Sojavae vork
Sojavae vork
Tere kui kellelgi on pakkuda mingisugust sõjaväe värvides maskeeringuvõirku olen huvitatd
Asjaga on kiire
Asjaga on kiire
VÕITE PAKKUDA IGASUGUST MILITAAR KAUPA OLEN PEAAEGU KÕIGEST HUVITATUD-esemed lähevad Kohtla-Nõmme ajalootuppa kohtla.ajalootuba@gmail.com
ok see sobiks aga sinna on pandud aut pakkumine. nüüd siis sooviks saada ikka ühte
VÕITE PAKKUDA IGASUGUST MILITAAR KAUPA OLEN PEAAEGU KÕIGEST HUVITATUD-esemed lähevad Kohtla-Nõmme ajalootuppa kohtla.ajalootuba@gmail.com
Minu äripartneril pakkuda vene võrku üks rull, aga tahab 700.-eek selle eest.
mis selle mõõdud on
mis selle mõõdud on
On ka üks võrk pakkuda. Mõõdud ja pildid saab alles esmaspäeval. Võrk ise metsast leitud. Müüa ei tahaks aga vahetada millegi muu vastu küll.
Mis selle mõõdud muidu on ja hinna võid öelda ps-is
Muidu kui heas seisukorras se on ja mis materjalist
Mis selle mõõdud muidu on ja hinna võid öelda ps-is
Muidu kui heas seisukorras se on ja mis materjalist
ok jään huviga ootama
700eek? kas se nagu liigapalju ei ole?
kas muidu tingida on võimalik
kas muidu tingida on võimalik
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist