Ei ole ju AI. Hetkel on käsil vast üldse viimased paar aastat kus saab oma silmi uskuda, edaspidi on kõik mida ekraanilt näed "usu küsimus".isakene kirjutas: ↑06 Okt, 2025 13:13Ilmselge AI toodang, a idee on hea...goga66 kirjutas: ↑06 Okt, 2025 6:46Kupjanski sektoris kasutab UKR bioelva torudes roomavate orkide vastu
![]()
![]()
https://x.com/UKikaski/status/1974794422387618263![]()
Nali
Re: Vene-Ukraina sõda III osa
Vaata kasvõi tüübi varrukat kaaderhaaval. Vant roomab küünarnukkidel pasa sees, aga kui käe tõstab, näeb ta ürp välja nagu pesumasinast tulnud, isegi märjaks pole saanud. Üldse, kui tüüp oleks kasvõi viis meetritki torus roomanud, oleks ta ikka oluliselt räpasem.

Kui Teile paistab, et see on nii, siis see ongi nii - Teile paistab.
Re: Nali
Miks Venemaa Ukrainas sõdib?
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Karmi käega valitsus Ukrainale?
Islamiterroristide hord tuleb?
Moskva jaoks ei võimutse separatistid mitte Donetskis ega Luganskis, vaid Kiievis.
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Moskva jaoks ei võimutse separatistid mitte Donetskis ega Luganskis, vaid Kiievis.
Olen siiani end ikka teemaga niivõrd-kuivõrd kursis olevaks inimeseks pidanud, pikalt ka igasuguse CGI teemaga tegelenud, siis pakub tõesti huvi milline praegustest AI mudelitest omab niivõrd head objekti ja tekstuuri persistence't, temporal attentionit, latent consistencyt, raytracingu feikimist, depthi, jms. Vabandan inglisekeelsete väljendite pärast, ei tea kas neile eesti keeles üldse hetkel üldse vasteid leidub. Et siis kuidas püsivad objektid omal kohal, oma kuju hoiavad, kuidas need üldse realistlikud välja jäävad, objektid mis ei ole kaadris ja ilmuvad kaadrisse ja kaovad jälle peavad olema loogilised, kuidas püsivad tekstuurid (nt camo muster, toru sein, sea karvad, kiivrimuster, mustus sõduri näos, jms) omal kohal, kuidas peegeldub valgus kaadrist väljast kaadrisse tagasi ja kuidas objektid mis jäävad valguse ette heidavad varju.isakene kirjutas: ↑06 Okt, 2025 14:13Vaata kasvõi tüübi varrukat kaaderhaaval. Vant roomab küünarnukkidel pasa sees, aga kui käe tõstab, näeb ta ürp välja nagu pesumasinast tulnud, isegi märjaks pole saanud. Üldse, kui tüüp oleks kasvõi viis meetritki torus roomanud, oleks ta ikka oluliselt räpasem.![]()
Valgus, varjud, tekstuurid, see vees mööda hulpiv sodi, kõigepealt pimedusest ilmuvad helkivad silmad, sõduri pilk mis on suunatud õigele poole, kaameraliikumine, siga koos oma omadustega ja varjuga jne näeb kõik realistlik välja, eriti see, et siga püsib nii lähikaadris kus kaamera on vastu objekti veel täiesti loogilisena, miski ei viita hetkel AI'le. Tõsi, kaameranurk, situatsioon ise, ja see varukas on kahtlane, embleemil ei ole värvid võrdse suurusega, vasakul käel on kaks embleemi, üks suurem, teine väiksem. Aga see 'pask' seal torus ei pruugi üldse vedel ollagi, võib vabalt olla mingi "kaltsifitseerunud" jama seal toru põhjas.
Kui see osutub AI'ks siis ma lükkan lingi üles ja ei usu tänasest enam midagi mis ekraanilt vastu vaatab, mitte ei lükka seda momenti tulevikku, see video annaks selleks põhjust küll. Fotodega on mul täitsa tükk tegemist juba täna, et eristada AI'd päris fotodest. Muusikat on juba mõnda aega täiesti võimatu eristada.
Ma ise mõtlesin ka veidi aega, et ega päris full AI vist ei ole. Mis pani kahtlema, et see sõdur oli täiesti puhas, nagu hommikuselt rivistuselt sinna torusse visatud. Ja see hirmunud pilk ja pomin on liiga kunstlik ja üldiselt, kui inimene kuuleb selja tagant midagi kahtlast, siis ta reeglina vaatab sinna, mitte ei jõllita kangekaelselt ette ja veidi küljele. Hetkel arvan, et see sõdur on näitleja ja liigutuste dünaamika on videoga sünkrooni aetud, aga montaaž on AI, valgus ja varjud on liiga head. Ning tagasi ei vaata ta seepärast, et siis oleks olnud hulga raskem valgust paika saada. Stoppkaadritena suurel arvutiekraanil vaadates on hästi näha, et toru koos voolava sodiga on ühest ooperist, siga ja sõdur mujalt.Saunaline kirjutas: ↑06 Okt, 2025 14:37 Olen siiani end ikka teemaga niivõrd-kuivõrd kursis olevaks inimeseks pidanud, pikalt ka igasuguse CGI teemaga tegelenud, siis pakub tõesti huvi milline praegustest AI mudelitest omab niivõrd head objekti ja tekstuuri persistence't, temporal attentionit, latent consistencyt, raytracingu feikimist, depthi, jms. Vabandan inglisekeelsete väljendite pärast, ei tea kas neile eesti keeles üldse hetkel üldse vasteid leidub. Et siis kuidas püsivad objektid omal kohal, oma kuju hoiavad, kuidas need üldse realistlikud välja jäävad, objektid mis ei ole kaadris ja ilmuvad kaadrisse ja kaovad jälle peavad olema loogilised, kuidas püsivad tekstuurid (nt camo muster, toru sein, sea karvad, kiivrimuster, mustus sõduri näos, jms) omal kohal, kuidas peegeldub valgus kaadrist väljast kaadrisse tagasi ja kuidas objektid mis jäävad valguse ette heidavad varju.
Valgus, varjud, tekstuurid, see vees mööda hulpiv sodi, kõigepealt pimedusest ilmuvad helkivad silmad, sõduri pilk mis on suunatud õigele poole, kaameraliikumine, siga koos oma omadustega ja varjuga jne näeb kõik realistlik välja, eriti see, et siga püsib nii lähikaadris kus kaamera on vastu objekti veel täiesti loogilisena, miski ei viita hetkel AI'le. Tõsi, kaameranurk, situatsioon ise, ja see varukas on kahtlane. Aga see 'pask' seal torus ei pruugi üldse vedel ollagi, võib vabalt olla mingi "kaltsifitseerunud" jama seal toru põhjas.
Kui see osutub AI'ks siis ma lükkan lingi üles ja ei usu tänasest enam midagi mis ekraanilt vastu vaatab, mitte ei lükka seda momenti tulevikku, see video annaks selleks põhjust küll. Fotodega on mul täitsa tükk tegemist juba täna, et eristada AI'd päris fotodest. Muusikat on juba mõnda aega täiesti võimatu eristada.
Nii et ma ei ole päris kindel, palju seal AI-d on ja palju käsitööd. Aga lihtsalt ühe naljaklipi jaoks on keegi päris kõvasti vaeva näinud ja tulemus väärib austust.
Ma ei tea kas AI või käsitöö, aga kokku see erinevatest osadest monteeritud igatahes on.
Kuna Twitterist ei saa videofaili kätte originaal (veel vähem RAW) failina, vaid Twitter konverdib tundub ise video omale sobilikuks (ma ei tea twitteri spetsiifilisest videondusest midagi), siis ei saa midagi (millise tarkvaraga loodud vms) tarka ka EXIF-ist ega metadatast kätte peale twitteri poolse video konvertimisaja...
Miks mees ei ole toru põhjas vaid kusagil poolenisti toru seina peal poolviltu ja ebaloomulikus asendis?
Mehe tekst: "Чёрт етих... Хрюкварь невдалеке" ehk "kurat neid... siga pole kaugel"
Sea jalgade toetumine toru põhja sea liikumisel on ebaloomulik ja "libisev".
Siga on videos, kus ta filmitud on (pakun mõnda jahikaamerat, millele siga otsa jookseb/millest üle jookseb), kergelt fookusest väljas ja pildi teravus on teine kui toruga salvestisel ja mehega salvestisel.
Kuna Twitterist ei saa videofaili kätte originaal (veel vähem RAW) failina, vaid Twitter konverdib tundub ise video omale sobilikuks (ma ei tea twitteri spetsiifilisest videondusest midagi), siis ei saa midagi (millise tarkvaraga loodud vms) tarka ka EXIF-ist ega metadatast kätte peale twitteri poolse video konvertimisaja...
Seal on mitmes kohas näha, et video on kokku pandud kolmest erinevast osast - toru, mees ja siga. Ilma videotöötlustarkvarata kaadreid lappamata tekkis mul alguses kohe küsimus, et KUHU ja MIKS mees vaatab?General
....
Encoded date : UTC 2025-10-05 11:11:05
Tagged date : UTC 2025-10-05 11:11:05
....
Video
ID : 1
Title : Twitter-vork muxer
...
jne
Miks mees ei ole toru põhjas vaid kusagil poolenisti toru seina peal poolviltu ja ebaloomulikus asendis?
Mehe tekst: "Чёрт етих... Хрюкварь невдалеке" ehk "kurat neid... siga pole kaugel"

Sea jalgade toetumine toru põhja sea liikumisel on ebaloomulik ja "libisev".
Siga on videos, kus ta filmitud on (pakun mõnda jahikaamerat, millele siga otsa jookseb/millest üle jookseb), kergelt fookusest väljas ja pildi teravus on teine kui toruga salvestisel ja mehega salvestisel.
Vähe parema nurga all ja loomulikum näeks siga ja tema liikumine välja nii...

Ja mehe loomulikum asend oleks sellise nurga all

Ja mehe loomulikum asend oleks sellise nurga all
Tuleb meelde anekdoot, kuidas inimene ostab lemmikloomapoest omale merisea. Mõni tund hiljem helistab poodi tagasi: panin ta ilusasti mereveega akvaariumi, ujus natuke aega ringi, nüüd läks ära põhja magama, aga kui ta üles ärkab, mida ma talle süüa peaks andma?
Aga täiesti elust enesest, veelgi enam, TV saadetest on läbi käinud järgmised "faktid":

Kirves pole mänguasi, raiuge see omale pealuu sisse!
"Suured inimesed on ikka tõesti imelikud," ütles ta endamisi lihtsal moel, kui ta oma teekonda jätkas.
"Suured inimesed on ikka tõesti imelikud," ütles ta endamisi lihtsal moel, kui ta oma teekonda jätkas.
Siia jätkuks ministri tasemel väide, et metssead poegivad 3x aastas. 

See kuulub juba koos elektrimolekulidega ministrite väljaütlemiste kullafondi.
-
- Liige
- Kontakt:
Mul Chat GPT ütles, et see on naljakas kui inimesed naljateemas vaidlevad, kas pilt on AI loodud.
Huvitav, kui kaua need sõdalased torus roomama pidid? Kuskilt on meelde jäänud, et neid kilomeetreid oli omajagu. Aga kui vahepeal üks või teine häda peale tuli? Päris haisev kamp võis sealt lõpuks välja ronida

Huvitav kas metssigade järeltulijate hulgas emaseid polegi et nad ainult poegivad?

Elu on liiga lühike et raisata seda lollide peale tõestamaks et nad on lollid /道德经 (Dàodéjīng)/
Parem olla tark ja rikas kui loll ja vaene...
Parem olla tark ja rikas kui loll ja vaene...
Algselt ei olnud naljateemas, hiljem tõsteti siia. Ütle oma GPT-le, et teda tõmmati tillist.Erureamees kirjutas: ↑07 Okt, 2025 6:28 Mul Chat GPT ütles, et see on naljakas kui inimesed naljateemas vaidlevad, kas pilt on AI loodud.

On tal till või? Peaks küsima... 

Miks Venemaa Ukrainas sõdib?
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 11 külalist