Vennashaud

Vaba foorum kus võib arutada mujale mittesobivatel teemadel.
vdreving
Liige

Postitus Postitas vdreving »

Kõik on nii nagu räägin.Sitahunnikud ka seisavad sama koha peal ja järjest uusi tuleb juurde. Muinsuskaitseinspektori nimi,kes Tallinnast kohal käis oli Andres Aua. Kui tahate viskan mõnipäev mõned fotod üles,milline siis see eesti poiste kalmistu praegu välja näeb. Ja ärgu tulgu mulle mingi ametnik jama ajama: Asjadest valgustasin nii kirjalikult,kui suuliselt. Ja mitte keegi ei arutle,kas teha plank või mitte.? Mis Te arvate,et ajakirjanikud ja muud asjapulgad seda foorumit ei loe või? Alles Lõhmus ju " juhuslikult" luges. Artikkel oli mingi 90-ndate alguses autor oli Heino Susi.
Kasutaja avatar
hugo1
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas hugo1 »

Pane pildid muidugi, minule teeb igaljuhul see lugu küll tuska ja viha.
Kahjuks ei ole minu võimuses seda seisu muuta, kuid näiteks Arnold või keegi teine võiks küll seda asja mõelda, kas annab midagi ära teha.
Meie võitluslipp sini-must-valge
aatekõrgusse näidaku teed!
Lehvi, lehvi sa hõõguma palged.
Süüta südames õilsuse leek.
WaA
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas WaA »

Teema võiks tõsiselt päevakorda võtta, ajad tunduvad tõesti soodsamad kui siis, kuigi kergeks see võitlus ilmselgelt ei kujune. "Korruptandid ahju" :evil:
vdreving
Liige

Hea küll eks teen siis homme paar pilti.Teha annaks vast niipalju,et mõned langenud saaks sealt veel üsna kergesti kätte.Mina muidugi enam asjaga tegeleda ei saa,kuid nüüd oleks paras aeg riigil antud kohale planke ehitada ja näidata,kuivõrd ta oma sõduritest hoolib. Huvitav oleks teada ka miks üldse nii läks nagu läks? Muidu tuleks vist need sitahunnikud sealt haudadelt kasti visata ja näiteks kuhugi mujale vedada.Minupärast kasvõi Toompeale. Kujutlege ette olukorda,kui keegi tekitaks suuri seasita hunnikuid Tõnismäele. Jah oleks hea teema tõesti " Pealtnägijale" ,kuid mina riigivaenlasena enam sõna eriti võtta ei saa. Veel elab piisavalt palju inimesi,kes matmisi nägid jne.
vdreving
Liige

Tegin siis lubatud pildid piirikaitserügemendi kalmistul olevast hauatähisest,kus 20 siga peal elavad. Sitahunnikud selleks korraks põllule veetud,kuid peatselt tekivad uued,eks siis teen uued pildid. Selle lauda taga on veel paar hauarida alles ja seal see sitapatarei asetsebki. Targutaks natuke nüüd: Tuleb järsku sõda,seal teatavasti saab ka keegi kindlasti surma.Nii,et võimalus omale selline kena hauatähis saada.Krt. maksumaksja kulul peab Tõnismäel venelasi ümber matma,enda omad on sealauda taga. Ja üldse oskab keegi öelda mitu eesti soost sõdalast riik on ümber matnud? Võin vastata: Mitte ühtegi! Ärge arvake,et vajalikud inimesed seda teemat ei loe.Loevad aga on vait.

Mis muideks Tõnismäe kaevamisse puutub siis andku Vironia meestele kühvlid kätte ja las matavad nii ringi nagu meeldib ja seda venemaa kuluga. Ainus ,mis mina nende langenute mälestuseks sain teha,seda näete ka pildilt. Rohkem mina enam midagi teha ei saa. Nii,et ametnikud tegutsege,ajakirjanikud kirjutage ja venelased rõõmustage: Riik matab teie omasid. Selle kõige peale ütleks nii: Pohuistidel oli koosolek,kuid keegi ei tulnud kohale - kõigil oli pohui!

http://www.beta.album.ee/album/30012479/50047809

Pilt

Pilt

Pilt
vre
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas vre »

Tea kus kurat need Riigi silmad nüüd siis kadund on.Muideks asi omamoodi vesi venelaste propaganda veskile:Selles riigis ei hoolita omadestki langenutest,lamavad teised sõna otseses mõttes sitas!
Oleks viimase- viimane aeg asjakohastel instantsidel miskit ette võtta.
vdreving
Liige

Ei võta siin keegi midagi ette,kasulikum asi maha vaikida ja oma toolil edasi lösutada.
Shiim
Moderaator
Kontakt:

Postitus Postitas Shiim »

Mis rist see seal viimasel pildil on?
[url=http://www.hot.ee/emulaator][img]http://www.hot.ee/emulaator/toetan3.gif[/img][/url]
Summeri pirisemisel on metsavennal aega hüpata laskepessa ja oodata mis sünnib - kas tegemist on inimese, looma või linnuga, või hoopis UFO-ga kirsavoi saabastes, automaat kaelas. Viimasel juhul kohe tuli peale.
vre
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas vre »

Mnjah nii ta vist on küll.Ja kui ma asjast st postitusest õieti aru sain siis vist viimastelgi ettevõtjatel kahjuks"ettevõtmise" load läind.Kurb kuulda igaljuhul! Hästi mõjuvad sellised nn tegurid muidugi pealinna haua kaevamistuure korraldavatele antiigiärimeestele-fronti jääb rohkem.
Viimati muutis vre, 24 Apr, 2007 12:13, muudetud 1 kord kokku.
vdreving
Liige

Vaat see rist ongi nende mälestuseks,kes seal sitahunniku all on ja kelle peale meie armas isamaa kuseb.Selle ehitasin ma just selle seapidaja maja vastu,et ta hommikul ärgates kohe meenutaks kus ta oma sigu peab. Ja muidugi ka selleks,et neid unustatud sõdureid mälestada saaks.
vdreving
Liige

Nüüd siis nii,et venelased helistasid ja soovivad väheke rääkida.Midagi siis nüüd vist algab ja see ei ole seekord mitte vene propaganda.
EOD
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas EOD »

vdreving kirjutas:Nüüd siis nii,et venelased helistasid ja soovivad väheke rääkida.Midagi siis nüüd vist algab ja see ei ole seekord mitte vene propaganda.
Ehk valgustad lähemalt, milliste venelaste ja mis laadi jutuga tegu on?
vdreving
Liige

Mingid Maardu vennad,mingist ühendusest.Tahavad sellest ühe artikli teha. Üldiselt on juba ette teada kuhu asi kisub ja kui midagi ei nihku,eks siis tuleb vist tõesti venelastel pisut kisada lasta - seekord muidugi õigusega. Vene mehed peaksid olema lollid ,kui nad hetkeseisu ära ei kasuta. Teema üldiselt selline,et asja lahkamise korral peab ju keegi süüdi jääma ja seepärast on nii mõnelgi kasulikum asi unustada. Rahvuslased karjuvad Tõnismäel tulgu karjugu siin ka. Näete isegi milline kisa oli ühe roostes rauakänkra ümber,nüüd on suur vaikus.Keegi ei loe teemat " juhuslikult" . Noh ,mis need piirikaitserügemendi mehed olid - vedelegu pealegi sealauda all ja selle taga,meie otsime Tõnismäelt venelasi.
Arnold
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Arnold »

Kes veel, kui mitte Sina, teab paremini, et saksa poolel võidelnud meeste ekshumeerimiseks ja ümbermatmiseks on sõlmitud riikidevaheline leping Eesti ja Saksamaa vahel, mille saksa poolseks lepingu täitjaks oled Sa valdavatel juhtudel olnud. Mis on takistanud Sul asja niikaugele ajada, et väidetavad langenud kätte saada ja korralikku kohta ümber matta? Ma ei pea ju Sulle protseduurireegleid selgitama! Jälle on kõik teised süüdi.
Eesti ja ühe teise riigi vahelisse infosõtta ei soovitaks Sul sukelduda - Sa oled nii väike ettur ja ette kaotajaks jäävate poolele asumisega paned ennast veelgi täbaramasse olukorda. Vahelduseks võiksid mõtlemiseks ka pead kasutada! Kõike paremat, siiralt!
vdreving
Liige

Need olid saksa poolel võidelnud EESTLASED - miks peab sakslane neid matma? Protseduurireegleid tean väga hästi,kuid siinkohal oli asi nii,et kui omanik ei lubanud kaevetöid teha siis seda ka teha ei saanud.Järgmine protseduur oli teavitada vastavaid ametkondi tekkinud olukorrast.Nagu tead sai täidetud ka see protseduur.Nii,et minu poolt nagu kõik korras. Pole minu süü,et asja vastu huvi ei tuntud.Ma ei leia,et peaksin iga kuu kuhugi meeldetuletuskirju saatma.Korrektse asjaajamise puhul peaks ühest korrast piisama. Huvitav,et Sinu vaatenurgast olen muidugi mina jälle süüdi. 91 -se ja 2007 -nda aasta vahele mahub hulk aastaid,oleks nagu aega olnud koht kohe ajutise kaitse alla võtta ja poleks olnud mingit ehitust. Miks seda ei tehtud? Nüüd on siis vastu võetud seadus väärikast puhkepaigast.Ja ma väga tahan näha kuidas see antud juhul rakendub,või kehtib see seadus ainult punaarmeelaste kohta? Sina oled seadusetäitja,näita,mis mees oled? Kui Sa mõtled täbaras olukorras olemise all seda,et ametkond mulle kaevelubasid ei anna siis pole hullu: Otsustasin,et loobun ja loovutan asja Sinu kui teadliku inimese kätte.Siis on kõik rahul. Milleks mulle seda jura vaja,pealegi pole sellel suvel eriti aega mingeid ümbermatmisi teha. Seda,et ma asjadest nii räägin nagu nad on - olgu siis kasvõi venelastele ei tohiks ju tüli tõusta.Kõik ju õige,või pea hakkama valetama,et polegi sellist kohta? Ja üldse on kogu asjaajamine ühe teatava ametkonnaga küllalt keerukas.Vaata ma toon Sulle ühe näite: Mäletad,mitte just väga ammu organiseerisin ma ühed negatiivid riigile,mis muidu oleksid ilma peale laiali läinud.Tänati kenasti ja lubati mulle ka fotod saata.Lubati alles paar nädalat tagasi. Fotosid ikka pole. Ma oleksin võinud ju need 400 negatiivi ise ära tuua ja praegu oleksin võinud müüa esmaavaldamise õigust.Niipalju siis ametnike sõnapidamisest. Nüüd on siis lubade ja fotode saamisel ilmselt tingimus nagu aru sain: Anna kuuliprits. Tegemist ju väljapressimisega.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot] ja 1 külaline