Aerograaf
-
- Liige
- Kontakt:
Aerograaf
Niisiis,peaaegu 6 aastat olen mudeleid värvinud pintsliga,nüüd mõtlesin,et ostan aerograafi,kas see sobiks? http://www.mangumaailm.net/index.php?ma ... &kann=2040 kas sellega saab värvida tavaliste humbrol värvidega?Või pean ma selle ostma? http://www.mangumaailm.net/index.php?ma ... &kann=2039
Üle Peterburi mnt viadukti olevas suures kaubanduskeskuses on suur tööriista kauplus,sealt saad mingi kolme-neljasaja kronku eest päris aerograafi.Noh,mitte just 100%,aga nii 80%.Revelli omad on seda 20%.Endal läbi käidud,nii et julgen soovitada.Edu.
Errare humanum est-aga veel inimlikum on selle teise kraesse väänamine...
Ei lähe küll aerograafi teemasse, aga loodetavasti ei pahanda teemaalgataja kui siia samast valdkonnast küsimus esitada.
Nimelt ei saa aerograaf toimida ilma kompressorita. Kuidas olete Teie selle mure lahendanud? Olete kuskilt mõistliku suuruse ja hinnaga kompressori leidnud? Ehk on kaasmudelistid nõus infot jagama kust oleks sellist asja võimalik leida? Või koduste vahenditega asja korda ajama ...
Tervitades,
Krahv
Nimelt ei saa aerograaf toimida ilma kompressorita. Kuidas olete Teie selle mure lahendanud? Olete kuskilt mõistliku suuruse ja hinnaga kompressori leidnud? Ehk on kaasmudelistid nõus infot jagama kust oleks sellist asja võimalik leida? Või koduste vahenditega asja korda ajama ...
Tervitades,
Krahv
-
- Liige
- Kontakt:
See esimene revelli oma pole just suurem asi, tähendab , värvida temaga muidugi saab. Eelistatavalt suurt pinda, näiteks taburetti.
Teisega on juba lugu oluliselt parem, mul peaks sarnane asi ( tundmatu itaallane) veel täitsa alles olema. Värvida temaga sai , tõsi , mitte just väga peent. Suuremate pindade juures eelistasin teist isegi iwatale. Väiksemate pindade juures jääd jänni. Puhastada on üsna lihtne , käis kenasti pulkadeks lahti. Revelli küsitud hind on tiba karm. 1 tuhhi eest peaks oluliselt parema aerograafi saama , kiika lääne weebipoode või pealinna sattudes jaluta läbi eelmises postis kirjeldatud poest, sealt saad ilmselt "jama" nimelise aparaadi. Vat selle kohta oskab fossiil juba ühteist kosta. Otsi vanemaid jutulõngasi , kusagil oli juttu aerograafidest
Teisega on juba lugu oluliselt parem, mul peaks sarnane asi ( tundmatu itaallane) veel täitsa alles olema. Värvida temaga sai , tõsi , mitte just väga peent. Suuremate pindade juures eelistasin teist isegi iwatale. Väiksemate pindade juures jääd jänni. Puhastada on üsna lihtne , käis kenasti pulkadeks lahti. Revelli küsitud hind on tiba karm. 1 tuhhi eest peaks oluliselt parema aerograafi saama , kiika lääne weebipoode või pealinna sattudes jaluta läbi eelmises postis kirjeldatud poest, sealt saad ilmselt "jama" nimelise aparaadi. Vat selle kohta oskab fossiil juba ühteist kosta. Otsi vanemaid jutulõngasi , kusagil oli juttu aerograafidest
Tervist.
Nende aerograafidega on nii, et mida rohkem raha alguses raatsid välja käia, seda vähem on hiljem kukla sügamist, mis lõpeb tavaliselt ikka järgmise ja parema ostmisega...
Aga see korealaste Yama(hind on tal mitte 300-400, vaid 800 kanti), no saab jah toimetada, samuti nagu Revelli omadega, ka omaaegse Novolukomli imeelukaga ju saab, ainult et kõikide nendega on rohkem või vähem jama ühtlase peene joone saamisega. Mulle on seni jäänud mulje, et ostmist vääriksid kas Iwata või siis Aztek...., mõlemaga saab ka selle muidu kapriisse režiimi kenasti paika. Iwata hinna kohta ei oska hetkel midagi öelda, aga Azteki saab põhimõtteliselt Kullo poe kaudu tellida, normaalne komplektsus peaks olema kusagil pooleteise tuhhi ümber.
Kuid kõik on ikkagi igaühe enda otsustada.
Urmas.
Nende aerograafidega on nii, et mida rohkem raha alguses raatsid välja käia, seda vähem on hiljem kukla sügamist, mis lõpeb tavaliselt ikka järgmise ja parema ostmisega...
Aga see korealaste Yama(hind on tal mitte 300-400, vaid 800 kanti), no saab jah toimetada, samuti nagu Revelli omadega, ka omaaegse Novolukomli imeelukaga ju saab, ainult et kõikide nendega on rohkem või vähem jama ühtlase peene joone saamisega. Mulle on seni jäänud mulje, et ostmist vääriksid kas Iwata või siis Aztek...., mõlemaga saab ka selle muidu kapriisse režiimi kenasti paika. Iwata hinna kohta ei oska hetkel midagi öelda, aga Azteki saab põhimõtteliselt Kullo poe kaudu tellida, normaalne komplektsus peaks olema kusagil pooleteise tuhhi ümber.
Kuid kõik on ikkagi igaühe enda otsustada.
Urmas.
-
- Liige
- Kontakt:
Pole seotud küll aerograafiga , aga hariv vaadata siiski, leidsin need lingid soome ipms foorumist. Teise algus katab tiba esimese lõppu aga hea vaadata ikka. Keelest ei saa ainult aru.
http://www.youtube.com/watch?v=4TBwoI1IlZs
ja teise osa
http://www.youtube.com/watch?v=YDXpmkBqcCc&NR=1
Sama härrase klippe on seal veel , tasub vaatamist
http://www.youtube.com/watch?v=4TBwoI1IlZs
ja teise osa
http://www.youtube.com/watch?v=YDXpmkBqcCc&NR=1
Sama härrase klippe on seal veel , tasub vaatamist
-
- Liige
- Kontakt:
- Parovoz
- Liige
- Kontakt:
Tere-tere!
Ei ole hullu, sellega saab kasutada ka Humbroli värve, neid veidi lahustada lakibensiiniga. Aga siis vaja muretseda lisa pütt. Kunagi Rekatos oli isegi müügil. Igasugu vajalikke juppe oli seal veelgi. Tartu kohta kahjuks ei oska soovitada aga kui võimalik võta AS Rekatoga kontakti ja küsi neilt.
Epoxy putty-it saab praegu vist Kullost.
Ei ole hullu, sellega saab kasutada ka Humbroli värve, neid veidi lahustada lakibensiiniga. Aga siis vaja muretseda lisa pütt. Kunagi Rekatos oli isegi müügil. Igasugu vajalikke juppe oli seal veelgi. Tartu kohta kahjuks ei oska soovitada aga kui võimalik võta AS Rekatoga kontakti ja küsi neilt.
Epoxy putty-it saab praegu vist Kullost.
Taara avitab! ...
- Panzergrenadier
- Liige
- Kontakt:
-
- Liige
- Kontakt:
Tallinnas Laki tänava Kemiflora poes oli valik aerograafe alates 400.- kuni mingi 1200.- eegini. Aga paraku olin seal tööasjus ja kiire oli, ei saanud süveneda.
Nii lihtsalt infoks lisasin, et mitte ainult mudelipoed ei tegele sellise kaubaga.
Nii lihtsalt infoks lisasin, et mitte ainult mudelipoed ei tegele sellise kaubaga.
Pakkuda võib filateeliat perioodist 1918-1941.
www.aiaimpeerium.ee
www.aiaimpeerium.ee
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 11 külalist