Ppsh-41
Re: PPš-43
Sellist mudelit, nagu PPš-43 pole ise kohanud.pomm6com kirjutas:Oskab keegi nõu anda kuidas ,käib välja raud.
Ehk on Sind huvitav asi PPS-43 või hoopis PPŠ-41 ?
Mõlema raud on eemaldatav peale rauafiksaatori eemaldamist. Koputatakse seejärel kergelt vasest rakisega vintraua esiosale...
Kokkuroostetanud relva puhul tuleks enne relva (vintraua padrunipesa kohalt) soojendada, raud on paigaldatud istuga.
ProPatria
Hea sõna ja pussiga saavutab enamat, kui lihtsalt hea sõnaga...
-
- Liige
- Kontakt:
-
- Liige
- Kontakt:
Ülemisel Fotol on kujutatud relva, mida tuntakse nimetusega "PPS-43"
Ehk tegemist on konstruktor Sudajevi konstrueeritud relvaga
Kaliiber 7,62
Kaal magasinita 2,8 kg
magasiniga 3,62 kg
Karpmagasini mahtuvus 35 padrunit
Päästemehanism võimaldab vaid ridatuld. Üksiklaske on võimalik teha osava lühikese päästikule vajutamisega
Alumisel fotol on kujutatud tapamassinat, mida tunneme nimega "PPŠ-41"
Selle riista konstrueeris seltsimees Špagin.
Kaliiber 7,62
Kaal magasinita 3,5 kg
ketasmagasiniga 5,3 kg (71 padrunit)
karpmagasiniga 4,1 kg (35 padrunit)
Võimalik tulistada nii üksiklaskudega, lühikeste valangutega ja ka pikkade valangutega.
Kumba nendest Sa lammutama hakkad?
Ehk tegemist on konstruktor Sudajevi konstrueeritud relvaga
Kaliiber 7,62
Kaal magasinita 2,8 kg
magasiniga 3,62 kg
Karpmagasini mahtuvus 35 padrunit
Päästemehanism võimaldab vaid ridatuld. Üksiklaske on võimalik teha osava lühikese päästikule vajutamisega
Alumisel fotol on kujutatud tapamassinat, mida tunneme nimega "PPŠ-41"
Selle riista konstrueeris seltsimees Špagin.
Kaliiber 7,62
Kaal magasinita 3,5 kg
ketasmagasiniga 5,3 kg (71 padrunit)
karpmagasiniga 4,1 kg (35 padrunit)
Võimalik tulistada nii üksiklaskudega, lühikeste valangutega ja ka pikkade valangutega.
Kumba nendest Sa lammutama hakkad?
-
- Liige
- Kontakt:
Kui julged insenerid asuvad PPS-43 rauda ülejäänud relvast eemaldama (eeldusel, et mõlemad peaks enamvähem terveks jääma), siis tuleb esmalt välja lüüa vintraua padrunipesa kohal asuv vertikaalne tihvt. Seejärel vasest või messingist pulk toetada vastu vintraua esosa ja anda selle pihta haamriga paar matsu. Kui raud ei hakka tahapoole liikuma, tuleb lihtsalt vintraua padrunipesa piirkonda kuumutada põletiga (kindlasti mitte üle 500 kraadi, sest siis kaovad terasel kõik termilised omadused...)Tarmo Männard kirjutas:Najaa....mu tarkade raamatute hulgas on üks, kus üksipulgi kirjeldatud relvade lahtilammutamist. Aga õnnetuseks on kirjeldus PPŠ kohta üksikasjalikum, kui PPS-i kohta
ProPatria
Hea sõna ja pussiga saavutab enamat, kui lihtsalt hea sõnaga...
http://www.sniper.nnov.ru/manual.php mina vene keelt ei möista aga vist seal all pool olid korralikud manuaalid.kui ei ole siis saada ps ja ma saadan sulle.
Kui pihta ei lase,siis vähemalt mööda lased!
-
- Liige
- Kontakt:
...
Andke mulle andeks minu lollus, aga mulle jääb arusaamatuks mis ppš-43 siin räägitakse?
-
- Liige
- Kontakt:
Tähistik on mul enam-vähem peas, natuke isegi tean vene tähestikku. Ma mõtlesin rohkem et mis vahe on ppšh-43 ja ppšh-41.Kui ikka ei mõista š- ja sh -vahet mine kooli .Ala -3kl. TÄnan.
Ma vaatan et selle pepeška rauaga jändamine on sul närvide peale hakanud.Väike soovitus: ketaslõikur, kuvalda, pluss toores jõud teevad imet.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline