Sümboolikast ja MTÜst

Reeglid, arvamused, ettepanekud
Vasta
Kasutaja avatar
Marissa
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Marissa »

Ega ma millegi jagamisele hiljaks jäänud? Mulle meeldivad temaatilised kleepsud, märgid ja T-särgid (juhul kui neil ikka avar kaelus). :wink:
Kes kontrollib olevikku, kontrollib minevikku. See kes kontrollib minevikku, kontrollib ka tulevikku.
toomas tyrk
Site Admin
Kontakt:

Postitus Postitas toomas tyrk »

propatria kirjutas:
toomas tyrk kirjutas:...
Hmmmm, hästi arenenud ja veidi vildakas huumorimeel on militaar.neti lahutamatu osa :wink: Võiks öelda, et osa imagost 8)
Eks selle huumoriga ole juba nii, et vahel see ei tule välja... :wink:

Tunnistan kriitika õigeks ja jätkan samas vaimus. :wink:

Eespool oli lugeda väga palju praktilisi nõuandeid ja sellest ei saa ma mitte aru, miks neid targutamiseks nimetati?
Loodan, et asjaosalised ei solvunud.
Või oli see huumor minu jaoks liiga arenenud ja teistpidi vildakas?
Eelpool toodud tsitaati tuleks võtta huumorika hoiatusena asjatundmatule lugejale, mitte etteheitena kellelegi konkreetselt. Veidi vildakas huumorimeel (ei oska öelda kui hästi või halvasti arenenud) on omane ka mulle. Seepärast panen e-mailidesse ning foorumipostidesse õigetesse kohtadesse :smiley:

Kui vaadata hoolega seda targutamise lauset, siis selle lõppu oli samuti lisatud :wink: :wink: (ja kui nüüd hoolega vaadata seda lauset, kus tsiteeriti eelmist lauset, siis on selle lõpus juba 2 x :wink: )

Ühesõnaga - teid on hoiatatud! Foorumi lugemine ja selles kirjutatust arusaamine ainult omal vastutusel!!

Mis puudutab aga parteipiletisse nr 1 ja muudesse isikukultuse ilmingutesse - mõtetu...

Ei näe ka sügavat mõtet paarisaja reklaamikleepsu laialijagamiseks eraldi statuudi koostamist.

Kui on soov oma raha eest vastav kleeps teha ning see laiali jagada - aga palun.

Kriteeriumiks 10, 50 või 100 posti - ei näe ka olulist vahet. Nii palju võin vaid info mõttes lisada, et foorumil muutub seal postituse kõrval olevas infoväljas tiitel "uudistaja" tiitliks "liige" peale 30 postitust.

Mis puutub mõtetute postituste tegemisse kleepsu saamiseks, siis seda teed ei soovita küll ühelegi kleepsuhuvilisele. Mõtetuid poste on kustutatud varem ning lähevad kustutamisele ka edaspidi. Kui mõni mees hakkab selliseid aga hoogtöö korras tegema, siis kaotab kiiresti postitamisvõimaluse üldse...

Kuigi mingil perioodil võib see moderaatoritele lisatööd küll teha :roll:
Kasutaja avatar
-noglik-
Liige
Kontakt:

...T-särk

Postitus Postitas -noglik- »

...nii, kleepsuga on selge, lähme edasi. Eelpool oli kirjas, et T-särk peab olema avara kaelusega - V-kujulise kaelusega ilmselt siis. Selja peal võiks T-särgil olla keskmise suurusega hetkel kehtiv Militaar.neti logo ja ees südame kohal väike logo... äkki võiks logo ees olla veel kolm suurt WWW. tähte...neile, kes hoobilt asju ei taba...
Kas ettepanek on vastuvõetav? Kui jah, siis kellel on särkide tellimise kogemusi?
Mingit algelist kergelt kaduma kippuvat triikraua-logo juttu mitte ajada...kellelgi pole kodus vaja kisa teemal:"Naine, kus mu Militaar.neti särk pärast pesu kadunud on?"
:roll:
Sihi täpselt - läheb pihta.
Kasutaja avatar
Kuperjanov
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Kuperjanov »

Kõige lollikindlam variant on lasta logo tikkida. Siis ei ole vaja karta, et ta pesus või triikides ära kaob. Aga ei kujuta ette, kuidas tikand T-särgi peal välja näeb. Pusadele sobib muidu küll väga hästi. Aga kui trükitud piltide/logodega asju käsitsi pesta ja triikides pahupidi pöörata, siis ei tohiks ka midagi juhtuda.
plekkpea
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas plekkpea »

Tikkimisega saan abistada.
Huvitun maisest rasketehnikast.
PW
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas PW »

No nii, peale jaanipäeva on tööl väga kiired ajad, polnud aega foorumit lugeda.

Kõigepealt ütleks, et igasugu nänni jagamisele kriteeriumite kehtestamine on üsna keeruline. Võtame näiteks LionRati või Customi - viimasel üritusel oli üks korraldaja ja teine aktiivne osaleja, rääkimata sõjandusalastest teadmistest, aga ASuure pakutud foorumi levelit pole nad ületanud. Samas - näiteks mina pole vist foorumis ühtegi teemat algatanud, eriti metsas ei käi ja ei pea ennast ka mingiks väga kõvaks militaarspetsialistiks, kuid pakutud parameetrite järgi ma sobiks.
Arvatavasi on foorumil palju kasutajaid, kes on militaaralal väga pädevad, kuid pole eriti postitusi teinud. Seega minu arvates on foorumi sümboolika nö "kasutusõiguse" jagamiseks vaja pigem kaasfoorumlaste
soovitust, kui postituste arvu vms. Arvestada tuleks ka sellega, et liigne tähelepanu toob foorumisse juurde igasugu rahvast, moderaatoritel läheb kindlasti raskemaks. Tähelepanu oleme me muidugi ka varem pälvinud, ajakirjanikud loevad foorumit ja vist isegi Postimehes viidati mingil hetkel meile. Seda enam tuleb mõelda sellele, et sümboolika valedesse kätesse ei satuks. Ei oleks just meeldiv näha militaar.net kleepsu kusagil Raportis või Krimis roolijoodiku autol, rääkimata ajakirjanduslikust/propagandistlikust kisast, mis sellisele asjale võib järgneda.

