Keiserliku Saksamaa autasude kogujad siin foorumis?
- - -
Viimati muutis Noor, 12 Jaan, 2008 21:35, muudetud 1 kord kokku.
Ostan või vahetan kõike, mis puudutab EW lennundusega seonduvat.
- - -
Viimati muutis Noor, 12 Jaan, 2008 21:35, muudetud 1 kord kokku.
tere
vabandan et olen seni vaid vaatamisega piirdunud ja mitte reageerinud. Olen m+ned aastad kogunud saksa erinevaid I MS-ga seotud autasusid. Praegu on aga kiired ajad ja piltide tegemine ja ülespanemine v+tab natuke aega. Aga idee on suurepärane ja paljud näidatud asjad väga head, eriti Hohenzollernite orden (ka mina ei tea head t+lget - dünastiaorden ei k+la ka hästi).
trv
Ben
vabandan et olen seni vaid vaatamisega piirdunud ja mitte reageerinud. Olen m+ned aastad kogunud saksa erinevaid I MS-ga seotud autasusid. Praegu on aga kiired ajad ja piltide tegemine ja ülespanemine v+tab natuke aega. Aga idee on suurepärane ja paljud näidatud asjad väga head, eriti Hohenzollernite orden (ka mina ei tea head t+lget - dünastiaorden ei k+la ka hästi).
trv
Ben
- - -
Viimati muutis Noor, 12 Jaan, 2008 21:36, muudetud 1 kord kokku.
- - -
Viimati muutis Noor, 12 Jaan, 2008 21:37, muudetud 2 korda kokku.
Minu sileeslane ka...

Palun alati pakkuda märke, medaleid, riste, autasusid tsaari, eesti ja saksa ajast. Samuti dokumente, postkaarte ja fotosid igal teemal, vorme, kiivreid, pandlaid, mõõku jms. 52-23353 ri28le@hot.ee
- - -
Viimati muutis Noor, 12 Jaan, 2008 21:38, muudetud 1 kord kokku.
Kahjuks valmistaja märk puudub. Pärit Lätist.
Palun alati pakkuda märke, medaleid, riste, autasusid tsaari, eesti ja saksa ajast. Samuti dokumente, postkaarte ja fotosid igal teemal, vorme, kiivreid, pandlaid, mõõku jms. 52-23353 ri28le@hot.ee
- - -
Viimati muutis Noor, 12 Jaan, 2008 21:39, muudetud 1 kord kokku.
- - -
Viimati muutis Noor, 12 Jaan, 2008 21:40, muudetud 1 kord kokku.
- - -
Viimati muutis Noor, 12 Jaan, 2008 21:40, muudetud 1 kord kokku.
- - -
Viimati muutis Noor, 12 Jaan, 2008 21:41, muudetud 1 kord kokku.
Mõnikord polegi mõõgad eraldi detailina, vaid on ristil endal kujutatud. Kas siin ei võigi antud võimalusega tegemist olla?
- - -
Viimati muutis Noor, 12 Jaan, 2008 21:42, muudetud 1 kord kokku.
Kas ühel on avers ja teisel revers?
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline