O: optilise sihiku ja koti

igasugu stuff mis käib siia alla

NB! www.militaar.net ei kanna mingit vastutust ostetava või müüdava kauba päritolu, kvaliteedi ja legitiimsuse eest, ostu-müügitehingud toimuvad osapoolte enda vastutusel.
Vasta
UHO
Uudistaja
Kontakt:

O: optilise sihiku ja koti

Postitus Postitas UHO »

Tervist!

Sooviks osta optilist sihikut ja kotti sellisele õhupüssile. Kuna tegemist mu esimese õhupüssiga siis suht tume selles valdkonnas, et mingit hirmkallist ja proffi optikat ei otsi.
Sobib ka kellegi kasutatud hästi hoitud või infot ja soovitusi, millist kust osta võiks. Sama ka koti kohta.

Kui kellegil kogemusi antud õhupüssiga siis võiksite kommenteerida, sest ise ei oska öelda kas see hea või halb- tundub täitsa ok aga vbo sellepärast, et ma noob ka :roll: .

tänan tähelepanu eest
Unknown High Object
Kasutaja avatar
Põrgust
Liige
Kontakt:

Re: O: optilise sihiku ja koti

Postitus Postitas Põrgust »

UHO kirjutas:Tervist!

Sooviks osta optilist sihikut ja kotti sellisele õhupüssile. Kuna tegemist mu esimese õhupüssiga siis suht tume selles valdkonnas, et mingit hirmkallist ja proffi optikat ei otsi.
Sobib ka kellegi kasutatud hästi hoitud või infot ja soovitusi, millist kust osta võiks. Sama ka koti kohta.

Kui kellegil kogemusi antud õhupüssiga siis võiksite kommenteerida, sest ise ei oska öelda kas see hea või halb- tundub täitsa ok aga vbo sellepärast, et ma noob ka :roll: .

tänan tähelepanu eest

Igaksjuhuks: Noob - algaja, väheteadlik
RX
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas RX »

Optika õhupüssile on mõttetu. Usu, et hea laskja laseb ilma optikata heast õhupüssist nii täpselt, et pisar tuleb silma kui vaatad.
UHO
Uudistaja
Kontakt:

Postitus Postitas UHO »

RX kirjutas:Optika õhupüssile on mõttetu. Usu, et hea laskja laseb ilma optikata heast õhupüssist nii täpselt, et pisar tuleb silma kui vaatad.
täitsa usun... optika tundub kuidagi äge :).
ok, optika jätame siis ära. kotti oleks ikka vaja!
Unknown High Object
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist