kuulipritsi lindid
Lennundusega seotud kraam paistab olema. Võib mõne vene lennuki allakukkumise koht olla, kuid tasase maastiku puhul tõenäoliselt väike lahingulennuväli. Igal juhul peab kraami lähikonnas veel olema, mis täpsema seletuse annaks. Pardarelva mürsu saba kuju meenutab soomusläbistavat mürsku. Niinimetatud sang meenutab rohkem kruvikeerajat, mida saab kasutada mistahes tehnika juures, kuid ka näiteks pommidel olevate kaitsekorkide ära keeramiseks enne sütikute paigaldamist.
sanga kohta :pildilt kahjuks hästi ei paista et otsast u. 3cm pikuti lõhe.ots küll koonuses kuid järsemalt kui kruvikeerajal. arvan ise ka et tegu pigem"konserviavajaga"
3.fotol vasakul mingid puhastusnõelad või?
meenus mulle veel ,et olen siin kuskil näinud fotot lennuki küljes olevast propelleriga pommist ,mille n.ö.splint kinnitati trossiga lennuki külge. äkki see ka fotol? sellest tehnoloogiast oli seal vist ka juttu,aga näe ei leia üles!
3.fotol vasakul mingid puhastusnõelad või?
meenus mulle veel ,et olen siin kuskil näinud fotot lennuki küljes olevast propelleriga pommist ,mille n.ö.splint kinnitati trossiga lennuki külge. äkki see ka fotol? sellest tehnoloogiast oli seal vist ka juttu,aga näe ei leia üles!
Huvitatud peaaegu kõigest militaarsest!
ja veel. kuna eespool arvati et see kraam võiks pärineda lennukitelt,uurisin ümbrust ja vanu kaarte kuid ühtki sobivat lagendikku ei hakanud silma.leiukohast mõne meetri kauguselt möödub vaid tee,mis on u.700-800m sirge ja samas kohas ja samal kujul märgitud ka 1938 a. kaardil.äkki kasutati teed maandumisrajana?
leidsin ka propelleriga pommi üles(pildi) mis lennuk on pildil?
või oli ka väiksematel pommidel selliseid sütikuid ,ma selles teemas roheline
leidsin ka propelleriga pommi üles(pildi) mis lennuk on pildil?
või oli ka väiksematel pommidel selliseid sütikuid ,ma selles teemas roheline

Huvitatud peaaegu kõigest militaarsest!
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline