Hiljem, kui juba usaldus tekkis, siis tõmbas õpetaja närviliselt sigaretti ega hoidnud end enam elueest kinni.

Sellised monstrumid olid minu koolipõlves Viljandi tänavatel liikvel. Hiljem juba kui vene kroonu seljataga oli mul äkki K- Järvel õnn sõita sellise Liaz- iga, et tunne oli, et järgmise põndaku peale jääb see sabaosas olev platvorm tee peale maha koos minuga. Ta ikka päris tõsiselt liikus oma trajektoori pidi bussist palju sõltumata. Korrosioon oli oma hambaid kõvasti pruukinud. Sel elukal oli Urali mootor ja bensiini võttis ta nagu raskesti koormatud veoauto käruga. Ja automaatkast andis muidugi ka oma panuse.Ma tegin Zelenogradis LIAZ-677 õppebussiga.
Sa proovi enesekiitmise vahelduseks ja lugeda, mida ma kirjutan. Olen sellest, millal ma autoga sõitma õppisin ja ka sellest, kus ja kuidas ma autokoolis käisin siin kirjutanud korduvalt.
Kapten Trumm kirjutas: ↑29 Juul, 2025 12:30 Kui sa sõidad ohutussaare äärekivisse, siis ei päästa sind ka 60 kõrgusega rehv (olen sedasi teeääres ratast vahetanud). Õnneks ei olnud vaja uut velge.
Muidugi mõjutab pidev käivitamine starteri eluiga aga seoses elatustaseme tõusuga on tänapäeval starter detailina suhteliselt palju odavam kuluosa, kui krooniajal.Walter2 kirjutas: ↑08 Sept, 2025 11:02Nii mõnegi tootja tootevalikus on sees ka start-stop funktsiooniga autode starterid.... aku/starteri elueale on kindlasti negatiivne, kui starterit keeratakse 5 korra asemel päevas 50 korda.
Ilmselt on akud ka neil tiba erinevad. Aga eks akf! Olavi teab täpsemalt rääkida.
Tugines varasematele kogemustele (mis ka siin jaganud) ma nii naiivne kaasaegsete tehnikasaavutuste kestvusega ei oleks.Kapten Trumm kirjutas: ↑04 Sept, 2025 12:24 ........
Antud auto soetamisel oli üks peamisi kaalukeeli hoopis normaalsuuruses 2,0 tavalise hammasrihmaga diiselmootor suhteliselt lahja forseerimisega (102 hobust), mis lubab auto pikka pidamist igasugu imeliste mootoriremontideta, mida enamik tootjaid täna lahkelt sulle pakub.
Sellisest, nagu Kapten kiidab: https://www.auto24.ee/new/model.php?id= ... ewvehicles
Seda juttu ei usu. Selline kiri (xxx km pärast auto ei käivitu) tekib ainult siis, kui on probleeme heitgaaside puhastussüsteemis (tahmafilter, Adblue jne). Korralise hoolduse võid nii pikalt üle lasta, kui soovid, kuni õli süldiks muutub. Kõige enam mis võib juhtuda, et auto võib hakata piirama mootori võimusust ja seda ka aiult juhul, kui autol on õlitasemeanduril õli saastumise mõõtmise funktsioonOLAVI kirjutas: ↑09 Sept, 2025 23:24Tugines varasematele kogemustele (mis ka siin jaganud) ma nii naiivne kaasaegsete tehnikasaavutuste kestvusega ei oleks.Kapten Trumm kirjutas: ↑04 Sept, 2025 12:24 ........
Antud auto soetamisel oli üks peamisi kaalukeeli hoopis normaalsuuruses 2,0 tavalise hammasrihmaga diiselmootor suhteliselt lahja forseerimisega (102 hobust), mis lubab auto pikka pidamist igasugu imeliste mootoriremontideta, mida enamik tootjaid täna lahkelt sulle pakub.
Samasugune 2024a. Kädi ja 107 000km kellal ning järjekordne karm kohustusliku hoolduse teade armatuuris, et "peale 1000km läbimist auto ei käivitu".
Uskuda võib valimistel aga tehnika tegelikust käitumisest saab aimu ikkagi kasutusjuhendit uurides.
Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot] ja 1 külaline