Low-End innovatsioon taktikaliste eesmärkide saavutamiseks

Laevad, lennukid, tankid... Kõik sõjatehnikast.
Vasta
karrvik
Liige
Kontakt:

Re: Vene-Ukraina sõda: Venemaa kaotused

Postitus Postitas karrvik »

Ekstreemsetes oludes maksab asja LIHTSUS mitte see kui udupeen või bling ta on. Ja eesel on tegelikult väga hea valik. Suurepärane maastikuläbivus,korralik kandevõime, oluliselt madalam (väiksem sihtmärk) kui obene, tankimine on lihtne ja kütuse osas vähenõudlik. Ja viimases hädas võib transportööri serveerida sõduritele ja kaloraaz on korralik. Juhtub ATV miinile, kärakas ja kasutut kolu palju. Proovi seda õhtusöögiks serveerida!
voina k voinu, a obeb-po rasparjadku!
Urams
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Urams »

Arvestades vasjade pohuismi ja suhtumist aetakse need eeslid kiiresti hauda ,looma eest on vaja hoolitseda ka.Vasjadel on kõik
davai vperjod ,kuidas sa ütled polkovnikule ,et eesel on väsinud,
lähed kiiresti ise eesli eest kaupa vedama.
mart2
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas mart2 »

Mehed, unustasite ühe olulise teguri veel - mitte iga droonijuht "ei suuda tappa süütut looma".

Survivability! (Pun intended! 8))
Paljude raamatute lugemine teeb inimese palju lugenud isikuks, kuid ei pruugi teha teda targaks...
Erureamees
Liige
Kontakt:

Vene-Ukraina sõda: Venemaa kaotused

Postitus Postitas Erureamees »

süütut looma ma ilmaasjata ei hukkaks.
Pole loomad süütumad kui meie ise. Ja see on ka vale, et loomad ei valeta. Kust me siis oma loomuse pärinud oleme kui mitte kaugete esivanemate käest. Minul pole mingeid tõrkeid ei loomade, ei inimeste tapmisega. Mul lihtsalt pole seda vaja teha ja mulle ei meeldi kedagi tappa ja vangis istuda ka ei meeldi. Aga see on teine asi. Minu arust on inimeselt tapmisvõime ära võtmine kohutav idee. ("Tagasitulek tähtede juurest") Aga meie aja slogan võiks olla: viime kõik düstoopiad ellu!
Jaanus2
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Jaanus2 »

Mõtlesin, et miks just eeslid, hobuseid peaks Venemaal rohkem olema. Hobustega ümber käia oskajaid on väheks jäänud, eeslist käib jõud üle.
karrvik
Liige
Kontakt:

Naljarubriik? Eeslist käib jõud üle..........krt,arvad et enne laadimist peetakse poksimatsh et kummale koorem selga ja kumb kannab relva? Sihtmärgi suurus!! ja ,,hoolduse,, lihtsus on see mis paneb asja paika. Ja minu arvates eesel ON hea valik. Miskipärast kui jänki mariini sabas silkab koormaga robotkoer siis see on supermuper. Eesel on samas funktsioonis,selle vahega vaid et lihtsam opereerida,odavam soetada ja ei vaja keerukat hooldust! Ja ,,vennasvabariikidest,, või uusvendade käest kellega nad sebivad saab neid vist ka tabuunikaupa osta.
Kirs
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Kirs »

Minuarust olgu või kelgukoerad. Ise loodan, et asi selles kuna orkidel on ratastel olevate liikuritega päris tuugaks läinud.
Urams
Liige
Kontakt:

Kuradi eesel,kolm aastat näris muru ja sittus heinamaal,oleks kohe sõtta tulnud oleksime juba ammu Kiievi ära võtnud ja juba Poola piiri ääres.
konner
Uudistaja
Kontakt:

Vene-Ukraina sõda: Venemaa kaotused

Postitus Postitas konner »

Seto haidamakk kirjutas: 08 Veebr, 2025 14:19 Ma täna mõtlesin miks ork on hakkanud viimase miili logistikas kasutama eesleid. Sest mulle on meelde jäänud seoses eeslitega see fakt -et eeslil on oskus, ilma inimese juhtimata, iseseisvalt kõndida eelnevalt selgeks õpetatud teekonnda koos kandamiga. Näiteks hobust peab pidevalt keegi juhtima, aga eesel läheb ka ilma inimesta, kuid talle on eelnevalt juba ette õpetatud korduvalt läbitud marsuut.
Hobune läheb samamoodi ilma juhtimata, eesliga kogemused puuduvad. Kuidas eeslid plahvatavate granaatide vahel toime tulevad, ei oska öelda. Hobused kauboi filmides paistavad revolvri pauku enam-vähem taluvat :dont_know:
karrvik
Liige
Kontakt:

Ideaalne valik oleks ilmselt Islandi poni a seda nad vaevalt saavad vajalikus koguses. Ja nende ,,tootmine,, ei ole ka üleöö võimalik. Paremuselt järgmine on eesel. Ja hobune nagu ennegi kirjutasin on juba oluliselt kehvem variant. Ja nagu üks eelkirjutaja mainis, ka veokoerad oleks väga hea valik,.
Urams
Liige
Kontakt:

Huvitav oleks teada palju siis näiteks Pihkva diviisi jaoks eesleid
on vaja ja kuidas toimub eesli kooseisu arvestus ,tehakse hlorkaga selja peale number.Arvestades kroonu tavasi üksteise taga varastada siis dessandi eesel saab sinise baretti kõrvade vahele ,mere jalavägi musta ,pehota eeslil värvitakse kõrvad punaseks,mingi kindral saab kindlasti putjalt ordeni eesli ustavai
tegemise eest.
Urams
Liige
Kontakt:

Re: Low-End innovatsioon taktikaliste eesmärkide saavutamiseks

Vene patriootid on väga pahased ,teine armee maailmas kasutab
nn ,,eesliini lähedast transpordi vahendit,, mitte eeslit.,,Eesli,, nime
kasutamise eest on pakuti karistuseks ,,eesliini lähedase transpordi vahendiga,, eesliinile saatmist ,armee mõnitamine tuleb
ära lõpetada.
mart2
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas mart2 »

Ma olen ikka mõelnud, et miks ei kasutata droonide tõrjeks net gun-i - pean silmas sellised lastavaid, millega püütakse loomi kopterist (või kasutati Total Recall-s Arnoldi püüdmiseks 8) ). Pauk ära ja ise kohe pikali!
https://www.youtube.com/shorts/GooL2sIvXOA
https://www.youtube.com/watch?v=4jiDJ-Ie_Iw
https://www.youtube.com/watch?v=6RD11V82GBk
Paljude raamatute lugemine teeb inimese palju lugenud isikuks, kuid ei pruugi teha teda targaks...
maksipoiss
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas maksipoiss »

mart2 kirjutas: 12 Veebr, 2025 13:07 Ma olen ikka mõelnud, et miks ei kasutata droonide tõrjeks net gun-i - pean silmas sellised lastavaid, millega püütakse loomi kopterist (või kasutati Total Recall-s Arnoldi püüdmiseks 8) ). Pauk ära ja ise kohe pikali!
https://www.youtube.com/shorts/GooL2sIvXOA
https://www.youtube.com/watch?v=4jiDJ-Ie_Iw
https://www.youtube.com/watch?v=6RD11V82GBk
Ma kunagi küsisin ka siin foorumis kuskil alateemas, akf-id arvasid jama olevat :dont_know:
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline