TALUPOEG TALUJA ei istu tomatite otsas, vaid võtab keldrist tomatimöksi ja keerab selle keedetud kartulite peale laiali. Sööb kõhu täis ja on asjaga rahul! Mina enam kellegile tomateid ei müü. Järage oma odavaid tomateid ise!vaoinas kirjutas: ↑22 Mai, 2025 14:33TALUPOEG TALUJA kirjutas: ↑22 Mai, 2025 14:20 No osa asju tuleb Sul otse oma peast, ise mõtlesid välja selle välja või? Mina ei soovi kallimaid hindu näha , vaid heal juhul sooviks näiteks oma kauba eest õiglast hinda saada, ehk siis kas ma peaks tasuta töötama, et kellegile odavat tomatit kätte lõhkuda?
Ei no loomulikult, võid sa soovida seda "õiglast hinda" saada - kes seda keelda saab.
Ainult, et vaevalt keegi sulle puhtast patriotismist ja ligimesearmastusest seda maksab, kui
kõrval on konkurendi kraam, mis on neli korda odavam ja maitseb paremini.
Päeva lõpuks istub TALUPOEG TALUJA oma õiglase hinna sooviga nende tomatite otsas ja siis on jälle kõik teised süüdi, et niiviisi läks.

Aga ma ei saa aru kuskilt otsast, et minu tomatid kehvemad oleksid, sest mingeid väetiseid pole kasutanud, ei pritsi ka üldse. Kõik mahe.