???denis23 kirjutas:ning toimetada monumendi sõjaväeosa territooriumile.
Ma olin sündmuste tipphetkel Pärnu metsades. Sidepatti viidi see või?
Kas mälestusmärk langenutele või hukkunutele on "punamälestusmärk"? Ega ponkspoisil poleks ka midagi viga olnud kui seal ei oleks seda tantsu punalippudega, nii kohalikku kui Vene propparit lahti läinud.luger kirjutas:Aga miks me peaks ennast õigustama.Eesti riik kuulub eestlastle ja siin pole tõesti koht sellistele mälestusmärkidele, mis meenutavad punast võimu.
Rumalus.denis23 kirjutas:siis kui saadeti inimesi loomavagunites külmale maale, tehti seda ikka tollel ajal kehtinud seaduste alusel.
Kui te peate Tõnismäele maetute ümbermatmist vandaalitsemiseks, siis olete te kahjuks primitiivne. Kõikjal maailmas maetakse inimesi ümber surnuaedadesse, et tagada nende säilmete väärikus.denis23 kirjutas:fakt on see et monumentide kallal vandaalitsamise laine meie uues ajaloos alustanud eesti riik.
kuule...vabandagu kõik kõrvalised lugejad aga minu arust oled sa ikka päris loll. (ja ma rõhutan modedele, et sõnavabaduse põhimõtted lubavad mul ARVAMUST avaldada!)denis23 kirjutas:selgetel põhjustel ei olnud sinimägede monumendi rüvetajatel võimalust kasutada kraana ning toimetada monumendi sõjaväeosa territooriumile.
Kasutajad foorumit lugemas: Amazon [Bot] ja 1 külaline