V: Leegioni varrukakilp ja Tsaari-Venemaa lindilõiked
V: Leegioni varrukakilp ja Tsaari-Venemaa lindilõiked
Tere kaasfoorumlased!
Tekkisid mõned asjad, mida sooviks vahetada.
Viimati muutis Noor, 15 Aug, 2007 16:37, muudetud 2 korda kokku.
Ostan või vahetan kõike, mis puudutab EW lennundusega seonduvat.
panen kõik ühte teemasse. see siin nii segamini juba
Viimati muutis Noor, 15 Aug, 2007 21:42, muudetud 2 korda kokku.
Võrreldes sarnase 1933-1945 aasta mudeli rüütliristiga selle hind ei ole teab mis kallis. Samas on tegemist täiesti ametliku varajase tehase toodanguga, mida kandsid rüütliristi kavalerid peale teist maailmasõda (ainult, et svastika oli keelatud).
Mõne huvitava asja vastu olen ta nõus ümber pistma, kuna minu kogu kriteeriumitesse ta enam ei mahu.
Mõne huvitava asja vastu olen ta nõus ümber pistma, kuna minu kogu kriteeriumitesse ta enam ei mahu.
Kui nüüd 1957 aasta denatsitud märkide hindadest rääkida, siis see oleneb paljudest asjadest. Nagu ikka; säilivus, kompleksus, tehase markeeringud. Samuti nende mudelite juures vaadatakse seda, kas nad on varajased variandid või tehtud juba 60-80ndatel. Väga varajastel varjantidel kasutati vahest veel korralike sõjaaegseid "raame", samuti kvaliteet oli parem.
Näiteks varajane Rüütlirist koos sõjaaegse lindiga maksab hetkel 800 EUR-i, mida just pakuti. Üldiselt varajase variandi hinnad jäävad kuskil 600-1000 EUR vahele jämedalt öeldes, aga see sõltub siis mõnedest asjadest. Hilisemad variandid aga on odavamad, kuni isegi 100 EUR-i hinnani välja. Nende kvaliteet jätab aga soovida ja mõeldud rohkem kogujatele.
Minu oma on varajase perioodi lõpp. Kvaliteet on hea ning rist on kuulunud sõjaväelasele, kes on seda ka kandnud. kasutatud enam ei ole aga sõjaaegseid detaile. Samas teeb asja huvitavamaks tammepärg, mis on väga korraliku kvaliteediga!
Minu Rüütliristi hind jäi kuskile varajase ja hilise varjandi vahele + küljes on ka tammepärg (ei olnud originaalis kaasas, õige selle konksu saab kah niisama kaasa)
. Tulu ei taha sellega teenida, nii, et kui keegi mingi lähima sobiliku pakkumise teeb, saab asju edasi arutada.
Samuti on pakkuda veel paar EW asja, mis on üle.
NEED ON KAH LÄINUD JUBA
Näiteks varajane Rüütlirist koos sõjaaegse lindiga maksab hetkel 800 EUR-i, mida just pakuti. Üldiselt varajase variandi hinnad jäävad kuskil 600-1000 EUR vahele jämedalt öeldes, aga see sõltub siis mõnedest asjadest. Hilisemad variandid aga on odavamad, kuni isegi 100 EUR-i hinnani välja. Nende kvaliteet jätab aga soovida ja mõeldud rohkem kogujatele.
Minu oma on varajase perioodi lõpp. Kvaliteet on hea ning rist on kuulunud sõjaväelasele, kes on seda ka kandnud. kasutatud enam ei ole aga sõjaaegseid detaile. Samas teeb asja huvitavamaks tammepärg, mis on väga korraliku kvaliteediga!
Minu Rüütliristi hind jäi kuskile varajase ja hilise varjandi vahele + küljes on ka tammepärg (ei olnud originaalis kaasas, õige selle konksu saab kah niisama kaasa)
Samuti on pakkuda veel paar EW asja, mis on üle.
NEED ON KAH LÄINUD JUBA
Viimati muutis Noor, 15 Aug, 2007 16:28, muudetud 1 kord kokku.
Vana info
Viimati muutis Noor, 15 Aug, 2007 16:30, muudetud 1 kord kokku.
UUS HIND
Hinnad alla
!
1957 aasta Rüütlirist koos tammelehtedega - 4800.- VIIMANE HIND: 3800.-
Valgerist ja Sõjakool - MÜÜDUD
Hinnad sisaldavad ka registreeritud postiga saatmist. Saab ka maksta paypal-i kasutates
.
Hinnad alla
1957 aasta Rüütlirist koos tammelehtedega - 4800.- VIIMANE HIND: 3800.-
Valgerist ja Sõjakool - MÜÜDUD
Hinnad sisaldavad ka registreeritud postiga saatmist. Saab ka maksta paypal-i kasutates
Viimati muutis Noor, 18 Juul, 2007 16:59, muudetud 3 korda kokku.
Re: V: Leegioni varrukakilp ja Tsaari-Venemaa lindilõiked
Noor kirjutas:Tere kaasfoorumlased!
Alustuseks Leegioni käisekilp (viimane Dachau variant, nagu targemad teada andsid):
Ja Tsaari-venemaa lindilõiked. neid eriti kommenteerida ei oska, kuna antud autasusid ning perioodi ei tunne eriti:
Mul nende asjade lahtisaamisega kiiret ei ole! Lihtsalt teadmiseks, et kui kellegil on midagi vahetuses ja soovib antud esemeid, võime alati asju arutada. Ise otsin oma kogusse EW autasusid. Eriti on oodatud laskurimärgid! Kui on kalleid asju pakkuda, siis maksan raha peale või annan ka mõne Saksa autasu juurde, kui mul vahetuseks midagi on parajasti.
Tervitades,
Noor
Tere,
kas käisekilp on ka müügiks?
56358713
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist