Donald Trump JÄLLE president

Vaba foorum kus võib arutada mujale mittesobivatel teemadel.
Vasta
mongol
Liige
Kontakt:

Re: Donald Trump JÄLLE president

Postitus Postitas mongol »

kert122 kirjutas: 01 Okt, 2025 15:09 Lihtsalt meie uudiseid lugeda, siis see tundub täiesti ebaadekvaatse luuluna presidendi enda poolt.
Ma ei tahaks hästi uskuda, et ma hakkan reaalsuse taju kaotama :dont_know:
Sealtsamast USA-st on üks väljutamise ajal keskpärane film nimega Idiocracy tulnud. Vaata ära. See on praegu vaadates täitsa hea film.
professional retard
JimLaheyUnlimited
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas JimLaheyUnlimited »

AMvA kirjutas: 01 Okt, 2025 15:33
kert122 kirjutas: 01 Okt, 2025 15:09 Ma ei saa väga hästi aru, kas meedia moonutab pilti, või ongi nii, et minister kutsuski kokku üle maailma kõrgemad ohvitserid ja ajas lihtsalt sellist kaheldava väärtusega juttu.
Samamoodi ma ei saa aru, kas on meediamoonutus või misasi see Trumpi pidev jutt linnades toimuvast sisevaenlasest, kuhu on vaja reageerida sõjaväega, mingi arusaamatu katkematu kiidujutt seitsme sõja lõpetamisest, millest ma ka aru ei saa, et mis need siis täpsemalt ka nüüd olnud on.
Lihtsalt meie uudiseid lugeda, siis see tundub täiesti ebaadekvaatse luuluna presidendi enda poolt.
Ma ei tahaks hästi uskuda, et ma hakkan reaalsuse taju kaotama :dont_know:
Meedia ei moonuta mitte midagi.
Nii Pete Hegsethi kui ka Trump kõned on täies pikkuses avalikult nähtavad.
Trumpi üritakse kujutada normaalsena ja tema juttu tõsiseltvõetavana, ingl k "sanewashing"
Vlad Vexler rääkis sellest oma ühes videos
https://youtu.be/2U515nUiBHE?si=6HaHR_-_striIrmg
Kasutaja avatar
Kuperjanov
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Kuperjanov »

Täitsa õiget asja aetakse ju, sõjavägi peabki sõjavägi olema.
Kasutaja avatar
Kriku
Moderaator
Kontakt:

Postitus Postitas Kriku »

Kuperjanov kirjutas: 02 Okt, 2025 10:47Täitsa õiget asja aetakse ju, sõjavägi peabki sõjavägi olema.
Mis teeb sinu arvates sõjaväest sõjaväe?
Kasutaja avatar
Kuperjanov
Liige
Kontakt:

Kui oleksid kunagi teeninud, siis teaksid. Minu arvamus pole oluline. USA kaitsemini arvamus on oluline:)
Kasutaja avatar
Kriku
Moderaator
Kontakt:

Sina olid see, kes kirjutas:
Kuperjanov kirjutas: 02 Okt, 2025 10:47 sõjavägi peabki sõjavägi olema
Mida sa silmas pidasid?
Kasutaja avatar
Kuperjanov
Liige
Kontakt:

Lihtne ju: distsipliin, reeglitest, määrustikest kinni pidamine, hea füüsiline vorm jne. Kui see ei sobi, siis inimene on vales kohas. Poliitilised eelistused ei mängi siin rolli. Hegseth pitsitab õigest kohast. Muud ei tahtnudki öelda, aitäh.
isonts
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas isonts »

Kuperjanov kirjutas: 02 Okt, 2025 11:18 Lihtne ju: distsipliin, reeglitest, määrustikest kinni pidamine, hea füüsiline vorm jne. Kui see ei sobi, siis inimene on vales kohas. Poliitilised eelistused ei mängi siin rolli. Hegseth pitsitab õigest kohast. Muud ei tahtnudki öelda, aitäh.
Reserväelasele ei tee mitte keegi füüsilist testi. Tuleb habemes ja pats peas. Vales kohas? Saadad kodu tagasi?
JimLaheyUnlimited
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas JimLaheyUnlimited »

Kuperjanov kirjutas: 02 Okt, 2025 11:18 Lihtne ju: distsipliin, reeglitest, määrustikest kinni pidamine, hea füüsiline vorm jne. Kui see ei sobi, siis inimene on vales kohas. Poliitilised eelistused ei mängi siin rolli. Hegseth pitsitab õigest kohast. Muud ei tahtnudki öelda, aitäh.
Aga kas kaitseminister või noh.. sõjaminisiter.. võib olla naiste ahistajast alkohoolik? Äkki on tema hoopis vales kohas?

Ma usun, et USA tegevväelastel on ka praegu väga kõrged nõuded füüsilise vormi osas. See kas kellelgi on habe või mitte pole minu arvates absoluutselt oluline.
MeelisV
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas MeelisV »

Haakub nagu mõttega 100kg ja mitte kaasa liikuv kehalise kasvatuse õpetaja.
Eeskuju mis sugune ?
Kasutaja avatar
Kriku
Moderaator
Kontakt:

Kuperjanov kirjutas: 02 Okt, 2025 11:18Lihtne ju: distsipliin, reeglitest, määrustikest kinni pidamine, hea füüsiline vorm jne. Kui see ei sobi, siis inimene on vales kohas. Poliitilised eelistused ei mängi siin rolli. Hegseth pitsitab õigest kohast.
Ja neist lihtsatest asjadest rääkimiseks on sinu arvates vaja sadade kaupa kõrgemaid ja vanemohvitsere üle maailma ühte ruumi kokku ajada?

Sa pead tõenäoliseks, et ühel nooremohvitseril oli nende lihtsate asjade kohta auditooriumile midagi uut ja huvitavat öelda?
AndresTy
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas AndresTy »

Seda kõike me oleme juba näinud. Elas kord üks seitli ja kitsa vurruga kapral, kes kindraleid kamandas....
Imekaunis! Raha eest teen kõike, mida härrad soovivad...
Kasutaja avatar
Trips
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Trips »

AndresTy kirjutas: 02 Okt, 2025 12:49 Seda kõike me oleme juba näinud. Elas kord üks seitli ja kitsa vurruga kapral, kes kindraleid kamandas....
See oli üks kunstnikuhing, keda kunstikooli ei võtud ... :D

Muuseas alles hiljuti rääkis err-i korrespondent, et kui Hegseth tuli Saksamaale usa baasi, siis korjati seal kirbinal krabinal kõik DEI ja trangenderite plakatid kokku ja peideti ära uut aega ootama.

Aga üldselt tundub, et suurem osa on nagu pimedad, kes elevanti kirjeldavad. Ma tean, et noorematele ATH meeste jaoks on Hegsethi jutt jube pikk aga katsuge vastu pidada ja kuulake ära või olge parem vait
AMvA
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas AMvA »

Trips kirjutas: 02 Okt, 2025 13:25
AndresTy kirjutas: 02 Okt, 2025 12:49 Seda kõike me oleme juba näinud. Elas kord üks seitli ja kitsa vurruga kapral, kes kindraleid kamandas....
See oli üks kunstnikuhing, keda kunstikooli ei võtud ... :D

Muuseas alles hiljuti rääkis err-i korrespondent, et kui Hegseth tuli Saksamaale usa baasi, siis korjati seal kirbinal krabinal kõik DEI ja trangenderite plakatid kokku ja peideti ära uut aega ootama.

Aga üldselt tundub, et suurem osa on nagu pimedad, kes elevanti kirjeldavad. Ma tean, et noorematele ATH meeste jaoks on Hegsethi jutt jube pikk aga katsuge vastu pidada ja kuulake ära või olge parem vait
Ma suutsin küll kogu jutu ära vaadata (ma vanakooli mees :D), aga midagi asjalikku seal ma peale suvalise praalimise ei kuulnud.
Äkki juhid tähelepanu nendele olulistele punktidele Pete "nobeard" Hegsethi kõnes?
sada
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas sada »

Kuperjanov kirjutas: 02 Okt, 2025 11:18 Lihtne ju: distsipliin, reeglitest, määrustikest kinni pidamine, hea füüsiline vorm jne.
Lead by example...
https://www.youtube.com/watch?v=pMrVdFnjEjs
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 15 külalist