Jaaa...., täiesti õiged tähelepanekud, kahjuks
Väga suures ulatuses ongi tegemist pisikese käkiga - siiski üks esimesi Zvezda nikerdisi, aga kõik seal kah päris mööda ei ole. Geomeetria on üldjoontes paigas, ainus tõsine prohmakas on kere esiosa liitejoon kiilukujulise ninaga. See BT-5 oli mul esimene mudel ja üritasin teist veidi paremaks teha. Peale kere kokkupanekut hakkasin neete ninaosale liimima - punnitasin täpse arvu, aga miskipärast ei tahtnud mahtuda, tükk aega sügasin kukalt ja ei saanudki aru, et miks. Nii ta siis tookord värvi alla läkski, alles hiljem sain aru, et see liitejoon peaks olema paar milli tagapool, kuid tootjal oli lihtsam - sellise "väikese" moonutusega ei tekkinud probleeme torni pöörderingi valamisel. No ja need kronsteinid, mille külge kinnituvad pingutusrattad, on tegelikult BT-7 omad, BT-5 -l on teistsugused, seda märkasin õigel ajal ja nokkisin ümber teha.
Teine suurem ämber on kahuri mask tornil, selle detaili vorm on tehtud arvatavasti purjakil olles või siis raskekujulise pohmakaga - mask on eestvaates peegelpildis, mässasin veidi, aga tegin korda. Muidu on torni geomeetria täiesti õige. Nõrk koht on muidugi ka detailsus - puksiirkonksud ja muu selline pudi-padi.
Ise sonkisin tüki aega selliste mudelitega, üheks kriteeriumiks oli mulle huvi pakkuva masina tüübi juures ka hind. Nüüd olen jõudnud äratundmisele, et enne maksan mitu korda rohkem, aga saasta enam põhimõtteliselt osta ei taha. Kõigepealt uurin mudeli tausta, sest ka mõni kallis mudel võib käkiks osutuda ja alles siis ajan näpud rahakotti.
Aga nüüd tankist endast, jah, esisild pööras tõesti, BT-seeria masinate käiguosa oli dubleeritud veovõimalusega - roomikud või siis rattad, esimesed võimaldasid maastikul püherdada ja teine variant maanteel suuri kiiruseid arendada. Ratastel liikumiseks võeti roomik maha ja kinnitati porilaudadele, tagumise rattapaari keskosas oleva flantsiga lülitati veojõud kitarrülekande kaudu tagumisele rattapaarile ja juhi ruumi pandi püsti roolisammas koos rooliga. Ja jeehat!!!
Urmas.