Donald Trump JÄLLE president
Re: Donald Trump JÄLLE president
Kui antifal puudub ametlik liikmeskond siis otsustame meie, kas sa oled antifa või mitte! 

Aga tekib küsimus, et miks muhhameedid ei austa teiste riikide kombeid, aga me peame nende omi austama ka omal maal?Jaanus2 kirjutas: ↑15 Sept, 2025 11:00 Siiski - ei maksa kangesti trügida kuhugi, kui on tugevalt märku antud, et sind sinna ei taheta (oli vist ülikooli kollektiivkiri enne). Nagu ei maksa sõnavabaduse tõestamiseks tingimata joonistada karikatuure Muhhamedist või minna miniseelikus moslemimaale. Mis sellest sõna- või muust vabadusest sulle kasu on, kui võid pärast surnud olla. Läks kõige halvemini, aga ega peksa saamine ka hea ei ole - seda ei ole ka ilus teha muidugi.
Ma vastasin peamiselt sellele:
Kui sõnavabadus varem surnud polnud, siis pole Kimmeli pärast ka.
Miks Venemaa Ukrainas sõdib?
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Karmi käega valitsus Ukrainale?
Islamiterroristide hord tuleb?
Moskva jaoks ei võimutse separatistid mitte Donetskis ega Luganskis, vaid Kiievis.
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Moskva jaoks ei võimutse separatistid mitte Donetskis ega Luganskis, vaid Kiievis.
https://x.com/PopCrave/status/196849300 ... GSN6Q&s=19
Holy dystopian shit. Ma tunnistan päris ausalt kuna ma olen sellises maailmas, kus ma tean paljusid neid "vasakpoolseid saatana kummardajaid" isiklikult, kes selles võitluses hetkel praeguse administratsiooni poolt sihikule on võetud siis seda kõike natukene distantsist jälgida on reaalne flashback Vsevovi saatesse, kus räägitakse Stalini aegsetest repressiiv organitest.
Muidugi see Dan Clancy "kuulamine" saab lihtsalt olema 10 tundi Hasanabi klippe
Holy dystopian shit. Ma tunnistan päris ausalt kuna ma olen sellises maailmas, kus ma tean paljusid neid "vasakpoolseid saatana kummardajaid" isiklikult, kes selles võitluses hetkel praeguse administratsiooni poolt sihikule on võetud siis seda kõike natukene distantsist jälgida on reaalne flashback Vsevovi saatesse, kus räägitakse Stalini aegsetest repressiiv organitest.
Muidugi see Dan Clancy "kuulamine" saab lihtsalt olema 10 tundi Hasanabi klippe
Ärgu võrreldagu võrreldamatut. Seda, et näiteks Mandlestam 1934. aastal, st. enne Suurt puhastust, eraviisilistel koosviibimistel peast ette loetud Stalini-vastase luuletuse eest sai kolm aastat asumist, mitte hulga Gulagi-aastaid või surmanuhtluse, peeti imeks, mille nimel paljud prominendid kõigi maade ja rahvaste suurimat luule-asjatundjat palumas käisid.
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Aha ära põe, varsti saavad kõik Furryd 25+5Kriku kirjutas: ↑18 Sept, 2025 11:58 Ärgu võrreldagu võrreldamatut. Seda, et näiteks Mandlestam 1934. aastal, st. enne Suurt puhastust, eraviisilistel koosviibimistel peast ette loetud Stalini-vastase luuletuse eest sai kolm aastat asumist, mitte hulga Gulagi-aastaid või surmanuhtluse, peeti imeks, mille nimel paljud prominendid kõigi maade ja rahvaste suurimat luule-asjatundjat palumas käisid.

-
- Liige
- Kontakt:
Ei ole kunagi välistanud

Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Mis fašistliku pööret ? Tead sa üldse, mis loom see fašism on ? Äkki on natsistlik pööre või hoopis kommunistlik ?JimLaheyUnlimited kirjutas: ↑18 Sept, 2025 12:56Loota võib aga kunagi varem pole Ameerika teinud sellist fašistlikku pööret. Projekt 2025 viiakse ellu.
Neid fašismi asjatundjad on nagu seeni peale vihma

Sule peaks selge olema, et USA-s ei saa tekkida natslikku pööret kuna ühtne rahvus, kui selline, puudub.Trips kirjutas: ↑18 Sept, 2025 13:27Mis fašistliku pööret ? Tead sa üldse, mis loom see fašism on ? Äkki on natsistlik pööre või hoopis kommunistlik ?JimLaheyUnlimited kirjutas: ↑18 Sept, 2025 12:56Loota võib aga kunagi varem pole Ameerika teinud sellist fašistlikku pööret. Projekt 2025 viiakse ellu.
Neid fašismi asjatundjad on nagu seeni peale vihma![]()
- Kapten Trumm
- Liige
- Kontakt:
Saaks tekkida valged vs "mittevalged", sinna väravasse ju Suure Oranzi kamp palli taob. Klukluxklan jms katseid on tehtud.
/Veelgi hullem on see, et koos kohustusliku patriootliku riigioptimismi kehtestamisega nõrgeneks paratamatult ka meie ohutaju, mis on enesealalhoiuks vältimatult vajalik instinkt/ S. Mikser 2014.
See ei ole natsism, pigem rassism. Või mida sa nende valgete ja mittevalgete all mõtlesid?Kapten Trumm kirjutas: ↑18 Sept, 2025 13:56 Saaks tekkida valged vs "mittevalged", sinna väravasse ju Suure Oranzi kamp palli taob. Klukluxklan jms katseid on tehtud.
-
- Liige
- Kontakt:
Mul tekib alati küsimus, et kui me räägime tänapäeval vasakpoolsetest, siis kellest me räägime? Klassikalisest sotsdemokraatiast, uusmarksistidest, LGBT äärmuslastest, antifast, äärmusfeministidest, kes näevad igal sammul toksilist maskuliinsust jne. ja nii tagasi?
Ja kes on parempoolsed ja kes äärmusparempoolsed? See kõik on nii segane ja igal politoloogil ja ajakirjanikul on oma skaala. Ja kuhu sellel skaalal paigutuvad korporatiivmonopolistide võimu ihalejad ja kuhu rohelised "masinapurustajad"? Kes on seltsimees alampolkovnik ja kes kolhoosiesimees? Kuhu kuuluvad Hamas ja kuhu islamivennaskond? Kas Usbekistan on ilmalik aga autoritaarne, aga peaks olema demokraatlik- islamistlik? Kas budism on uus "rahu religioon"?
Nii palju küsimusi ja vähe vastuseid.
Ja kes on parempoolsed ja kes äärmusparempoolsed? See kõik on nii segane ja igal politoloogil ja ajakirjanikul on oma skaala. Ja kuhu sellel skaalal paigutuvad korporatiivmonopolistide võimu ihalejad ja kuhu rohelised "masinapurustajad"? Kes on seltsimees alampolkovnik ja kes kolhoosiesimees? Kuhu kuuluvad Hamas ja kuhu islamivennaskond? Kas Usbekistan on ilmalik aga autoritaarne, aga peaks olema demokraatlik- islamistlik? Kas budism on uus "rahu religioon"?
-
- Liige
- Kontakt:
Kui eesliitega äärmus, siis kindlasti tühistav sildistamine. Vähemalt enamasti on nii.Erureamees kirjutas: ↑18 Sept, 2025 15:18 Mul tekib alati küsimus, et kui me räägime tänapäeval vasakpoolsetest, siis kellest me räägime? Klassikalisest sotsdemokraatiast, uusmarksistidest, LGBT äärmuslastest, antifast, äärmusfeministidest, kes näevad igal sammul toksilist maskuliinsust jne. ja nii tagasi?
Aga minu arusaamise järgi tähendab vasakpoolsus kollektiivset otsustamist ja parempoolsus isiku vabadust ise otsustada. Täiesti eraldi telg on liberaalne-konservatiivne, kuigi meie ajakirjanikkujad panevad sageli võrdusmärgi parempoolse ja konservatiivse vahele. Mulle tundub, enamus isegi ei tea, mida tähendab parem või pahem ilmavaade teoorias.
-
- Liige
- Kontakt:
Ei ole mingit parem-vasakpoolsust, on lihtsalt lollidele suunatud populism ja kohutaval kombel õlgmehikesi (pole mina Eestis veel kohanud LGBT äärmuslasi nt keda varru hirmsasti kardab).
Trump ja co rabaks võimu ja tuntuse nimel kohe vikerkaarelipu kätte, kui vajadus tekiks.
Kui üldse jagada siis kahte gruppi
* inimesed kes tahavad teisi valitseda kuna ennast valitseda ei suuda
* inimesed kes tahavad rahulikult inimese moodi elada nii et loll kogu aeg seljas ei trambiks
Trump ja co rabaks võimu ja tuntuse nimel kohe vikerkaarelipu kätte, kui vajadus tekiks.
Kui üldse jagada siis kahte gruppi
* inimesed kes tahavad teisi valitseda kuna ennast valitseda ei suuda
* inimesed kes tahavad rahulikult inimese moodi elada nii et loll kogu aeg seljas ei trambiks
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot], maxi ja 1 külaline