Viktoriin
Re: Viktoriin
Riipsmeister ?
Bonis nocet, quisquis pepercerit malis.
Miks Venemaa Ukrainas sõdib?
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Karmi käega valitsus Ukrainale?
Islamiterroristide hord tuleb?
Moskva jaoks ei võimutse separatistid mitte Donetskis ega Luganskis, vaid Kiievis.
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Moskva jaoks ei võimutse separatistid mitte Donetskis ega Luganskis, vaid Kiievis.
-
- Liige
- Kontakt:
Tulistan puusalt: lii- või niimeister. Vana- vanaema oli mõisa puusepa tütar ja oskas ka ise puutükiga üht- teist ette võtta, minule on alati rauakolakad paremini allunud- oleks lapsena pidanud tähelepanelikumalt kuulama.
Vist oleks järgmisi vihjeid vaja. Kas töötades hoiti tööriistast kinni ühe või kahe käega?
Peitel oleks minu pakkumine.
Puupaku koorimisraud?
Raspel.
vara märkimiseks?
Tegu on tõepoolest varamise tööriistaga, mida ka kassiks kutsuti. Kas märkimiseks või milleks, ma tegelikult ei teagi
.
Ma vabandan ebamilitaarse küsimuse pärast, aga mul oli lihtsalt liiga hea meel leida sõna, mis guuglisse polnud jõudnud.
Palun akf dieselil küsida!

Ma vabandan ebamilitaarse küsimuse pärast, aga mul oli lihtsalt liiga hea meel leida sõna, mis guuglisse polnud jõudnud.
Palun akf dieselil küsida!
Miks Venemaa Ukrainas sõdib?
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
püha müristus, kogemata sain pihta ja küsimust mul pole kahjuks.
seega järg vaba.
seega järg vaba.
Päästan olukorra.
Milline tuntud sõna on tuletatud puidust valmistatud jalanõust? See on eriti populaarne sõdade ja vastasseisude ajal.
Milline tuntud sõna on tuletatud puidust valmistatud jalanõust? See on eriti populaarne sõdade ja vastasseisude ajal.
Vihjed:
1) Puidust jalanõu on king ning mitte eesti keeles.
2) Küsitav sõna käib võitlusmeetodi kohta.
Olen ise selle sōna tekkeloo kohta lugenud isegi põhikoolidele mõeldud ajalooõpikust, seega kindlasti keegi arvab une pealt ära.
1) Puidust jalanõu on king ning mitte eesti keeles.
2) Küsitav sõna käib võitlusmeetodi kohta.
Olen ise selle sōna tekkeloo kohta lugenud isegi põhikoolidele mõeldud ajalooõpikust, seega kindlasti keegi arvab une pealt ära.
-
- Liige
- Kontakt:
sabot- sabotaaž
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: parkija ja 3 külalist