Donald Trump JÄLLE president
Re: Donald Trump JÄLLE president
Ameerikas on külmkapil suur osa, kui hinnad natuke kerkivad, läheb neil seal juba tuju ära. Enne kui uued paljukiidetud tehased seal valmis saavad ja tööle hakkavad, jõuavad hinnad kerkida ja elu piisavalt halveneda. Pooldajad jagunevad andunud fännideks ja kaasajooksikuteks. Need kaovad esimesena tagant ära. Andunud fänne vaevalt üle 25 prossa on.
Ma jäin kohe mõtlema, mis minu taks oleks. Kui ta mulle 500 maksaks, siis ma võiks temaga tunnikese jutelda. Vähema eest küll mitte.Gideonic kirjutas: ↑05 Mär, 2025 14:55Trump lubab ärimeestele lõunatada endaga Mar-a-Lagos. 5 miljoni dollarit siis koha ees lauast. Esimene selline toimus see laupäev:
https://x.com/shashj/status/18969581179 ... Ewba5NThJQ
Äri missugune.
Miks Venemaa Ukrainas sõdib?
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Karmi käega valitsus Ukrainale?
Islamiterroristide hord tuleb?
Moskva jaoks ei võimutse separatistid mitte Donetskis ega Luganskis, vaid Kiievis.
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Karmi käega valitsus Ukrainale?
Islamiterroristide hord tuleb?
Moskva jaoks ei võimutse separatistid mitte Donetskis ega Luganskis, vaid Kiievis.
Ära pulli pärast oled ka diktaator ja poole Eesti põlevkivist maha müünud.Kriku kirjutas: ↑05 Mär, 2025 14:58Ma jäin kohe mõtlema, mis minu taks oleks. Kui ta mulle 500 maksaks, siis ma võiks temaga tunnikese jutelda. Vähema eest küll mitte.Gideonic kirjutas: ↑05 Mär, 2025 14:55Trump lubab ärimeestele lõunatada endaga Mar-a-Lagos. 5 miljoni dollarit siis koha ees lauast. Esimene selline toimus see laupäev:
https://x.com/shashj/status/18969581179 ... Ewba5NThJQ
Äri missugune.

Uudishimulik loll on ikka huvitavam olla kui ignorantne loll.
OT. Sa ei tea, kes või mis on Trump igapäevases menüüs. Juhtub veel söömaaeg mitmekäiguline olema..
Keda või mida "kandikul serveeritakse", kes serveerib...
Juba "eine omahind" võib olla muljetavaldav.
Viimane nädal + on näiteks Z, raudselt, menüü lahutamatu osa olnud. Aga, kauaks sedagi jätkub.
"Süies kasvab isu" ... https://www.youtube.com/shorts/pDwNIOhNbpw
Või umbes nii.
Keda või mida "kandikul serveeritakse", kes serveerib...
Juba "eine omahind" võib olla muljetavaldav.
Viimane nädal + on näiteks Z, raudselt, menüü lahutamatu osa olnud. Aga, kauaks sedagi jätkub.
"Süies kasvab isu" ... https://www.youtube.com/shorts/pDwNIOhNbpw
Või umbes nii.
Milles tikktokk süüdi on? Ratas sai samuti tikktokki abil europarlamenti.Kapten Trumm kirjutas: ↑05 Mär, 2025 9:51Vance jutt antud teemal on puhas MAGA asjasthuvitatud propa - et palli aetakse selle nimel, et Muski ja TikToki taoliste abil saaks vabalt valimistulemusi sobivaks kujundada ja EL soov, et sotsiaalmeedia peab sisu kontrollima, on ju täiesti õigustatud. Vastasel juhul hakkame nägema igasugu populistide ja muude Kremli käpikute üllatuslikke valimisvõite.
Kuipalju taoline sekkumine seisis Trumpi valimisvõidu taga (kuni viimase hetkeni oli asi üsna tasakaalus), näitab aeg. MAGA mõistagi üritab seda niipalju kinni mätsida kui annab ja ähvardab igat FBI-last, kes selle teema üles võtab. Täna ei pane mind miski uskuma, et sm Musk sellele X-i abil kaasa ei aidanud või et TikTok (kelle abil tuleb palju uhuude hääli) sai leevenduse USA-s tegutsemiseks niisama ettevõtlusvabaduse sildi all.
Mingi teema oli hiljuti ühe tegelasega kusagil, kes sai äkki liiga palju hääli tänu tiktokile ja nüüd pisteti päris pokri. Aga süüdistus oli, et kampaaniat tehti venelaste raha eest. Kuigi ma väga hästi aru ei saa, mis raha nende tikktokk videode tegemiseks üldse vaja läheb. Sugulane ei kuluta sentigi on klippide jaoks...Ok.. kaamera on küll ostetud, aga seda juba enne tikktokki..
Oskab keegi öelda, kas USA CAN vahel on viisata piiriületus? Kui nii, siis on Keeniusel (justnii kirjutangi) ka siit võimalik haugata kasumit - viisad peale ja püüdke siis meie riiki tulla. CAN võiks muidugi miskit sellist teha, et tõmbab hoopis USA töölised, piiriäärsetest osariikidest, endale ning siis väheneb ka maksude tasumine.
Pingeid oli näha juba ka spordivallas, kui veel enne tollitariifide kehtestamist toimus NHL mängijatest moodustatud 4 riigi turniir, kus CAN võitis USA-t finaalis ning see leidis aset USA pinnal Bostonis 20.veebruaril. Eks koondiste tasemel tuleb veel ragistamisi, sest on ju CAN naku väiksema venna eest, aga paljudel spordialadel päris võrdne USA omadega.
Ja mis puudutab lõunate väljategemist, Kriku, siis tasuta lõunaid pole. Kindlasti määritakse pärast midagi pähe.
Pingeid oli näha juba ka spordivallas, kui veel enne tollitariifide kehtestamist toimus NHL mängijatest moodustatud 4 riigi turniir, kus CAN võitis USA-t finaalis ning see leidis aset USA pinnal Bostonis 20.veebruaril. Eks koondiste tasemel tuleb veel ragistamisi, sest on ju CAN naku väiksema venna eest, aga paljudel spordialadel päris võrdne USA omadega.
Ja mis puudutab lõunate väljategemist, Kriku, siis tasuta lõunaid pole. Kindlasti määritakse pärast midagi pähe.

tiktokis-fakebookis-instagramis ei paista su videod silma kui sa rahaga neid ülespoole ei aita.
Pole eriline spetsialist ja tikktokki ei kasuta, aga mina sain tema jutust küll aru selliselt, et eesmärk on koguda ikka ohtralt vaatamisi. Mida rohkem vaatajaid seda rohkem teenib ise raha. Selleks peab tootma sisu, mida rahvas vaadata tahab...
8 aastat tagasi. 2 Oscari võitja, lisaks nomineeritud veel 6 kuldmehikesele. Lühike arvamus Keeniusest. Ilmselt ütleks vanameister täpselt sama ka praegu. Või veel krõbedamalt.
https://www.youtube.com/watch?v=55fJ0FgPSQk
Paistab et üle 70 miljoni inimese kes hääletasid Trumbi poolt, ei huvita mida Hollywood arvab.Pärtel kirjutas: ↑05 Mär, 2025 19:08 8 aastat tagasi. 2 Oscari võitja, lisaks nomineeritud veel 6 kuldmehikesele. Lühike arvamus Keeniusest. Ilmselt ütleks vanameister täpselt sama ka praegu. Või veel krõbedamalt.
-
- Liige
- Kontakt:
Samuti ei kasuta, oma heaolu huvides, spetsialist paraku olen.
TikTokis hakkasid Georgescu valimis-sõnumit lükkama umbes 25 000 varem passiivset kontot. Mees oli deklareerinud, et tema valimisreklaamile raha kulutanud pole sentigi.
https://www.bbc.com/news/articles/cm2v13nz202oThe second-round vote was cancelled earlier this month after declassified intelligence documents revealed 25,000 TikTok accounts were suddenly activated weeks before polls opened in the first round.
Üldisemalt (teemast kaugemale purjetada ei taha, piirdun sellega) - sotsiaalmeedia firma ei pea tahtlikult halb olema, et teda rämedalt reklaami lükkamiseks kasutada saaks. Piisab, kui ta on hooletu. Sotsiaalmeedia keskkond on hästi sihitava reklaami lükkamiseks ideaalne. Facebookis saad üli detailselt tellida sihtgruppi, kes sinu reklaami nägema peab. TikTokis pole pidanud nägema, kuidas asjad käivad, aga ei oleks vähimalgi määral üllatunud, kui saaks sama detailselt.
Eriti halvaks muudab sotsiaalmeedia keskkonna algoritmiline tähelepanu andmine. Ehk siis, kasutajale ei näidata asju tema aktiivse käitumise põhjal, vaid kellegi teise käitumise ja tema käitumise korrelatsiooni põhjal, enamasti et maksimeerida "klikke" (aktiveerida kasutajat maksimaalselt). Täiesti eetikavaba ja tulemuspõhine algoritm võib paraku otsustada, et näiteks mõnel maal tehtud üleskutse kodusõjale maksimeerib klikke.
Viimati muutis lennumudelist, 05 Mär, 2025 19:40, muudetud 1 kord kokku.
Kas need 25000 äsja aktiveeritud kontod kontot käisid valimas? Kaup peab ikka kliendile(valijale) kuidagi sobima.lennumudelist kirjutas: ↑05 Mär, 2025 19:32Samuti ei kasuta, oma heaolu huvides, spetsialist paraku olen.
TikTokis hakkasid Georgescu valimis-sõnumit lükkama umbes 25 000 varem passiivset kontot. Mees oli deklareerinud, et tema valimisreklaamile raha kulutanud pole sentigi.
https://www.bbc.com/news/articles/cm2v13nz202oThe second-round vote was cancelled earlier this month after declassified intelligence documents revealed 25,000 TikTok accounts were suddenly activated weeks before polls opened in the first round.
-
- Liige
- Kontakt:
Vabandust, olin oma postitust muutmas, kui sa juba vastasid.Kas need 25000 äsja aktiveeritud kontod kontot käisid valimas? Kaup peab ikka kliendile(valijale) kuidagi sobima.
Vastus: kontod ei käinud valimas. Kas kontode omanik oli üks asutus või mitu asutust, ja mis maa asutus, teab Rumeenia vastuluureteenistus.
Kontod tagasid selle, et TikToki algoritm otsustas "Rumeenias maksimeerib kasutajate aktiivsuse, kui näidata neile Georgescu valimis-sõnumit edastavavaid kontosid ja postitusi" (s.h. tema oma).
Lisame sellele mingi koguse reklaamina ostetud tähelepanu ja saame täiusliku tähelepanu-tormi, suur osa sellest saavutatud algoritmi suunamise abil. Arvestades, et Rumeenias on TikTok muutunud väga popiks ja TikTokis ei saa kasutaja omal algatusel lehitseda, vaid sõltub algoritmi poolt ette antavast - täiuslik manipulatsioon (Georgescu valimis-sõnum sai tõenäoliselt ligi 10 miljonit vaatamist).
Sotsioloogiliselt, see et 20% inimesi õnnestub reklaamiga oma käitumist muutma panna, ei ole üllatus. Eriti kergesti saab oma häält miskis suunas viskama protestivalija, kellele ei sobi ükski poliitiline jõud. Enamasti me lepime sellega, kuigi sel on demokraatia kontekstis päris nukker tähendus. Antud juhul aga oli lisakontekst, et kandidaat ei deklareerinud, et tema nimel tehakse kampaaniat, ja kampaaniat tegi tõenäoliselt välisriigi vastav asutus. Rumeenia kohtu jaoks sellest piisas.
Väike tutvustus TikToki algoritmist. Loodan, et inglise keel tuttav on.
TikTok's algorithm, recognized by The New York Times in 2020 as one of the most advanced for shaping user experiences and social interactions,[94] stands out from traditional social media. While typical platforms focus on active user actions like likes, clicks, or follows, TikTok monitors a wider array of behaviors during video viewing. This comprehensive observation is then used to refine its algorithms, as noted by Wired in 2020.[95] Furthermore, The Wall Street Journal in 2021 highlighted its superiority over other social media platforms in understanding users' preferences and emotions. TikTok's algorithm leverages this insight to present similar content, creating an environment that users often find hard to disengage from.[96]
Jäi kusagilt meelde ( ei mäleta allikat) et neid reklaame seal TikTokis osteti mingi 400.000 dollari eest. Huvitav riik kus poole milli eest saad presidendiks.
Ma ei hkka eluilmaski uskuma, et kedagi on võimalik vastas kandidaadi poolt valima meelitada näidates rohkem valimisreklaami. Küll ma usun, et on võimalik ligipääseda rohkematele samade huvidega potensiaalsetele valijatele. Klemm lihtsalt leidis moodsama kanali oma valijate mobiliseerimiseks. Olles rumeenlastega väga põgusalt kokku puutunud ja mulle on jäänud küll mulje, et nad pigem valivad venemeelseid kui EU rohepööret, woke või vikerkaart.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist