Viktoriin
Re: Viktoriin
Niimoodi olen ma ka kuulnud. Ja lisaks et markeeriti kroonu (sõjalaevastiku) köisi et lisaks pahadele ka erategijad neid omale ei varastaks.
Õige vastus jah.
Õige vastus jah.
Lõime saab köide punuda nii, et seda ei ole võimalik sealt eemaldada. Kui lasta enesele ise köisi teha, siis saab ka tänapäeval lasta oma mustreid sisse punuda.
Ma kahtlustan, et kroonu mõiste ise on tulnud sellest, et erinevad riigivõimud on meil end kroonidega kaunistanud. Aga küsimust mul hetkel pole - järg vaba
.
Ma kahtlustan, et kroonu mõiste ise on tulnud sellest, et erinevad riigivõimud on meil end kroonidega kaunistanud. Aga küsimust mul hetkel pole - järg vaba
Kusjuures algupoole olevat need vargusvastased niidid olnud erinevatel tegijatel erivärvilised (ei tea, kas selleks, et oleks teada, missugune köiepunuja selle praagi tegi?) [Allikas: 1967. a. "Horisont" nr. 2, lk. 51]
Kremli troll.
Jah, nii see oli ka minu teada. Merevägi tuli mängu seeläbi, et Briti merevägi tähistas enese köied punase lõimega.
Vahemärkusena, et kroonu on meil rootsi laen. Tähistab riigivõimu üldiselt, ka sõjaväge, tulenes sellest, et riigi sünonüümina kasutati ka väljendit Rootsi kroon (kuningriigile kuuluv), algselt 18. saj. oli see rootsi keelele sarnasemas vormis - kruunu.
-
krossipart
- Liige
- Kontakt:
Vaheküsimusena (huumor-päriselust). Palju maksavad Rootsis sõjaväe riietus jms. Jalutasin kunagi Rootsi sõjaväelaos ja kompanii veebel mainis ja pilgutas silma, vaata mis maksavad... Ja sain aru, et maksavad XXX.. Mis oli see xxx mis naerma ajas?
Hinnad olid öörides?
Elu on liiga lühike et raisata seda lollide peale tõestamaks et nad on lollid /道德经 (Dàodéjīng)/
Parem olla tark ja rikas kui loll ja vaene...
Parem olla tark ja rikas kui loll ja vaene...
-
krossipart
- Liige
- Kontakt:
Oh ei..
Kuna oli mu poolt huumori ja vaheküsimus siis ei kiusa. Ehk Rootsi vapp 3 krooni varustusel mida kompanii veebel silmas pidas. Siin laos on kõik vahendid 3 krooni väärtuses alustas Ta oma vestlust, kui tutvusime.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: parkija ja 3 külalist