haakrist?

Märgid, medalid, ordenid, embleemid, mis tahes muud märgid, mis Sinu vormile ei teki iseenesest... Nendega seonduvad dokumendid. Muud sõjaväeteenistuse ja lahinguautasud.
Kasutaja avatar
Põrgust
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Põrgust »

fireman kirjutas:
Charlemagne kirjutas:Rahu, härrased, ainult rahu. Oli see nüüd Katuse Karlsson, Chamberlain või Daladier, aga rahu on üks hää asi...

Asi ütlemata lihtne. Kui sinu kiiver vastab neile standarditele, mis EUs kehtivad, siis kiivri disain ei ole probleemiks. Dekaalid samuti , kui nad on nn . "denatsifitseeritud". Ja muidugi ruunide pärast tuleb kisa-kära. Kardan aga, et see kiiver ei vasta mitte EU standarditele ja seetõttu temaga sõitmist käsitletakse kui ilma kiivrita sõitmist.
Nii see on! Ja tean juhust, kus just sellise kiivriga tsikklimees sai trahvi. Oli veel kokkutulekule minek ja poller ikkagi trahvis. PS! kiiver oli üleni musta värvi ja polnud seal mingeid märke peal. Mina sellise kiivriga tänavale ei läheks. Pole mõtet venelasi ärritada. Nemad ei pruugi sellest naljast arusaada. Või saavad aru omamoodi.
ment oli seljuhul terase silmanägemisegaja asjast teadlik :/. Mu kiiver vastab healjuhul WH standartitele, mitte rokhem!

Aga kuidas seda euroleyleminekut teha saab ? Mu teadimsed on sellelkohal ümmrargune 0
kapralheinz
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas kapralheinz »

Asjast veidi väljas aga kas keegi oskab viidata, millised on III Reichi riigilipu/kujunduse mõõtmed ja punase kanga toonikood. (Näiteks Pantone PMS)?
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline