Trump paneb USAIDi kinni

Vaba foorum kus võib arutada mujale mittesobivatel teemadel.
Vasta
Madis Reivik
Liige
Kontakt:

Re: Trump paneb USAIDi kinni

Postitus Postitas Madis Reivik »

Peeter kirjutas: 09 Veebr, 2025 0:45
Madis Reivik kirjutas: 08 Veebr, 2025 17:08
nukkel kirjutas: 08 Veebr, 2025 16:48 Eredalt meeles kui Madis hooga kõigile kes julgesid häält tõsta sissesõitis. Imelikul kombel ta isegi ei vabandand :scratch:
Muidugi, kahjuks on vastavad postitused "kustutatud" nii et viiteid pole lootagi.

Aga äkki proovid teemas püsida ?
viewtopic.php?p=786542#p786542
Minu küsimus tookord: Ehk siis: Kuidas suhtuda olukorda, kus MTÜ Slava Ukraini asjaajamisealase saamatuse peamiseks õigustajaks on isik, kelle jaoks ongi ettevõtte juhtimine, korrektne dokumendihaldus ja raamatupidamise korraldamine pelgalt tähendusetud sõnakõlksud? Sama jutt on ka suhtumine maksuhadurisse ja maksuvõlgadesse....

/Ei ole mõtet laiata teiste kallal, kui omal on sitad kaardid käes.../
/Ei ole mõtet laiata, kui omal lips niimoodi rokane ees.../
Ma tookord seda postitust tehes ei kirjutanud välja kes on meie seast see sarimaksuvõlglane ja raamatupidamis(t)e korraldmata jätja ja hoolsuskohuslus(t)e eiraja jne jne. Ja ise on MTÜ SU sihuke puhtakspesjia, et anna-aga-minna.
Kas pean nende ettevõtete juhi nime ja nende maksuvõlglastest ettevõtete nimekirja siia lõpuks välja kirjutama või lõppeb see jabur laiamine ilma selletagi ära?
Kaua võib?
Küsisid ja said ka vastuse. Ja umbes miljon korda ma kirjutasin et mulle käib pinda suvaline lahmimine mille käigus pori lendab KOGU abistamisele (teistele MTÜdele) ja ka seda et mul pole SU-ga mingit pistmist.
Ja sissesõitmisest... kui sa natukenegi loeks siis põhiliselt ajab vihale ajakirjanduse ülipealiskaudne töö ja suvalised väited.
Seda et SU osas tuleb müts pähe tagasi panna, olen samuti kirjutanud. Ja seda et uurimine kestab vist miljon aastat ja lõpuks ei selgu midagi.
Ja mul puudub nii huvi kui võimalus anonüümseid akf-e isiklikult rünnata.

Ja see jutt on nii offtopic et jube kohe, ilmselt ma oma küsimustele vastuseid ei saa (eelkõige huvitab mind ikka algallikas ja dokumendid "LAV pededele rahaeralduse" kohta), selle asemel sõimatakse hoopis mind läbi lillede pedeks.

Tase...
Madis Reivik
Liige
Kontakt:

ERR

Musk tunnistas, et jagab mõnikord valeinformatsiooni. Ta kommenteeris enda jagatud valeväidet, et föderaalvalitsus saatis Gaza sektorisse 50 miljoni dollari väärtuses kondoome. Muski sõnul ei vasta see väide tõele ning tegelikult saadeti need kondoomid Mosambiiki.
an2
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas an2 »

Madis Reivik kirjutas: 12 Veebr, 2025 12:17 ERR

Musk tunnistas, et jagab mõnikord valeinformatsiooni. Ta kommenteeris enda jagatud valeväidet, et föderaalvalitsus saatis Gaza sektorisse 50 miljoni dollari väärtuses kondoome. Muski sõnul ei vasta see väide tõele ning tegelikult saadeti need kondoomid Mosambiiki.
Muideks, nad ei kasuta neid, sest Aafrikas on levinud arusaam, et kondoomide sees on ussid.
Madis Reivik
Liige
Kontakt:

Kusagil pära-aafrikas usutakse seda ka et lapsekargamine ravib AIDSi..
Mõnes mõttes selles valguses tundub see abistamine tõesti mõttetu, las läheb kogu liha teed ja vaatame paarisaja aasta pärast uuesti kas on miskit paremaks läinud...
Jaanus2
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Jaanus2 »

Nad käivad ise seal Aafrikas ikka kohal ka ja õpetavad-seletavad, mis on mis ja milleks hea. Pikapeale mõjub harimine ja haridus igal pool, ka Aafrikas.
Eestlastel oli ka vanasti imelikke uskumusi - et korstent pole majale vaja, viib sooja välja, et eraldi kemmergut pole vaja, põlluramm läheb kaotsi, et kartul on üks imelik taim ja ei sünni süüa... Sõbralikud sakslased rääkisid korra, rääkisid kaks korda, lõpuks jõudis kõva peaga maarahvale kohale ka.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot], plärmo ja 2 külalist