Kleepsude trükkimist olen ikka veel nõus materiaalselt toetama, ühte tahaks endalegi ja kõik ülejäänud jagataks vastavalt
kokkulepitud tingimustele tasuta.

Särkidega tuleks teha pisut teisiti, sest nende tegemine on kallim ja lisaks tekib erinevate suuruste probleem.
Võiks teha näiteks nii, et kel kleeps juba on, see võib ka särke tellida... Või siis pakkuge paremaid variante...

Särgi kujundusest - ma arvan, et Marissa ei mõelnud ainult kolmnurkse kaelusega särki, pigem mitte-polot, mis oleks avara kaelusega
(Marissa täpsusta...), ja minu arvataes pole suur selja peale trükitud logo tingimata vajalik, piisaks ka väikesest särgi esiküljele trükitud logost.
Näiteks midagi sellist
PW
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas PW »

plekkpea kirjutas:Tikkimisega saan abistada.
Kõigepealt vabandan Plekkpea ees ühe p....läinud tehingu pärast, aga see ei puutu teemasse.

Kas see tikkimise koht tavalist särkidele trükki ei tee? Tavalise trüki tegijaid leiaks ka mina, aga mida odavam seda parem. Ma kardan, et foorumi logo ei saa väikeses formaadis korralikult tikkida.
ASuur
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas ASuur »

See kleepsude jagamise kriteerium mingi aja liikmeksolemise ja postituste hulga järgi ei ole muidugi kõige parem variant,ag mina ei oska midagi paremat välja mõelda.
Sest aasta liikmeks olemine ja 50 postituse tegemine on ikkagi ka mingiks soovituseks,sest kui tegemist oleks jama vennaga ,siis aasta ja 50-ne postituse jooksul see oleks tõenäoliselt välja tulnud ja vastutavad isikud oleks ta jäädavalt ära bänninud.
Kuna tegemist on ikkagi põhiliselt suhtlemiskeskkonnaga,siis minumeelest on sellest osavõtmise aktiivsus üsna adekvaatseks näitajaks mingi lisaboonuse (olgu siis kasvõi kleepsu näol) saamiseks.
50 posti aastas teeb keskmiselt ainult ühe posti nädalas - kui mõni inimene teeb vähem,siis ilmselt ta ei ole päris hingega asja juures.
Ja lisaks ,nagu ma pakkusin, on administraatoril õigus "eriteenete "eest anda kleeps kellele tahes.Seega kui on mõni eriti väärikas isik,kes on huvitatud kleepsust,siis on tal selle saamise võimalus täiesti olemas.
Kui võtta aluseks teiste foorumiliikmete soovitus,siis tekkib küsimus ,millisel foorumiliikmel on õigus see soovitus anda? Kas eile liitunud ühe postitusega liikmel on? Ega vist!Tundub,et siit jõuame jälle postituste arvu ja liikmeksoleku aja juurde.Ja mismoodi füüsiliselt see soovituse andmine välja peaks nägema?Jälle vist veidi keeruline küsimus!?
Lõppude lõpuks pole see teema väga aktuaalnegi,kuna esialgu on meil kleepsude füüsilise teostuseni pikk tee minna - puudu on ühe sponsori nõusolek ja suurem osa "toetusallkirju".
plekkpea
Liige
Kontakt:

Küsimus- millised on särgid? Ehk mis lõige ja värvus? Tikkimine pole üldse kallis lõbu ainult programm logo jaoks maksab , edasi võib masin laksida tuhandeid tühiste kopkate eest.
mürakaru
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas mürakaru »

Oleks ka kleepsust huvitatud.

mürakaru
Kasutaja avatar
LionRat
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas LionRat »

LionRat kirjutas:Nr.5,kleeps.(kui reeglid lubavad sest pole aasta veel foorumi liige olnud)
Mina kindel sponsor.
plekkpea
Liige
Kontakt:

Ehk tuleb mõni logo disaini variant veel? Ja millisele särgile?
ASuur
Liige
Kontakt:

Nii,tundub,et see kleepsu idee hakkab meil lörri minema :cry:
Kolme nädala jooksul ainult miski 8 sooviavaldust.
Kaks varianti - kas lihtsalt keegi eriti ei loe teemat nimega "foorumist" või tõesti pole kleepsu vastu huvi.
Peab Saaremaa kokkutulekul teemat reklaamima - aega ju veel natuke on.
plekkpea
Liige
Kontakt:

Kui nänn valmis on , eks tahtjaid siis küllaga. Mis selle kleebise valmistamise hind võiks olla? Ja küsin veel kord- millise lõikega ja mis värvi peaks särk olema?
ASuur
Liige
Kontakt:

Seda,et viska pilku selle teema varasemasse sisusse - meil on kokkulepe/kooskõlastus Administraatoriga esialgu ainult kleepsu tegemiseks.Sellele on sponsorid olemas.Puudu ainult suurem osa toetusallkirju.
Kui see projekt õnnestub,siis lubatakse järgmise asja (näit.särgi)kallale asuda.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline