Kas legend võib õige olla?

Kindlusehitised. Teed, sadamad ja lennuväljad. Kasarmud ja linnakud.
Maalinnad ja linnused. Kõik militaararhitektuurist.
vdreving
Liige

Postitus Postitas vdreving »

Pikassillast järve poole sõita on üks selline ( vähemalt oli) relvade äraviskamise koht olemas.Lihtsalt punker oli täis loobitud ja muld peale aetud. Olid kõverad ja katkised relvad granaatidega segamini. Segamini nii vene,kui saksa omad.Kraam oli raisus ja peaks seal ehk praegugi alles olema.
Kasutaja avatar
renx90
Liige
Kontakt:

küsimus

Postitus Postitas renx90 »

vdreving kirjutas:Pikassillast järve poole sõita on üks selline ( vähemalt oli) relvade äraviskamise koht olemas.Lihtsalt punker oli täis loobitud ja muld peale aetud. Olid kõverad ja katkised relvad granaatidega segamini. Segamini nii vene,kui saksa omad.Kraam oli raisus ja peaks seal ehk praegugi alles olema.
Kas sa muidu oskad täpsemalt öelda kus kohes se on
VÕITE PAKKUDA IGASUGUST MILITAAR KAUPA OLEN PEAAEGU KÕIGEST HUVITATUD-esemed lähevad Kohtla-Nõmme ajalootuppa kohtla.ajalootuba@gmail.com
vdreving
Liige

Ma oskan paljusid asju,kuid oskustest võib vahel probleeme tekkida. Topite pakiruumi granaate täis ja kui vahele jääte siis olen ilmselt mina süüdi .
Kasutaja avatar
renx90
Liige
Kontakt:

vdreving kirjutas:Ma oskan paljusid asju,kuid oskustest võib vahel probleeme tekkida. Topite pakiruumi granaate täis ja kui vahele jääte siis olen ilmselt mina süüdi .
ega ma midagi selt ära tassi ma lihtsalt huvipärast küsisin nimelt et, ma koostan eestist kaarti kus midagi leidub ,peideti, kus on voi olid suuremad punkrid ning kus midagi toimus tahaks kohtadest pilte
VÕITE PAKKUDA IGASUGUST MILITAAR KAUPA OLEN PEAAEGU KÕIGEST HUVITATUD-esemed lähevad Kohtla-Nõmme ajalootuppa kohtla.ajalootuba@gmail.com
Kasutaja avatar
tlpWFG
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas tlpWFG »

renx90 kirjutas:
vdreving kirjutas:Ma oskan paljusid asju,kuid oskustest võib vahel probleeme tekkida. Topite pakiruumi granaate täis ja kui vahele jääte siis olen ilmselt mina süüdi .
ega ma midagi selt ära tassi ma lihtsalt huvipärast küsisin nimelt et, ma koostan eestist kaarti kus midagi leidub ,peideti, kus on voi olid suuremad punkrid ning kus midagi toimus tahaks kohtadest pilte
Eks ta ole.
Niikaua, kui elu sees, relv käes ja Eestimaa pind jalge all, pole häda veel midagi.
[url=http://www.hot.ee/emulaator][img]http://www.hot.ee/emulaator/toetan5.gif[/img][/url]
vdreving
Liige

No jah vist sain tünga.Punker siis ca.4 kord 4 m.Betoonist ,kaks sissekäiku.Uksed rauast.Sisse saab ainult relakaga.Nii korralikult mulla all,et võib üle kõndida ja midagi ei näe.Arvan,et liiga väike mingi lao jaoks.Eks paari päeva pärast ole näha. Pildid tulevad ka.
Kasutaja avatar
renx90
Liige
Kontakt:

kaua nende piltidega läheb??
ootan juba tükaega
vdreving
Liige

Ära nii kärsitu ole.Ootamine on vahel päris hea asi,küll pildid ka tulevad.
Kasutaja avatar
renx90
Liige
Kontakt:

ok , mulle isiklikult see ootamine mitte üks raas ei meeldi aga tore on kuulda, et mingit lootust on piltidega
olavik
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas olavik »

Kärsitus on elus edasi viiv jõud :P
plekkpea
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas plekkpea »

Renx 90 kas ka ise mõnda pili üles riputad?
Huvitun maisest rasketehnikast.
Timsi
Uudistaja
Kontakt:

Postitus Postitas Timsi »

Seal lähedal Puka pool metsas peaks elama ka keegi vanamees, kes igasugust sõjakraami on endale koju vedanud. Ta olla rääkinud, et terve mets on ka veel praegugi(nii u. 4-5 aastat tagasi oli see jutt) punkreid täis! Kohalike käest on ehk parem küsida! Kui ma ei eksi siis ehk poest saab ka infi küsida, et kuhu edasi või mida edasi!
Timsi
Kasutaja avatar
meins
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas meins »

Seal kandis on jah punkreid ja kaevikuid palju,nii saksa võitlusliinil kui ka vene poolel
Kasutaja avatar
Rändur
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Rändur »

Kunagi sai Puka KL tutavate käest küsitud ja siis räägiti, et mingi taat oli oma kraamiga kunagi õnnetult ära põlenud (või oli maja kraamiga ära kärsanud). Ei oska kommenteerida, selliseid jutte on väga mitme kandi kohta Valgamaal. Miks ka mitte.
Kasutaja avatar
renx90
Liige
Kontakt:

plekkpea kirjutas:Renx 90 kas ka ise mõnda pili üles riputad?
Mul pole praegu midagi erilist riputada
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist