https://www.youtube.com/watch?v=TbWazG7AcTc&t=271s
Sm.Vance seisab rahva ees,kes just erilist sõbralikkust tema vastu üles ei näita.Aga kuulake,mida ta ütleb Ukraina kohta,kui saab peapesu selle eest,et liitlasi reedab.Ta tunnistab seal,et UKRAINALE TUNGITI KALLALE.Kas see tuli ehmatusest,et hakatakse "tomatitega" loopima või oma valijate ees tuli "õiget meest" mängida,ma ei oskagi pakkuda,igatahes selline ekspromt vastus on täiesti vastupidine Donaldi ja Muski poolt ette kirjutatud tekstist.
https://www.youtube.com/watch?v=V71JuH8pc3g
Geenius ja tegevjuht Musk istumas lennukile.Esmalt vaadake meeste välimusi,ma ei tea,kuidas teile lugupeetud kaasfoorumlased magamatus mõjub aga ilmselgelt ei ole mõlemad välja puhanud,päris paistetanud nägudega,eriti Musk.Tavaliselt on Tesla mees ikka siledama näoga.Veel üks huvitav fakt mida toob ajakirjanik välja,ainult üks kord on riigi president kasutanud väikest treppi,siis,kui oli 2001 aasta terrorirünnak ja presidenti oli vaja kiirelt evakueerida.Väike trepp on ametlikult ette nähtud administratsiooni töötajatele,videos kahtlustatakse,et Geeniusse tervisega ei ole kõik korras.
See,et Musk hakkab autasustatud sõjaveterane sõimama on tase muidugi omaette,mehele,kes pole kopikagi eest USA nimel eluga riskinud,kujutan ette millist paksu viha see USA veteranides hakkab esile kutsuma.
Kolmapäeval peaks siis posu uusi tollitariife jõustuma,see annab bõrsi langusele veelgi hoogu juurde,olen kindel.
Selline mõte tekkis meil tööjuures,kogu seda jama vaadates.Kui seda Kennedy mõrvamist vaadata,siis lisaks ametlikule versioonile on ka teisi variante.Seda NSVLiidu jura atendaadi tegijana ma ei usu,ei olnud tollal selle riigi juhid nii alla käinud nagu Putler nüüd.Küll aga väga tõsiseltvõetav on maffia kättemaks,sest Kennedy ei läinud Kuuba enda alla tagasitoomisega küllalt kaugele,jättes maffia pika nina ja tühjade taskutega.Väidetavalt oli Kuuba USA organiseeritud kuritegevuse suurim rahapesu ja investeerimispiirkond.Isegi selle Sigade lahe rünnakul kasutas CIA maffia abi.Nii õelda off topic eelvaateks.
Küll aga selline lammutamine majanduses ja joondumine Putlerile võib mõnele majandusrinkonnale teps mitte meeldida ning täiesti võimalik,et tehakse "Kennedyt" Geeniusega,pannakse rahad kokku ja palgatakse mõni professionaalne killer.