Soovitage metalliotsijat

Kõiksugu militaarsuunitlusega väljakaevamised ja nendega seonduv.
Vasta
ice343
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas ice343 »

LionRat kirjutas:ice343!
..
Võta plekkpea käest see 5 tonnine aparaat ära-saad korralike sügavusnäitajatega pilli(võrdväärne 15 tonniste lääne pillidega)Ise olin ka algul umbusklik ja nyyd kahetsen et yhele ära myysin...
Ma kaalun seda veel. Tema aparaat on valikute seas.
2 nädala jooksul ütlen enda lõppsõna.
Vants
Uudistaja
Kontakt:

Postitus Postitas Vants »

E-Bay ongi selline kahtlane koht :P
Kasutaja avatar
LionRat
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas LionRat »

Huvitav jah,lugesin uuesti meilid läbi,seal polnud haisugi midagi 10. juunist ikka 8 okt.Tegin kära ja-oh imet-asi oli kodus mul juba 5 päeva pärast... :D
Kasutaja avatar
hillart
Liige
Kontakt:

metall

Postitus Postitas hillart »

http://www.eifelsucher.de/html/service.htm

Olen ise ostnud ja soovitan teistele.
Postitusi lugedes kasuta kôigepealt oma aju (NB!! peaaju) HOMO SAPIENS !!! (e. foorumlane)

Stellung halten und sterben!!
juss000
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas juss000 »

plekkpea kirjutas:Tubastes tingimustes saab ka testida raamatu pakiga. Münt alla ja raamatuid lisama.
Olukord on natuke keerulisem.Raamatud ei anna maapinna mineralisatsiooni,mis on erinevate pinnaste puhul erinev.Aga testida võib ikkagi ja tuleb seda ka teha erinevate metallide ja suurustega.
juss000
Liige
Kontakt:

ice343 kirjutas:
..
Võta plekkpea käest see 5 tonnine aparaat ära-saad korralike sügavusnäitajatega pilli(võrdväärne 15 tonniste lääne pillidega)Ise olin ka algul umbusklik ja nyyd kahetsen et yhele ära myysin...
Tuleb tõde välja öelda, et petta SA ei saa ja ostu ei kahetse.
plekkpea
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas plekkpea »

Odot, mis mineralisatsioonist siin jutt käib? Kuidas see tegur avaldub otsija tööle?
Huvitun maisest rasketehnikast.
Kasutaja avatar
devoteekas
Liige
Kontakt:

Re: pärnu teema

Postitus Postitas devoteekas »

ixc kirjutas: Olen siin foorumis kohanud sellist aparaati millega saab isegi 9m sügavuselt leida asju hea olks kui saaks sellise...
No kohe kindlasti pole nii võimast apaaraati vaja, kuna kohe kindlasti ei peidetud relvi ega muud väärtuslikku sügavustesse. Enda kogemuste põhjal on peidikute keskmiselt maksimaalseks sügavuseks 1m kui sedagi. Kasutan White's DFX metalliotsijat.
• Pimme viit mõtsa, a mis ulliga tiit?
ice343
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas ice343 »

juss000 kirjutas:
ice343 kirjutas:
..
Tuleb tõde välja öelda, et petta SA ei saa ja ostu ei kahetse.
Kes on öeld, et saan? Siin foorumis pole veel sulisi kohand!
juss000
Liige
Kontakt:

plekkpea kirjutas:Odot, mis mineralisatsioonist siin jutt käib? Kuidas see tegur avaldub otsija tööle?
Kuidas ma oskan nüüd seda arusaadavalt ära seletada.Kõik me teame maakoores toimunud füüsikalis-keem.protsessidest,mille tagajärjel tekkinud homogeensed keemilised ühendid,milledest koosnevad kivimid, maagid jms.Kõige rohkem on maakoores silikaate,oksiide ja hüdroksiide, siis sulfiidseid ühendeid ja nende analooge ja veel fosfaate ja nende analooge.Tuntakse üle 2000 -de looduslikku mineraali ja kõik nad asuvad maakoores.
Parimad Firmad , kes detektoreid valmistavad, arvestavad sellega, et vähendada maapinnas asuvate mineraalide mõju detektori tööle.
1 Minelab GP 3000
2 Fisher CZ 20 Quicksilver 10.5
3 vektor (BEKTOP) 7260
Lugedes nende pillide iseloomustust , on ära märgitud , et on arvestatud maapinna mineralisatsiooni mõiuga,see teeb lihtsamaks dektoristi töö ja mõned häired jäävad tulemata.
Võib olla mõni kogenum kamraad lisab täiendust.

-------------------------------------------------------------------------------------
Lootus on petis, kes meid pidevalt tüssab.
Uitaja
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Uitaja »

Ega meie tingimustes peale kivide muud mineralisatsiooni ohtu olegi. Paljud detektorid on tehtud nii, tundlikust tuleb "kuumade" kividega kohas maha keerata, mõnel jälle polegi tundlikuse või pinnase nuppu, st. aparaadist ei võeta päris viimast välja (automaatne pinnase balanss), mõnel nuppu ei ole aga ikka on viimase peale timmitud - õhutest on hea aga kividele reageerib :lol: Vahel annab detektorit ka paremaks teha: Näit. Musketeer Advantaget (tehtud kõikide pinnaste jaoks) tuunitakse palju "ergumaks" ja kuna euroopa tingimustes kohtab metallimaardlai vähe siis töötab küll.
juss000
Liige
Kontakt:

Uitaja kirjutas:Ega meie tingimustes peale kivide muud mineralisatsiooni ohtu olegi. Paljud detektorid on tehtud nii, tundlikust tuleb "kuumade" kividega kohas maha keerata, mõnel jälle polegi tundlikuse või pinnase nuppu, st. aparaadist ei võeta päris viimast välja (automaatne pinnase balanss), mõnel nuppu ei ole aga ikka on viimase peale timmitud - õhutest on hea aga kividele reageerib :lol: Vahel annab detektorit ka paremaks teha: Näit. Musketeer Advantaget (tehtud kõikide pinnaste jaoks) tuunitakse palju "ergumaks" ja kuna euroopa tingimustes kohtab metallimaardlai vähe siis töötab küll.
Eesti riigi geografiline asend ja laiuskraad juhivad tähelepanu looduslikkele sooladele, mineraalveele ja soorauale(MAAGILE).Soolade puhul saab rääkida erineva ioonstruktuuriga kristalsetest ainetest,metallioonidest(katoonidest,anioonidest) või ühenditest, mis sisaldavad mitme metalli ioone.
Mineraalvesi sisaldab ka rohkesti gaase ja keemiliste elementide ja ühendite ioone.Kõikide nende kolme maavara puhul saab oluliseks faktoriks erinevate ühendite ja elementide omavaheline KONTSENTRATSIOON ja MINERALISATSIOONIASTE.
Näiteks soos on tulnud minul pettuda leius, kuna soo mulla rauasisaldus oli märgatav.Aga ma olin sellest teoreetiliselt teadlik, nüüd veendusin praktiliselt.Kamraadid,dektoristid,militaristid ja muidu ajaloohuvilised ei pane pahaks minu liiga teaduslikku kommentaare.Kui midagi on viltu siis parandage,juhtige õigele teele, andke märku, ärge häbenege.Vigadest õpitakse,nii omadest kui võõrastest. ÕNNEKS on meil sood, mineraalvett ja merd.

-----------------------------------------------------------------------------------
Lootus on petis, kes meid pidevalt tüssab
Uitaja
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Uitaja »

Kahtlemata koosneb muld põhiliselt mineraalidest, kuid kui need on ühtlaselt jaotunud siis saab normaalse metalliotsijaga otsida. Soost olen ka paar korda läbi läinud - kive pole ja kõik töötab.
Kasutaja avatar
meins
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas meins »

Mida arvate CS990XD metalliotsijast.
Kasutaja avatar
suurpomm
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas suurpomm »

meins kirjutas:Mida arvate CS990XD metalliotsijast.
Selle raha eest peaks palju parema masina saama(uus maksab meil siin 5600-).
Siin testis on antud masina tulemused suht nadid: http://www.staffsmetaldetectors.co.uk/depth_test.htm
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline