Kokkusaamine?

Muljeid teenistusest. Nii Eesti väeosades, N Liidus, luures või vastuluures, või hoopis partisanide juures. Kuidas kellelgi juhtunud on.
linnavurle
Liige
Kontakt:

Kokkusaamine?

Postitus Postitas linnavurle »

Mitmes postituses on vihjatud, et selle alateema kommenteerijatel oleks vahva kokku saada. Minu teda pole sellest asja saanud.
Kuna oman teatud organisaatorivõimeid :oops: siis teen uue katse - äkki saaksime tõesti kokku? Ma olen valmis organiseerimise enda peale võtma, kuivõrd õige pea on algamas puhkus. Koht oleks Lääne-Virumaa, aeg juuli ja ööbimine telkides. Mida arvate?
Söögid-joogid võtaks iga vend ise kaasa; mina pakuks välja konkreetse koha ja aja. Mingit erilist osalemistasu ei küsiks; kui siis, ehk hädavajalike kommunikatsiooni- ja organiseerimskulude katteks (suurusjärgus 25-50 krooni). Mõtleks (olen valmis seda tegema) välja ka mingi programmi ja eeskava, ehk mõne esinejagi, et ei oleks lihtsalt telgis külitamine ja pruukimine. Kui kedagi üldtuntud etlejat soovitakse, siis mõjutab see muidugi eelarvet (paraku suurenemise suunas).
"Etlemise" all mõtlen ma tagasihoidlikke asju - Nexust, Boney M-i ja midagi niisugust kindlasti ei tuleks. Pigen keegi Rakvere Teatrist (teemaks nende Afgaani-teemaline tükk); keegi Afgaani veteranidest jms.
Tarmo Männard
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Tarmo Männard »

Teate, tundub, et tuleks lihtsalt välja käia AEG ja KOHT.
St vaja, et keegi ütleks, et
"Lp kaassõjardid. Ootan Teid 26 juunil Seasaarel"
Ja tuleb siis, kes tuleb.
Igaüks võiks kaasa võtta nosimist, ja mõistlikus koguses vedelikku, mille peale onu Värner ja Edgar vihast puhisema hakkaksid.
Ja telgid ja magakad ja metalliotsijad jne.

Nojasiis, kui tulevad kokku ka ainult 5 inimest?
Mäletan kooliajast EKP esimeste kongresside pilte, kus sägad istusid Ku-Klux-Klanni mütsides kusagil Võisilma talu puukuuris.
Vaadake, kui vähe neid esimestel kordadel oli.
stilett
Liige
Kontakt:

Sobiv aeg oleks...

Postitus Postitas stilett »

Sobiv aeg oleks juuli. Igatahes oleks käpp.
linnavurle
Liige
Kontakt:

Noh, umbkauselt juba käisin:) esimese (õnneks positiivse) vastukaja sain tel teel kah:) Esimene "etleja" jõudis ka jah´i anda. Seega - teen ära. Kui on 5 meest, on juba seltskond; kui rohkem, seda parem. Aja ja koha täpsustan kahe järgmise nädala jooksul; kuu on juuli ja viimane nädalavahetus välistatud.
Kasutaja avatar
tlpWFG
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas tlpWFG »

Perkele, asi toimumas omas maakonnas, a kurat mind võetakse juuli alguses väkke. :evil: Kui tohib küsida, kes on etleja rollis? :D
Niikaua, kui elu sees, relv käes ja Eestimaa pind jalge all, pole häda veel midagi.
[url=http://www.hot.ee/emulaator][img]http://www.hot.ee/emulaator/toetan5.gif[/img][/url]
linnavurle
Liige
Kontakt:

Ikka tohid küsida, aga ma ei vasta :) Ok, nõusoleku andis üks Lääne-Virus mõned aastad tagasi natukene tuntud avaliku elu tegelane, aga mitte "meediastaar". Afganistani veteran. Üks avalikkusele palju tuntum veteran-tegelane ei tahta sel teemal kahjuks muljeid jagada - ta sai Afganistanist ka füüsilisi vigastusi -, ja ta on ka varem öelnud, et jätaks need aastad vahele. Ei maksa pahandada - igal inimesel on õigus oma mälestustele ja kui pole neid soovi jagada, siis austagem tema privaatsust.
juss000
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas juss000 »

linnavurle kirjutas:
Noh, umbkauselt juba käisin:) esimese (õnneks positiivse) vastukaja sain tel teel kah:) Esimene "etleja" jõudis ka jah´i anda. Seega - teen ära. Kui on 5 meest, on juba seltskond; kui rohkem, seda parem. Aja ja koha täpsustan kahe järgmise nädala jooksul; kuu on juuli ja viimane nädalavahetus välistatud.
SIIS JÄÄVAD MÕNED EELMISED VEEL JÄRGI...OLEN tulija,teeme ära.
PW
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas PW »

Praeguse seisuga oleksin ka tulemas, kui kuupäeva teada saab siis oskan täpsemalt öelda.
Kasutaja avatar
LionRat
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas LionRat »

Super!

Arvatavasti mina kindel tulija ja võtan Tartust või teepealt 5 inimest ka kaasa(sponsorlust ei vaja) Kel soovi on saatke ps.

Siinkohal tahan julgustada kõiki,kes kahtlevad,et kas tulla või mitte-KINDLASTI TULGE! Miski ei jookse mööda külge alla ja kõrvataha panekuks manti ikka jätkub(isiklikult minul viimasest kokkusaamisest,kõrvad vajusid raskusest päris lonti :D )

Pealegi kui juba juss000 ja custom kohal on siis....minu diagnoos on- Naerukrambid :!:
olavik
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas olavik »

LionRat kirjutas:Super!
Arvatavasti mina kindel tulija ja võtan Tartust või teepealt 5 inimest ka kaasa(sponsorlust ei vaja) Kel soovi on saatke ps.
Nende viie hulka arvestasid ikka minu ka? :P
Tarmo Männard
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Tarmo Männard »

Juuli-juuli-juuli........no näis.
Alguses purjetan ja kusagilt keskelt hakkavad meil "Bullerby laste" proovid...

Kas see esineja on Mati Tikk?
linnavurle
Liige
Kontakt:

Aja ja koha teatamine viibib teisipäevani, 3. juulini, aga siis ütlen konkreetselt. Üritus igal juhul toimub.
ASuur
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas ASuur »

Äkki tulete hoopis Saaremaa kokkutulekule augusti teisel nädalavahetusel!?
Lähemalt alteemas "Militaar.net'i omad üritused". http://www.militaar.net/phpBB2/viewtopi ... &start=285
Viimati muutis ASuur, 04 Juul, 2007 23:36, muudetud 1 kord kokku.
linnavurle
Liige
Kontakt:

Tuleb, ikka tuleb; puhkusele vaatamata asjaajamist palju. Pakun välja sellise nädalavahetuse nagu 20.-22. juuli, aga täpset kohta veel ei ütle, sest hetkel töös mul 2 varianti. Aga nädalavahetus jääks siis selline nagu pakutud.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist