Grabovski esemeäri (oli: Infovahenduseks)
- Tundmatu sõdur nr. 4
- Liige
Grabovski esemeäri (oli: Infovahenduseks)
Infanterie - königin aller Waffen.
Ja kolmas brigaad tuleb ka nagunii.
Selle kuradi äriga on küll vist igaüks siin foorumis kursis. Võibolla tahab ta neid märke müües jätta muljet Eestist kui natsiriigist, kurat seda teab.
Aga sellise Tiblastani kodaniku koht on trellide taga, ei, veel parem, parem oleks kui teda üldse ei oleks.
Mina Andrus Ansipi asemel teeks politseisse avalduse, kuna põhiseaduses on vistiti nii öeldud, et kellegi au ja väärikust jne. ei tohi rikkuda. Seda need pildid, kus härra Ansip on natsivormis, teevadki 

Aga sellise Tiblastani kodaniku koht on trellide taga, ei, veel parem, parem oleks kui teda üldse ei oleks.

Niikaua, kui elu sees, relv käes ja Eestimaa pind jalge all, pole häda veel midagi.
[url=http://www.hot.ee/emulaator][img]http://www.hot.ee/emulaator/toetan5.gif[/img][/url]
[url=http://www.hot.ee/emulaator][img]http://www.hot.ee/emulaator/toetan5.gif[/img][/url]
- Tundmatu sõdur nr. 4
- Liige
Kas vanad foorumihaid oskavad nende kärssade äri mulle tiba konkreetsemalt iseloomustada - tahaks teada nimelt:
- kust nende koopiatoodang õieti pärit on / kus seda toodetakse
- kui toodetakse Venemaal, siis täpsemalt - kus
- kas nad on selle toodangu ainsad turustajad Eestis või on neid veel
- mis suhted on neil kärssadel eesti huviliste / müüjatega
- mis suhted on neil kärssadel (kui on) Tallinna Vaksali tn militaarantiigi äriga
Et kes teab siis neid asju - kirjutage
Kodumaa peab teadma oma tegijaid (ja nende tagamaad)

- kust nende koopiatoodang õieti pärit on / kus seda toodetakse

- kui toodetakse Venemaal, siis täpsemalt - kus

- kas nad on selle toodangu ainsad turustajad Eestis või on neid veel

- mis suhted on neil kärssadel eesti huviliste / müüjatega

- mis suhted on neil kärssadel (kui on) Tallinna Vaksali tn militaarantiigi äriga

Et kes teab siis neid asju - kirjutage

Vaevalt selle bisnisega seotud nüüd suud laiali ajavad. Vaksali tänav? See Laia tänava otsas Nukuteatri vastas või? Vaksali tänavat vist ei eksisteerigi enam. Astusin korra sisse kuu-poolteist tagasi ja seal jutustas müüjaga üks eestlane, kes nautis kõrvkuuldavalt oma võõrkeeleoskust - no selline keskmine keskerakondlane, kes tundis ennast integreerunud intelligendina
Lämisesid midagi koopiate tegemisest ja müüja siis selgitas Venemaa võimalusi, et töötu graveerija teeb matriitsi paari klotsi dollari eest jne. No see pask, mida seal artiklis valgustatakse, ei vääri isegi pilku (tattnokad muidugi püüavad seda kräppi oma "leegionäride" ja muudel sellesarnastel lastelehtedel turustada), aga numismaatiliste esemete võltsimine ja sellise toodangu imbumine Narva ruumist on ka mõnda kaasfoorumlast puudutanud. Seega - kui ostate sitta, siis ostke sita hinnaga! Kuigi ei saa aru, miks seda üldse peaks tegema.

- Tundmatu sõdur nr. 4
- Liige
Tänud ARNOLDile, muidugi mõtsin ma seda Laia tn otsas olevat äri...
Ning nõus, nende vennikestega tihedamalt seotud sellidel nüüd suud lukus - nii ärisidemete kui kauba enda osas
But anyway - rodina matj dolzhna znatj svoih gerojev - andke teada, rahvas, mida teate / olete märganud sellest ärist ja sellega seotud inimestest
Minu enda varasem tähelepanek:
oma kolm aastat tagasi juba märkasin, Kurtna laadal tuiasid ringi mingid kaks tegelast Waffen SS-i välivormis. Ühte neist - välihall oli tal vist kapteni eraldusmärkidega ja kandis pika nokaga välimütsi - olen hiljem sealsamas Kurtnas veel mitugi korda näinud ja ikka vormis... Aga peamine, miks see tegelane nii hästi meelde jäi - ta oli nimelt ääretult äbarik oma vormi jaoks, selline pisike ja kõverate jalgadega, kriminaali näoga ja vilavate silmadega... vali venekeelne möla ja pidev alko manustamine käis muidugi ette ja taha. Igati ebameeldivalt (ja provokatiivselt) mõjus too venekeelne Waffen SS-paarike ühesõnaga
Samu tegelasi olen hiljem näinud mainit Laia tn äris - oma inimestena sisse-välja käimas
Nii et saatke, kamraadid, saatke omi tähelepanekuid... Mulle nimelt tundub, et kõigi maade kollektsinäärid ei ole vennad - erinevalt kõigi maade proletaarlastest

Ning nõus, nende vennikestega tihedamalt seotud sellidel nüüd suud lukus - nii ärisidemete kui kauba enda osas

But anyway - rodina matj dolzhna znatj svoih gerojev - andke teada, rahvas, mida teate / olete märganud sellest ärist ja sellega seotud inimestest

Minu enda varasem tähelepanek:
oma kolm aastat tagasi juba märkasin, Kurtna laadal tuiasid ringi mingid kaks tegelast Waffen SS-i välivormis. Ühte neist - välihall oli tal vist kapteni eraldusmärkidega ja kandis pika nokaga välimütsi - olen hiljem sealsamas Kurtnas veel mitugi korda näinud ja ikka vormis... Aga peamine, miks see tegelane nii hästi meelde jäi - ta oli nimelt ääretult äbarik oma vormi jaoks, selline pisike ja kõverate jalgadega, kriminaali näoga ja vilavate silmadega... vali venekeelne möla ja pidev alko manustamine käis muidugi ette ja taha. Igati ebameeldivalt (ja provokatiivselt) mõjus too venekeelne Waffen SS-paarike ühesõnaga

Samu tegelasi olen hiljem näinud mainit Laia tn äris - oma inimestena sisse-välja käimas

Nii et saatke, kamraadid, saatke omi tähelepanekuid... Mulle nimelt tundub, et kõigi maade kollektsinäärid ei ole vennad - erinevalt kõigi maade proletaarlastest

Ehh, Borja!Borja kirjutas:...
Nii et saatke, kamraadid, saatke omi tähelepanekuid... Mulle nimelt tundub, et kõigi maade kollektsinäärid ei ole vennad - erinevalt kõigi maade proletaarlastest![]()
![]()
Sa vist ei ole kollektsionäär kunagi olnudki?
Siin teemas püstitatud (pseudo)probleem räägib ju selget keelt, et tõelised kollektsionäärid on sõbralik ja mitte väiklane rahvas: neid ei häiri mitte üks raas, et ta äripartner on pisikest kasvu ja kõverate ning karvaste jalgadega...

Aga et kamraadid rohkem ja paremini tähelepanekuid saatma hakkaks, oleks ilmselt mõttekas välja kuulutada konkurss, et kes kuu aja jooksul saadab kõige rohkem ja vingemaid tähelepanekuid, see saab kas rahalise auhinna või diplomi...
ProPatria
Hea sõna ja pussiga saavutab enamat, kui lihtsalt hea sõnaga...
- Tundmatu sõdur nr. 4
- Liige
Lp übermoderaator siin mu mõtteid moonutades küll lauslolli teksti pannudpropatria kirjutas:Ehh, Borja!Borja kirjutas:...
Nii et saatke, kamraadid, saatke omi tähelepanekuid... Mulle nimelt tundub, et kõigi maade kollektsinäärid ei ole vennad - erinevalt kõigi maade proletaarlastest![]()
![]()
Sa vist ei ole kollektsionäär kunagi olnudki?
Siin teemas püstitatud (pseudo)probleem räägib ju selget keelt, et tõelised kollektsionäärid on sõbralik ja mitte väiklane rahvas: neid ei häiri mitte üks raas, et ta äripartner on pisikest kasvu ja kõverate ning karvaste jalgadega...
Aga et kamraadid rohkem ja paremini tähelepanekuid saatma hakkaks, oleks ilmselt mõttekas välja kuulutada konkurss, et kes kuu aja jooksul saadab kõige rohkem ja vingemaid tähelepanekuid, see saab kas rahalise auhinna või diplomi...
ProPatria

Mind ei huvita krossi võrdki kellegi väljanägemine, - samas väidan aga jätkuvalt, et sellise venekeelse pseudo-Waffen paarikese kogu olemine selgelt provokatiivne, taust hämar, äri (ja kõik muud tegevused) enam kui kahtlased... Nagu ka EE sellest kirjutas

Ning kui mõni nn "tõsiusklik" kollektsionäär end sarnaste grabovskite valguse kätte tirimisest puudutana tunneb - mul sügavavalt savi

Viimati muutis Tundmatu sõdur nr. 4, 19 Mai, 2007 21:09, muudetud 1 kord kokku.
Kui kutsud siin kedagi üles teiste peale keelt kandma, siis võiks seda üritust vähemalt Pavlik Morozovi nimelise suure aurahaga stimuleerida?
Aga kõigele vaatamata on kolektsionäärid väga sõbralik ja inernatsionaalne rahvas - vabad taolisest madalast turunaiste kraaklemisest...
Ise ei pretendeeri kollektsionääri nimele, seega Borja, Sinu otsesed solvangud minu aadressil mind ei häiri, köhi palju soovid...
ProPatria

Aga kõigele vaatamata on kolektsionäärid väga sõbralik ja inernatsionaalne rahvas - vabad taolisest madalast turunaiste kraaklemisest...
Ise ei pretendeeri kollektsionääri nimele, seega Borja, Sinu otsesed solvangud minu aadressil mind ei häiri, köhi palju soovid...
ProPatria

Niipalju, kui Mina tean, tuleb seda odavat paska nii Venemaalt, kui ka Poolast. Läti ja ja eriti Leedu toodavad tunduvalt parema kvaliteediga kraami.
Muide Nukuteatri vastas oleva äri omanik räägib väga hästi ka Eesti keelt ja tunnen teda ka isiklikult hästi. Tema ja teised normaalsete poodide pidajad ei tegele sellise pasa maaletoomisega kindlasti. Küll aga need, kes omavad mingeid müügipunkte endisel kadaka turul, sadamas jne. Otsi niidiotsi sealt:)
Eks Sa pead ikka nende kahe **karvase** (nagu neid vähemalt Tallinnas teatud ringkondades kutsutakse ) järele varitsuse panema, siis selguvad ka äri hämarad tagamaad.
Karvaseid pole ma eluski Saksa vormis ringi töllerdamas näinud. Muide, kes Kurtnaski nägi, siis nüüd tehakse peale saksa kraami ka sellest pehmest pasast juba Punatähe ordeneid:) Oli vist sada krooni tükk.
Huvitav, mis Sa selle teadmisega peale hakkad? Las müüvad oma plönne, paraku ei saa kõik lubada omale neljatonnist originaal I järgu risti. Mina ei mõista hukka noort huvilist, kellel originaali jaoks raha pole, saab vähemalt oma koopia vormile koopia risti panna. Ikka parem kui mitte midagi ja küll see originaal ka kunagi tuleb, kui tõsine huvi on.
Iseasi on see, et kokku ei sobi nende vendade teod ja kaup mida nad müüvad...
Nagu Ivan Orava heietused helesinisest minevikustAga kõigele vaatamata on kolektsionäärid väga sõbralik ja inernatsionaalne rahvas - vabad taolisest madalast turunaiste kraaklemisest...

P.S. Ausatel kogujatel ei ole põhjust solvuda, paljud neist on aidanud kaasa meie muuseumite allakäinud kogumistöö turgutamisele.
Vastandina pedofiiliale pole kollektsioneerimine või enda kollektsionääriks nimetamine veel kuriteoliigiks kuulutatud!Arnold kirjutas:... nagu riik üritab seaduse jõuga lastest eemale hoida pedofiile, tuleks ka kollektsionääre hoida eemale ( ja ka nende abikaasasid) kohalike ja riiklike muuseumite palgalehel olemisest. ...
Seni, kuni selline seaduseparandus on tegemata, võib mälu värskendamiseks lugeda Eesti Põhiseadust:
§ 12. ... Kedagi ei tohi diskrimineerida rahvuse, rassi, nahavärvuse, soo, keele, päritolu, usutunnistuse, poliitiliste või muude veendumuste, samuti varalise ja sotsiaalse seisundi või muude asjaolude tõttu.
Rahvusliku, rassilise, usulise või poliitilise vihkamise, vägivalla ja diskrimineerimise õhutamine on seadusega keelatud ja karistatav. Samuti on seadusega keelatud ja karistatav õhutada vihkamist, vägivalda ja diskrimineerimist ühiskonnakihtide vahel.
* * *
Kahetsusväärne ongi see, et osa inimesi, puutudes kokku ehk liiga sageli halbade inimestega, nakatuvad kutsehaigusesse: hakkad pidama kogu inimkonda selliseks.
(Analoogia: politseinik, kes peab kõiki inimesi kurjategijateks või kirurg, kes kujutab kogu aeg ette, et lahkab laipu...)
Edasi on juba lühike samm foobiatest tingitud ühiskonnaohtlike käitumishäireteni.
Seega, inimesed, rohkem positiivset ellusuhtumist ja sallivust nende suhtes, kes on kas teist usku, teistsuguse seksuaalse orientatsiooniga või siis - lausa jube mõelda - kollektsionäärid!

ProPatria
Selles väites on kindlasti sees tõetera, aga ka ainult - tera siisKahetsusväärne ongi see, et osa inimesi, puutudes kokku ehk liiga sageli halbade inimestega, nakatuvad kutsehaigusesse: hakkad pidama kogu inimkonda selliseks.

Nii hull asi õnneks veel pole - lausa suhtlen õige mitmega....või siis - lausa jube mõelda - kollektsionäärid!
Võrdlus pedofiiliaga oli vist tõesti sobimatu, asendame alkohoolikuga viinavabrikus

Mis ma ikka norin inimeste kallal!
Tundes Arnoldit ka reaalelus, on tekkinud mulje, et oma tegemisi ta teeb südamega. Ja kui asju teed südamega, on tehtava suhtes raske emotsioonvabaks jääda. Igasuguseid mõtteid tuleb pähe ja vahel tõmbuvad käed rusikasse. Kõik see on inimlik.
Tulles aga algse teema juurde, soovin kokkuvõtteks öelda, et kõnealustele vene kaupmeestele on kindlasti ette heita vähest ideelisust oma ürituse ajamisel, ei enamat.
Vaevalt, et nad kedagi vägivalda kasutades sunnivad oma kaupa ostma või alatult ostjaid petavad?
Ise seda seltskonda ei tunne, seega ei oska midagi tarka lisada.
Nõrka argumenteeritust näitab seegi, et ärimehi suudetakse vaid pilada, kusjuures käiku läheb isegi nende välimus ja kehakuju...
Tore, et kõigil on olnud tegevust - nagu väikstel koertel suurte koerte pulmas...
Ei meeldi ka foorumis näha üleskutset ebaseaduslikuks jälitustegevuseks või siis anonüümkaebusteks...
Kui on kellegil nende inimeste seadusevastastest tegudest mingit informatsiooni, siis tuleb ennekõige pöörduda sellega ikka politseisse!
Kuna Pavlik Morozovi nimelise Suure Papist Auraha statuut on ka alles väljatöötamisel, paistab, et ilma juudaseekliteta ei leidugi eriti kitsepanijaid...
Teema lukku!
ProPatria
Tundes Arnoldit ka reaalelus, on tekkinud mulje, et oma tegemisi ta teeb südamega. Ja kui asju teed südamega, on tehtava suhtes raske emotsioonvabaks jääda. Igasuguseid mõtteid tuleb pähe ja vahel tõmbuvad käed rusikasse. Kõik see on inimlik.
Tulles aga algse teema juurde, soovin kokkuvõtteks öelda, et kõnealustele vene kaupmeestele on kindlasti ette heita vähest ideelisust oma ürituse ajamisel, ei enamat.
Vaevalt, et nad kedagi vägivalda kasutades sunnivad oma kaupa ostma või alatult ostjaid petavad?
Ise seda seltskonda ei tunne, seega ei oska midagi tarka lisada.
Nõrka argumenteeritust näitab seegi, et ärimehi suudetakse vaid pilada, kusjuures käiku läheb isegi nende välimus ja kehakuju...
Tore, et kõigil on olnud tegevust - nagu väikstel koertel suurte koerte pulmas...

Ei meeldi ka foorumis näha üleskutset ebaseaduslikuks jälitustegevuseks või siis anonüümkaebusteks...
Kui on kellegil nende inimeste seadusevastastest tegudest mingit informatsiooni, siis tuleb ennekõige pöörduda sellega ikka politseisse!
Kuna Pavlik Morozovi nimelise Suure Papist Auraha statuut on ka alles väljatöötamisel, paistab, et ilma juudaseekliteta ei leidugi eriti kitsepanijaid...
Teema lukku!
ProPatria
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline