Nutt ja hala
-
- Liige
- Kontakt:
Re: Nutt ja hala
Ka nutu ja hala asemel on vaja hakata oma m...mootorrattaid võrdlema, palun garaažijutud jätta autotehnikateemasse.
Täna sai lasnamäel arsti vastuvõtul käinud. Ilusti 15minutit enne aega kohale mindud hommikul vara uhkes üksinduses. Siis kutsus õde protseduurile ja seejärel läksin arsti ukse taha ootele. Kuna toolid olid täis tulnud inimesi selle ajaga seisin ootealale siis kõige ette, kuna olin ju ometigi kõige esimesena oma ajaks kohale tulnud. Siis vuhises mingi tädi kohe vahetult arsti ukse taha. Kogu järjekorrast mööda. Seejärel tuli mingi üleõlakotiga tsikitt ja samuti kõigest mööda. Toolidel istujad hakkasid kohe nihelema. Mul lõi kohe vererõhu ülesse ja siis üritasin prouale selgitada, et siin on järjekord ja mina olen selles kõige esimene mille peale hakati silmi pööritama, aga enne kui vastata jõudis tuli arst kabinetist välja ja palus minul nimeliselt sisse tulla. Mutt siis üritas midagi vene keeles seletada, et miks tal on kohe kiirelt vaja just doktori jutule pääseda. Tsikitt ka seal kobises midagi. Arst siis palus ukse tagant ära minna ootealale ja selgitas, et keegi ei tule tema jutule enne kui on õe juurest läbi käinud..
Läksime siis kabinetti ja doktori proua kurtis, et peaaegu iga kord kui ukse lahti teeb on sama jama. Määratud aegadest kinni ei peeta. Hea kui on üldse registratuurist läbi käidud, aga praktiliselt iga päev tuleb keegi nii, et visiidi tasu on maksmatagi.
Sain oma asjad aetud ja välja minnes olid jälle uued tegelased vahetult ukse taha roninud. Siis tuli mingi teine õde ja peksis jälle kõik sealt ootealale. Ja jälle algas venekeelne vadistamine...
Läksime siis kabinetti ja doktori proua kurtis, et peaaegu iga kord kui ukse lahti teeb on sama jama. Määratud aegadest kinni ei peeta. Hea kui on üldse registratuurist läbi käidud, aga praktiliselt iga päev tuleb keegi nii, et visiidi tasu on maksmatagi.
Sain oma asjad aetud ja välja minnes olid jälle uued tegelased vahetult ukse taha roninud. Siis tuli mingi teine õde ja peksis jälle kõik sealt ootealale. Ja jälle algas venekeelne vadistamine...
https://www.facebook.com/10000156436998 ... 170959155/
Võibolla pidanuks naljateemasse panema aga karta on, et seal Paldiski mnt-l hakkab traagilisi asju toimuma. No ok, suvel näed veel teemärgistust aga kui lumi tuleb? Aru ma ei saa, mis valemiga ametnikud sellise idiootsuse peale tulid.
Võibolla pidanuks naljateemasse panema aga karta on, et seal Paldiski mnt-l hakkab traagilisi asju toimuma. No ok, suvel näed veel teemärgistust aga kui lumi tuleb? Aru ma ei saa, mis valemiga ametnikud sellise idiootsuse peale tulid.
Samas kui aus olla, siis sellistel autojuhtidel tuleks kohe teisel pool ristmikku load käest ära võtta ja mitte kunagi enam tagasi anda. Kui autojuht ei ole võimeline nägema teekattemärgistust, siis ei ole ta põhimõtteliselt võimeline autot juhtima.Some kirjutas: ↑09 Juun, 2025 9:08 https://www.facebook.com/10000156436998 ... 170959155/
Selgub et ikka ei näeSome kirjutas: ↑09 Juun, 2025 9:08 https://www.facebook.com/10000156436998 ... 170959155/

Ilmselt on põhjus selles et vasakpööre Sõlesse on tehtud pikemaks kui varem (kui pikaks ei tea..) 2-realiseks kuna sinnasuunas on suur liikluskoormus. Lahenduse suhtes on ilmselt konsulteeritud LKF või Eesti Autolammutuste Liiduga.

Elu on liiga lühike et raisata seda lollide peale tõestamaks et nad on lollid /道德经 (Dàodéjīng)/
Parem olla tark ja rikas kui loll ja vaene...
Parem olla tark ja rikas kui loll ja vaene...
Ma ei ole tallinnlane ja antud situatsiooni ja sealt edasi sellise (tundub ootamatu) liikluse ümberkorraldusest eelnevalt juba kaugemal hoiatamisest ei ole kah aimu. Aga tundub, et seal on riukaplaneerijad ikka korralikult otsustanud sitta raiuda. Nii mahukate rikkumiste juures paistab eelnev juhtide teavitamine ikka väga puudulik olema. Mina "tulnukana" jah oleksin tähelepanelik(um), aga kohalikud ütlevad küll, et "kes kurat selle jama siia kokku keeras?" Kui sellise jamaga kaasnevad probleemid, siis sellised liikluskorraldajad (või vähemalt tähistajad), või kogu selle jama kooskõlastajad, peaksid küll karistatud saama.AMvA kirjutas: ↑09 Juun, 2025 9:39Samas kui aus olla, siis sellistel autojuhtidel tuleks kohe teisel pool ristmikku load käest ära võtta ja mitte kunagi enam tagasi anda. Kui autojuht ei ole võimeline nägema teekattemärgistust, siis ei ole ta põhimõtteliselt võimeline autot juhtima.Some kirjutas: ↑09 Juun, 2025 9:08 https://www.facebook.com/10000156436998 ... 170959155/
Ei näe probleemi- lihtsalt reavahetusel tuleb parem suund sisse lükata...
Errare humanum est-aga veel inimlikum on selle teise kraesse väänamine...
Mina näen küll probleemi - lõviosa autodest sõidab suunda näitamata lihtsalt otsesuunas ja kui nüüd keegi seadusekuulekas püüab maha märgitud joonte järgi sõita, siis hakkavad nähtavasti keskmised sõrmed ja pesapallikurikad välkuma. Sellest kaamerapildist ei jää küll mingit muljet, et need otsesõitjad teadlikult rada vahetavad.
Kõik, mis toimub praegu, on minuti pärast juba ajalugu
Sõidavad, nagu sisse harjunud, kes neid märgistusi vahti jõuab.
Seal pole alguses neid endiseid jooni päris korralikult suudetud ära kustutada. See tekitab ilmselt segadust ja inimesed pole veel uue korra järgi harjunud sõitma.
Minu arust on suurem kräpp see, et peale ristmiku on jälle üks rida. See teine rida muutub minu teada uuesti bussireaks
Minu arust on suurem kräpp see, et peale ristmiku on jälle üks rida. See teine rida muutub minu teada uuesti bussireaks
Kunagi peterburi teel seal külmhoone juures tehti bussipeatus ja 2 rida shikaaniga ümber selle.
Alguses tõmmati ka sealt otse kuid varsti harjuti see põike tegemine selgeks. Muidugi seal peatuses olev buss aitas kaasa.
Igaljuhul on see paldiski mnt katsepolügoon ebanormaalne ja juba ammu naljast kaugel.
Linnas on mitmeid kohti kus saaks vähesega muuta nii mõndagi aga ei taheta.
Alguses tõmmati ka sealt otse kuid varsti harjuti see põike tegemine selgeks. Muidugi seal peatuses olev buss aitas kaasa.
Igaljuhul on see paldiski mnt katsepolügoon ebanormaalne ja juba ammu naljast kaugel.
Linnas on mitmeid kohti kus saaks vähesega muuta nii mõndagi aga ei taheta.
Selle Paldiski mnt idiootsuse puhul on kohane üks mõttetera: "Kui käsusaajad ei saa käsust aru, on reeglina viga käsuandjas".
professional retard
- Kapten Trumm
- Liige
- Kontakt:
Paldiski mnt on ehe näide Tallinna linna arusaamast "rohelisusest" - autojuhtide n********.
Teeme suure käraga üle dildoalleega eraldatud sõiduraja jalgratturitele, kus sõidab tunnis 6 jalgratturit, samas kõrvalolevatel autoradadel sõidab sama ajaga 1000+ autot.
Tegin selles kohas lapsega eile õhta õppesõitu, no ise ka asjast aru ei saanud - eelkõige kas kõige parempoolsem rada on bussirada või mitte.
Teeme suure käraga üle dildoalleega eraldatud sõiduraja jalgratturitele, kus sõidab tunnis 6 jalgratturit, samas kõrvalolevatel autoradadel sõidab sama ajaga 1000+ autot.
Tegin selles kohas lapsega eile õhta õppesõitu, no ise ka asjast aru ei saanud - eelkõige kas kõige parempoolsem rada on bussirada või mitte.
/Veelgi hullem on see, et koos kohustusliku patriootliku riigioptimismi kehtestamisega nõrgeneks paratamatult ka meie ohutaju, mis on enesealalhoiuks vältimatult vajalik instinkt/ S. Mikser 2014.
Kas mingit liikluskorralduse muudatuse hoiatussilti ei olnud?Kapten Trumm kirjutas: ↑10 Juun, 2025 8:42
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist