Kurtna laadast.
- zyndapp666
- Liige
- Kontakt:
.
100% Kindel et 06.05.2007.a. Tagadi vanatehnika laat toimub 

militaarmootorrattur. Palun pakkuda kõike mis seotud Saksa sõjaväe mootorratastega: info, pildid, jupid jne.
Kurtna laadast
Elva lähistel pidi vanade tsiklite laat,või näitus olema.Täpsemalt ei tea.Üldse võiks,see militaarlaat toimuda kuskil kesk riiki,siis veaks ennast ka lõuna poolt kohale!
Kurtna,õigemini küll Tagadi restauraatorite päev polegi mõeldud mingi militaartavaari üritusena.
Korraldajatel on kõrini sellest pea peale igat "laata" KaPo-s käimisest
!
Jõle tore,kui sulle näidatakse põuest filmitud kaadreid tukkidest ja muust keelatust kolast.Ja iga kord,kui keegi "laadalistest" küsib teilt-"ega relvi või nende juppe pole?",siis näidake kindlasti
.
Tänu nendele tuki ja muu "väärt" kraami pakujatele on muutunud loa saamine selle Tagadi ürituse korraldamiseks pea võimatuks.
Orgunnige omale ise selline üritus,kus militaarkraamiga saate kaubelda.
Olaks ju palju mõnusam,kui ei peaks mingi "mõtetu" rauakolu
keskelt teid huvitavaid asju otsima.
Korraldajatel on kõrini sellest pea peale igat "laata" KaPo-s käimisest

Jõle tore,kui sulle näidatakse põuest filmitud kaadreid tukkidest ja muust keelatust kolast.Ja iga kord,kui keegi "laadalistest" küsib teilt-"ega relvi või nende juppe pole?",siis näidake kindlasti

Tänu nendele tuki ja muu "väärt" kraami pakujatele on muutunud loa saamine selle Tagadi ürituse korraldamiseks pea võimatuks.
Olaks ju palju mõnusam,kui ei peaks mingi "mõtetu" rauakolu

Ühesõnaga,ma saan aru,et tegemist on korraldajatepoolse seisukohaga "militaarkolu" huviliste suhtes.NSU kirjutas:Kurtna,õigemini küll Tagadi restauraatorite päev polegi mõeldud mingi militaartavaari üritusena.
Korraldajatel on kõrini sellest pea peale igat "laata" KaPo-s käimisest!
Jõle tore,kui sulle näidatakse põuest filmitud kaadreid tukkidest ja muust keelatust kolast.Ja iga kord,kui keegi "laadalistest" küsib teilt-"ega relvi või nende juppe pole?",siis näidake kindlasti.
Olaks ju palju mõnusam,kui ei peaks mingi "mõtetu" rauakolukeskelt teid huvitavaid asju otsima.
Selge.
Mina isiklikult ei taha oma kohalkäimisega küll kedagi häirida.
Seega jään koju.
Laadalt tagasi! Maru suur üritus oli, andis ikka uudistada kõike. Vähe toidukohti, vähe peldikuid (need ka räpased), kirvehinnaga militaarkraam, ilus ilm, palju lätlasi- märksõnad siis tänase ürituse kohta. Sain omale ilusa 2.MS aegse saksa kiivri vähemalt. Kuna olen antud valdkonna osas suht algaja, siis ei tea ka, kas maksin kiivri eest üle v mitte- 900.- (vana hind 1100.-). aga ise olen rahul. Tugev koor ja isegi värvi natukene siin-seal säilinud.
Lätlaste kauplemine oli küll imelik kohati. Mitmes kohas, kus kauba hinda küsisin, kehitati õlgu, et peremees teab, aga teda ei ole. Ühes kohas anti koguni kraamiomaniku tel.nr, et helista ja küsi ise:)
Ja hämmastas veel müüdavate relvade rohkus- pea igas teises lätlaste boksis oli Dektarjov välja pandud pluss veel igasugused muud tulirelvad. Hindu ei hakanud uurimagi.
Lätlaste kauplemine oli küll imelik kohati. Mitmes kohas, kus kauba hinda küsisin, kehitati õlgu, et peremees teab, aga teda ei ole. Ühes kohas anti koguni kraamiomaniku tel.nr, et helista ja küsi ise:)
Ja hämmastas veel müüdavate relvade rohkus- pea igas teises lätlaste boksis oli Dektarjov välja pandud pluss veel igasugused muud tulirelvad. Hindu ei hakanud uurimagi.
-
- Liige
- Kontakt:
Ma ei tea selle ürituse pikemat ajalugu, aga vaevalt et sellist üritust ilma militaarkraamita enam välja veaks - suur osa inimestest just seda sealt ostab ja seal müüb.
Tänase päeva muljed:
1. Praktiliselt puudus võimalikest haudadest välja kaevatud kraam (Erkennungsmarked jms.).
2. Relvi ja laskemoona polnud kuskil enam avalikult letis, selle eest aga võis igaüks osta endale dokumentidega deaktiveeritid vindi või kuulipritsi.
3. Endiselt ei olnud terve laada peale müüa mitte ühtegi saksa tankitõrjepüssi moonakasti. Ka muud plekist kastid näivad hakkama otsa lõppema.
Nii et sel korral jäi jälle ostmata.
Aga muidu oli minu meelest küll tore üritus.
Tänase päeva muljed:
1. Praktiliselt puudus võimalikest haudadest välja kaevatud kraam (Erkennungsmarked jms.).
2. Relvi ja laskemoona polnud kuskil enam avalikult letis, selle eest aga võis igaüks osta endale dokumentidega deaktiveeritid vindi või kuulipritsi.
3. Endiselt ei olnud terve laada peale müüa mitte ühtegi saksa tankitõrjepüssi moonakasti. Ka muud plekist kastid näivad hakkama otsa lõppema.

- gnadenlose
- Liige
- Kontakt:
1. Ent see-eest pakkusid ühed fedotid tavalist surnuaiast ristilt ära kangutatud plaati sünni- ja surmadaatumitega. Ning oli ka üks siuke puust kapi moodi asi (nagu Leedus ja Poolas need Jeesuse-kapikesed teede ääres), kus sees teutoonisoldani foto, daatumid ja joonistatud ornament. Nägi küll kaunis vana-aegne välja, aga äkki mõni morbiidsem mees lihtsalt on otsustanud isegi (piltlikult öeldes) haudu võltsima hakata.Frundsberg kirjutas: Tänase päeva muljed:
3. Endiselt ei olnud terve laada peale müüa mitte ühtegi saksa tankitõrjepüssi moonakasti. Ka muud plekist kastid näivad hakkama otsa lõppema.Nii et sel korral jäi jälle ostmata.
2. On mis on selle plekiga, aga kahte superhead kaikakasti nägin küll. Lõpuks võtsin selle raha eest kuhja puukaste ja korve;)
Tore küll, ainult need läti roosteparistajad häirivad mind isiklikult kord-korralt aina rohkem. Üks asi on nende poolt pakutav (puine võltsing ja roostekuhilad), teine teema on nende hinnapoliitika. Ma kahtlustan, et nad peavad meid kas väga rikasteks või purulollideks. Aga tõenäoliselt koguni mõlemaks:)
Гив Ми Мани
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline