Küsimus

Vaba foorum kus võib arutada mujale mittesobivatel teemadel.
Vasta
Tarmo Männard
Liige
Kontakt:

Küsimus

Postitus Postitas Tarmo Männard »

Niisugune küssa (seoses mu tööga)

Situatsioon on siis järgmine: Endine pootsman joob oma laudalakas klaasist samakat.
Kas sonimüts võib olla peas või tuleks see ära võtta?
Või on ükskõik?

Eks siinkohal teen reklaamigi kultuurihuvilistele militaaridele. Saime Nukuteatris maha seesuguse tükiga, mida kärab täiskasvanutelgi vaadata.
Kuna juttu tuleb muuhulgas ka abordist ja surmast, siis liiga noortele see ei kõlba. Minu 7 a tütar vaatas huviga ja talle meeldis. Aga vahepeal tuli asju seletada.
tüki nimi on "Väga lihtne lugu"

Azzoooo. Infoks põhimõttelistele russofoobidele.........see on ukrainlanna poolt kirjutatud vene tükk ja lavastatud tsherkessi poolt.

http://www.postimees.ee/260407/esileht/ ... 257242.php
Viimati muutis Tarmo Männard, 30 Apr, 2007 3:39, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar
Tux
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Tux »

eeee..., ma arvan, et see tüüp võtab soni maha siis, kui on klaasitäie kurku visanud ja nuusutab siis seda peale. Pärast seda tõmbab soni jälle kõrvuni, et tuul seda minema ei viiks.
Tagantjärele tarkus on täppisteadus!
Frundsberg
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Frundsberg »

Suur tänu teavitamast, selles teatris polegi juba aastaid käidud!
Arnold
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Arnold »

Situatsioon on siis järgmine: Endine pootsman joob oma laudalakas klaasist samakat.
Kas sonimüts võib olla peas või tuleks see ära võtta?
Või on ükskõik?
Kui pootsman on juba laudalakas samakat joomas, siis võiks ta kasvõi püksata olla! Mis kuradi koht see laudalakk joomiseks on? Elajate sitahais ja suvel veel ka hull palavus. Pootsman võiks lauda taga sõnnikuhunnikul istuda
ja "piiritusevedajate pitsiga" (jalg alt murtud, et poolikut pitsi lauale ei saaks panna) samagonni rüübata. Vastav abivahend on ka mättapitsiks hüütud - pistad vart pidi rohelises maasse ja püsib püsti, aga eks see ole ka teatraalne liialdus, sest pootsman jooks vist otse kaelast. Kusjuures sõnnikuhunnikul saab istuda küll - mida vanemal, seda kauem. :lol:
Kasutaja avatar
hillart
Liige
Kontakt:

lakk

Postitus Postitas hillart »

Lakas on ohtlik jooma hakata. Ei saa enam pärast alla.
Üks lugu varasest noorusest.
Vôtsin kah tookord vaikselt suurest südamevalust oma, noo-jah, peaaegu pool pudelit kanget ja haljast ära. Kôik oli nagu plaanitud. Ja südamevalugi leevendus vajaliku tasemeni ning juba tekkis tahtmine tegusid tegema minna, kuid .... Kôik oleks hästi olnud, kuid see koht, kus ma oma südant valutamas käisin, oli nimelt ca. 20 meetri körgusel pôliskuuse ladvas (sinna oli vaateplatvorm ehitatud).
Noh, nii ma siis istusin seal, kuni pea selgeks läks. Aga see protsess vôttis, teadagi, ikka omajagu aega. Ja külm hakkas. Ja janu oli kole. Ja muidu oli kah selline, kergelt öelda, düskomfordi tunne.
Kuid lôpp hea, kôik hea. Ma jäin ellu!!!!
Kuid see pootsman ei tarvitse mitte ellu jääda, kui hakkab lakaluugil koperdama.
Postitusi lugedes kasuta kôigepealt oma aju (NB!! peaaju) HOMO SAPIENS !!! (e. foorumlane)

Stellung halten und sterben!!
Tarmo Männard
Liige
Kontakt:

Oh teid :D

Pole miskit parata. Kui kirjanik on kirjutanud, et joob lakas, siis joob lakas. Ja kuna kirjanik on naine, siis ei tulnud ta ilmselt eelpoolmainitud pisiasjade peale.
Pootsman võtab sõbra mälestuseks ka vaid ühe väikese klaasitäie. Ja loomad on sealt ära viidud...Kuulge, kurask, ma ei hakka teile ju tükki siinkohal ümber seletama! :)

Tegelikult sõnastasin vast küsimuse natuke valesti.......
Kas keegi mäletab, kas vene ohved jõid viina furazhka peas, või võeti see ära?
Leid
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Leid »

Alustades oli ikka po ustavu peas,seejärel väga kuklas ja kui jooki oli manustatud mõnda aega, siis fura lahkub ise... :lol:
Arnold
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Arnold »

Oh teid Very Happy
Alguses lihtsalt joob, siis joob juba mälestuseks ja edasi tahab ta teada kas joob nagu vene ohve! No kuidas need sead jõid, tead Sa ju ise ka väga hästi!
Tarmo Männard
Liige
Kontakt:

Ei tea. Sest muidu ma ju ei küsiks! :)
Ainus ülemus, kellega igapäevaselt suhtlesime oli vanemprappor!
Tema oli täiskarsklane.
Ja suuremad ülemused käisid lihtsalt nädalalaõppudel polügoni saunas oma "tütardega" ikka "kultuurselt" joomas :)
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Majestic-12 [Bot] ja 2 külalist