Kriku kirjutas: ↑17 Apr, 2025 8:13
Kokkuvõtteks siis, meremehed laeva peal selgitasid sulle, et ei ole võimalik, et keegi ei märka, et ankur alla kukub või järele lohiseb, aga sina ei jäänud uskuma.
Ei. Kõigepealt, ankru planeerimatu allakukkumise on võimalik nagu mehhanismi uurides ja ankrupeli jalaga toksides järeldusele jõudsime. Nemad väitsid alguses et võimatu aga seda ainult siis kui kõik on nõuetekohaselt fikseeritud. Kuigi sellel laeval oli lõik nii nagu peab ei pruugi nii igal laeval olla.
Allakukkumise märkamine : niimoodi kukkumine et piduri suitseb ja inimesed laiali jooksevad nagu Lemeti videos on märgatav. (Muide selle kukkumise pika versiooni olen ma ise vist kunagi aasta alguses lisanud kui kaasfoorumlased ei uskunud et ankur ÜLDSE. saab alla kukkuda). Kui ankrukett on fikseerimata ja pidur hoiab liiga nõrgalt võib kukkumine (õigemini vajumine) märkamatuks jääda sest keegi ei käi merel lihtsalt huvi pärast vaatamas et ei tea kas ankur on ikka omal kohal.
Järgi lohisemine - arvati et seda peaks märkama kuid pole endal juhust olnud ankrut niimoodi lohistada. Üldiselt on kõik meremehed kellelt olen küsinud arvanud (justnimelt ARVANUD) et on märgatav. Mütsi vastu maad pole keegi loopinud sest isiklikku kogemust pole olnud. See punkt jäi teoreetiliseks.
Lemeti videod - teine on õppevideo ankru toimimisest ettekujutuse saamiseks. Seal ei ole ankrupeli ehitust, stoppereid, pidurit, reduktorit jms mis on olulised. Esimeses videos vaaatavad jah meremehed ankru ülestõmbamist. Nagu kirjutasin - et seda näha tuleb ronida spetsiaalsele platvormile . Mu viimasel laeval oli kummagi ankru jaoks üks platvorm , ca 1 m2 suurune . Laevateki üldpindala oli suurusjärgus 180x30 meetrit ja pea hektari suurusel tekil näeb ankrut ainult ühe konkreetse ruutmeetri pealt. Keegi ei roni sinna põhjuseta ja alla vajunud ankrut ei näe lihtsalt juhuslikult üle parda pilku heites.
Laevad pole muidugi ühesugused . Sellel videol on kaks meest. Võib- olla on platvorm pikem või on neid kaks. Video lõpus pöördub punases ürbis mees ringi ja hakkab platvormilt alla ronima.
Pakkumine et kes tahab võib mulle näidata kuidas ankur tekilt nagu muuseas silma hakkab on endiselt jõus.
AMvA - ma ei pea seda teksti läbi lugema sest olen ise ta kirjutanud ja tean mida sisaldab. Abstraktsele võimule polegi suurt midagi vastata. Millised järeldused on jama? Millised on korrektsed järeldused? Ja nagu siin teemas kombeks - milline staaž on Sul endal nii alates 30 000 dwt laevadel töötamisel. See viimane on vajalik vastuste tõepärasuse hindamiseks.