1 mees kahes kohas?

Vaba foorum kus võib arutada mujale mittesobivatel teemadel.
Vasta
Kasutaja avatar
kaur3
Liige
Kontakt:

1 mees kahes kohas?

Postitus Postitas kaur3 »

Järgnev inglise keeles olev lugu on sellest kuidas USA üritab toime tulla erinevate julgeolekuriskidega. Ma arvan, et ka EV ametivõimub võiksid järgida oma plaanide tegemisel sarnast skeemi, kus on välja toodud erinevad stsenaariumid ja ressursside jaotus. Mul on hinges väike värin, et kui üheaegselt toimuks massimeeleavaldused Eesti teatud piirkondades ning võimalik nende liitlaste liikumine üle piiri, siis on lugu täbar, sest paljud politseinikud (kes peavad linnas korda valvama) on KL'is ja operatiivstruktuuris, mis on sõjaline üksus ning kaitseliitlased on abipolitseinikena politseil abis. Ühesõnaga, 1 mees ei saa olla samaaegselt kahes kohas.

http://www.rand.org/pubs/research_brief ... ndex1.html
Larry
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Larry »

Kui mälu ei peta, siis politseinikuid ja päästjaid ei topita op.struktuuri üksustesse, nagu ka kaadrisõdureid. Ka suurte jamade ajal on vaja kord tagada ja tulekahjud kustutada. Ei viitsi ka kuskilt kontrollima hakata, aga RÕK aegu justkui mäletan, et politseinikuid ei kutsutud. Samas ei välista ma, et ise sebides mõni politseinik ka RÕK-l osaleb.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: erkilo, parkija ja 3 külalist