjad olemas, mustvalgeid kusjuures üle 180... Kui need peaksid huvi pakkuma, võta privaadis ühendust, mõtleme kuidas lihtsamini kätte saad, maht tuleb suurevõitu, nii et meili teel ei õnnestu hästi.
Urmas.
Eks need tükid on natuke kõverad jah
Aga mis selle raha eest tahtagi.
Kas see veniv kummitüüpi materjal ongi "resin" millest roomikud tehtud on? Või mida endast need resin mudelid kujutavad?

Kas see veniv kummitüüpi materjal ongi "resin" millest roomikud tehtud on? Või mida endast need resin mudelid kujutavad?
www.aiaimpeerium.ee
www.aiaimpeerium.ee
pane palun värvilised mulle meili. Adress on ehk alles. Mustvalged leidsin ise ka kokku aga mul põhiliselt pilte vaja abiks kui ma värvima hakkan, et aimu saada kuidas see tank tegelikult välja näeb. Ma päris tanki nägin oma silmaga viimati lapsena mingil 9 mai paraadilfossiil kirjutas:Ainult et reaalse tanki kohta on värvilisi fotosid vähe - mul on mõned lahjad olemas, mustvalgeid kusjuures üle 180...

Korra on elus Saumuris õnnestunud käia aga tankimuuseum oli just siis suletud

Tänud ette!
Kaspar
www.aiaimpeerium.ee
www.aiaimpeerium.ee
Või miks meili. Võite ju riputada siia kui tüli ei tee - arvestades palju neid karpe poes veel riiulil oli, siis kindlasti tuleb neid kleepijaid juurde kellele sellised pildid abiks on! 
Kaspar
Vähe ma ei hakkagi töö tegemise asemel praegu liimi ja plastikuga mässama

Kaspar
Vähe ma ei hakkagi töö tegemise asemel praegu liimi ja plastikuga mässama

www.aiaimpeerium.ee
www.aiaimpeerium.ee
-
- Liige
- Kontakt:
See zvezda Pzkpfw IB on igati lahe pisikene punn. Sel saab ju lisaboonusena kogu veermiku liikuma
Labidad ja muu sihuke on nigu on , on ka hullemaid, kõikse koledam on sumpsi kate, aga selle võib lihtsalt ära visata 
Piltide kohapealt... ava google , kirjuta sinna Pzkpfw IB ja otsi ainult pilte. Tuleb teisi ikka kõvasti.
Värvimise kohapealt on asi õnneks lihtne , saksa tankihall (panzer grey) on igaljuhul täistabamus
Humbrolil näiteks nr: 67 , revell oli vist nr: 78
Jõudu , sellest tuleb ilus masin ..

Piltide kohapealt... ava google , kirjuta sinna Pzkpfw IB ja otsi ainult pilte. Tuleb teisi ikka kõvasti.
Värvimise kohapealt on asi õnneks lihtne , saksa tankihall (panzer grey) on igaljuhul täistabamus

Jõudu , sellest tuleb ilus masin ..
Värvilisi leidsin ainult ühe ja see on ka mingi mälestusmärk-tank.Joss Metsast kirjutas:Piltide kohapealt... ava google , kirjuta sinna Pzkpfw IB ja otsi ainult pilte. Tuleb teisi ikka kõvasti.
Aga tänud heade soovide eest ja optimistlikust suhtumisest, et sellest ka minu käes võib ilus masin tulla

Kaspar
www.aiaimpeerium.ee
www.aiaimpeerium.ee
Ahah, no näedsa - enamus pildikesi juba üles pandud - tänud selle eest!
Lisan veel paar tükki:

Esimesel siis tegu Poola kampaaniaga ja teisel tegevuskohaks Hispaania, viimasel pildil on küll Panzer I Ausf.A, aga kuna küsimus on värvuses, siis kõlbab põhimõtteliselt ka see. Värviliste piltide juures on muidugi iseküsimus, et mis tasemel tollane värvusfotode (või slaidide) tegemine oli, see Hispaania pilt on minuteada pärit hoopis värvilisest kinokroonikast. Kui adekvaatselt nad nüüd tollase tanki värvust edastavad, on muidugi iseasi..
, aga üldiselt paistavad masinad olevat mitte tumehallid, kuigi algselt nad seda kindlasti olid, vaid hoopis tüki maad heledamad ja tugevalt sinaka varjundiga. Nii et kui on mõttes suvise kampaania masin ette võtta, siis tuleb sellele "tank grey" -le paras mõõt valget juurde sumada.
Nüüd roomikutest - need mis kaasas on vinüülist või plastisoolist või veel mingist sarnasest jälkusest....(pahal lapsel on kah vahel mitu nime
) sõna "resin" tähistab eelkõige kahekomponendilisest spovalust detaile.
Aga kui on soovi lisada oma panzerile selliseid jubinaid:

siis ei aita muud, kui tuleb ühendust võtta...
Urmas.
Lisan veel paar tükki:

Esimesel siis tegu Poola kampaaniaga ja teisel tegevuskohaks Hispaania, viimasel pildil on küll Panzer I Ausf.A, aga kuna küsimus on värvuses, siis kõlbab põhimõtteliselt ka see. Värviliste piltide juures on muidugi iseküsimus, et mis tasemel tollane värvusfotode (või slaidide) tegemine oli, see Hispaania pilt on minuteada pärit hoopis värvilisest kinokroonikast. Kui adekvaatselt nad nüüd tollase tanki värvust edastavad, on muidugi iseasi..

Nüüd roomikutest - need mis kaasas on vinüülist või plastisoolist või veel mingist sarnasest jälkusest....(pahal lapsel on kah vahel mitu nime

Aga kui on soovi lisada oma panzerile selliseid jubinaid:

siis ei aita muud, kui tuleb ühendust võtta...
Urmas.
Tänud piltide eest Sturmmann ja Fossiil!
Ja Fossiil, tänan pakkumast juppe aga mul tegemist, et olemasolevatelegi kohta leida
Kuidas sul neid juppe niipalju üle jääb!!!
Ja Fossiil, tänan pakkumast juppe aga mul tegemist, et olemasolevatelegi kohta leida

Kuidas sul neid juppe niipalju üle jääb!!!
www.aiaimpeerium.ee
www.aiaimpeerium.ee
- Panzergrenadier
- Liige
- Kontakt:
Jutt täiesti õige - tegu pole mitte ülejääkidega, vaid kloonitud juppidega. Ainult et kloonisin ma mitte neid, mis karbis (need on ikka üsna robustsed), vaid püüdsin teha enam-vähem "õiged", kui nüüd võtad ja võrdled karbis olevaid sarnaseid detaile, siis ilmselt märkad vahet pildil olevate ja algsete vahel. Seepärast ma sellist võimalust pakungi.
Urmas.
Urmas.
-
- Liige
- Kontakt:
Tere
Kui juba küsimiseks läks, siis mul oleks ka üks küsimus eelpool nimetatud mudeli kohta. Et millist Humbroli või Revelli värvi soovitaksite mudeli värvimiseks? Asi lihtsalt selles, et Tartus ei ole muid saada ja Zvezda pakub ainult mingisuguseid enda ja model masteri koode. Tabelite järgi mingi model masteri analoogi leidsin, aga mudelile kantuna jäi tulemus pehmelt öeldes rõve.
Martin
Kui juba küsimiseks läks, siis mul oleks ka üks küsimus eelpool nimetatud mudeli kohta. Et millist Humbroli või Revelli värvi soovitaksite mudeli värvimiseks? Asi lihtsalt selles, et Tartus ei ole muid saada ja Zvezda pakub ainult mingisuguseid enda ja model masteri koode. Tabelite järgi mingi model masteri analoogi leidsin, aga mudelile kantuna jäi tulemus pehmelt öeldes rõve.
Martin
Tervist.
No põhimõtteliselt peaks sobima Humbroli 67 - Matt Tank Grey, muidugi ei tohi unustada valget lisamast, muidu tuleb sihuke tume junn, et ühtegi väikest detaili pole näha. Revelli nummer siis 78, seda ei oska kommenteerida, pole endal vahetut kokkupuudet olnud. Aga et Model Masteri 4795 pettumuse valmistas....
, ise värvisin sellega oma 6-Rad-i, ei oska küll ühtegi paha sõna öelda, minule jäi hoopis parem mulje, kui Humbroli värvist - pigment peenem ja pihustub paremini. No ja valget tuli muidugi samamoodi juurde lisada.
Urmas.
No põhimõtteliselt peaks sobima Humbroli 67 - Matt Tank Grey, muidugi ei tohi unustada valget lisamast, muidu tuleb sihuke tume junn, et ühtegi väikest detaili pole näha. Revelli nummer siis 78, seda ei oska kommenteerida, pole endal vahetut kokkupuudet olnud. Aga et Model Masteri 4795 pettumuse valmistas....

Urmas.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline