Kapten Trumm kirjutas: ↑09 Aug, 2025 10:58
Mulle mingeid rahede sihikuid ära küll omistama hakka, kui need tulid, siis polnud mul enam pistmist, st polnud enam seal. Antud üksusel on pädev veebel ka endal olemas.
Wow, pädev? Tegelt? Ma ei taha sellesse teemasse ka kuidagi minna, millegipärast on allüksuste T või E puhul alati häda, et meediasse ja eneseupitamisse mahub sitaks, tegudesse mitte väga üldse. Või noh, suuremate nö kontrollõppuste ajal alajahtumise või varitsuses enda omade laskmise puhul on kõik okei ja õppeprotsess, olen näinud. Võiks nagu õppida ka, aga milleks, ikka ei võeta esmast 24H varustust kaasa, sest et raske või et keskendutaks jaodrillidele..
Aga miks sa üldse sõna võtad, kui ma siin traktoristina oma sõnakaustusega lammutan? Oled sama nagu üks näitleja nimekaimust kolonel, kes proovis mulle kõikvõimalikud needused SP-st kuni KL veeblini kaela saata, sest ma kaitsesin KL liikmete moodustatud MTÜ tegevuse raames lihtliikmete vahel toimuvat, täpsemalt öeldes lihtliikmete sõnakasutust? See oli omamoodi kino, nautisin ja ootasin samme, aga vist ei juletudki kõvatamisest kaugemale jõuda

Kui sa oleks veidigi mu kursustel või koolitustel osalenud, siis oleks sa ka kursis, et ma ütlen alati alguses maha, et ma ei vali sõnu, sest tegelikult on otseütlemisel oma võlu ja (NB!) efekt. Jah, pole pedagoogiline, aga tegelikult tekib igal läbiviijal enda stiil, meeldigu see sulle või mitte. Ma ei tea, ju siis minu otseütlemine töötab, sest minu käe alt läbi käinud sõdurid igasugu saasta ei tooda. Ja kui ma kuulen, et toodavad, siis ma suhtlen nendega sel teemal ja asi paraneb. Jep, ka üksik malevlane/sõdur on okei uuesti ette võtta ja temaga asju arutada, kui miskit oli valesti olnud kuskil. Järgmine kord saab tema peale veel rohkem kindel olla.
Igasugu hellikutel pole militaarmaailmas kohta, sest kaevikus kuuleb veel jõhkramaid ütlemisi. Teaksid, kui olekt tegelikult viibinud.. Teil seal müstilises kõrges staabis, andke minna oma kiil- ja liitlausetega, mina ei näe põhjust hellitada - kui midagi on sitt, siis ta on sitt ja seda võib selliselt ka presenteerida. Samamoodi võib lollile ohvitserile öelda ka, et ta on loll, tuleb tuttav ette, ei?
EDIT: Krt, olin ise uudishimulik ja vaatasin, mida kvaliteetset (jutumärke ei hakka raiskama, mul on nad loetud) Trumm tootunud on ning ei saanud vaiki olla. Tuhat vabandust, tahtsin "over and out" olla, aga see krdi inimlik uudishimu nagu meil kõigil loomaaias ahvide klaasi taga seistes, teate isegi..