Nii et "vašistidel" ja muul putinjugendil läheb seal nüüd elu igavamaks

Alles mõni päev tagasi teatati "Vene piiri avanemisest" -- piiril polevat enam veoautode järjekordi. Mõtlesin siis, et kas enam ei julgeta Eestist Venemaale kaupa vedada?
Mina siinkohal küll kaitseks Ansipit. Tasub küsida, et oleks ta jätnud käigu tegemata, mis oleks edasi saanud. Erinevalt mõne siinse mehe jutust ei oleks paremat saanud.Tux kirjutas:Praktika on näidanud, et FSB ja teised sellised organid suudavad oma tegevusi mitmete aastate pikkuselt ette kavandada ja sinna plaanidesse pannakse ka "kahvleid", et üks kõik kumba variandi ohver valib, ikka on ta sees. Ansip pole muidugi ka mingi geenius ja paistab, et talle on lihtne ämbreid ette laduda. Üks põhjus, miks valitsus mitu käiku ette ei suuda mõelda seisneb kindlasti ka selles, et meil vahetuvad valitsused iga paari aasta järel, mingit strateegilist tegutsemise järjepidevust pole ja asjatundjaid poliitikud ju kuulama pole kohustatud. Andis jumal ameti - küll annab ka mõistuse. Eks me varsti näeme seda mis sellest välja tuleb.
Talle ei ole midagi inkrimineerida.Seda mu mõistus ei võta, miks provokaator Lebedev veel vabaduses koperdab?
Uudistest käis mittu korda läbi just seoses nende lastega kes toompeal käisidKutt kirjutas:Mina küll ei teadnud, aga kust selline inf.?FixXxer kirjutas:Kas keegi oli enne seda pronksi jama kuulnud, et venelased (Eestis elavad) õpivad teist ajalugu!!!!!!!!!!!! Kes oli eelmine haridusminister!!??
PS. See 1/3 eestlasi ei olnud mitte eesti rahvusest vaid Eesti kodakondsusega
Ma usun, et selle jama eest kodanik Dimitri kaitsmine ongi üks rakendatavaid tehnoloogiaid. Kui muidugi Learjetiga saabunud spetsialistidel veel midagi kavalamat arsenalis poleKui keegi omastab FSB raha, siis moskva pisaraid ei usu ning Linter oleks ammu vagaseks tehtud. Ja selles süüdistatud eestlasi. Järelikult......(kui sellest pasundavad juba ajalehed, vaevalt, et see raha andjale saladus on).
ENSV oli ka üks natuke teistsugune riik. Meil on sõnavabadus olulisem kui peaministri ego. Tunne võib paljugi olla. Kui keegi suudab tolle neliku seni avalikult teadaolevast tegevusest välja lugeda riikluse vastast tegevust (a la Madisson) siis oleks see lahe aga kardan et see nii ei ole. Vähemalt Põhiseaduse ja Karistusseadustiku järgi mitte. Korratuste organiseerimine - palun väga. Ja kui loodusvõtted botaanikaaiast midagi magusat peidavad - seda enam.Huvitav, ENSV ajal oli selline tegevus kvalifitseeritav riigireetmisena ja selle eest oli ette nähtud kõrgeim karistusmäär. Mitte et ma ENSV-d tagasi igatseks, aga 6 kuud eeluurimise all istuda ja pärast 6 kuud tingimisi saada on eestlasele näkku sülitamine.
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist