Müüa eestlase autasud dokumentidega (vene pool).

igasugu stuff mis käib siia alla

NB! www.militaar.net ei kanna mingit vastutust ostetava või müüdava kauba päritolu, kvaliteedi ja legitiimsuse eest, ostu-müügitehingud toimuvad osapoolte enda vastutusel.
OveT.
Liige
Kontakt:

Müüa eestlase autasud dokumentidega (vene pool).

Postitus Postitas OveT. »

Isamaasõja orden II klass No. 5807897 koos dokumendiga.
Rinnamärk "Rindemees 1941-1945" koos dokumendiga.
Medal 60 a. võidust originaalkarbis.
Medal 50 a. võidust originaalpakendis koos dokumendiga.
Medal 40 a. võidust koos dokumendiga.
Medal 70 a. relvajõude koos dokumendiga
Rinnamärk 1977 sots.võistluse võitja.

Kõik on antud ühele eesti mehele.

Kogusumma 600 kr koos postikuluga.
Pilt
Pilt
Palun alati pakkuda märke, medaleid, riste, autasusid tsaari, eesti ja saksa ajast. Samuti dokumente, postkaarte ja fotosid igal teemal, vorme, kiivreid, pandlaid, mõõku jms. 52-23353 ri28le@hot.ee
stilett
Liige
Kontakt:

Karp...

Postitus Postitas stilett »

Kuram, kõik 3 medalit- 60 aastat Võidust olen saanud ilma karbita. Ei mõista, miks kõik Haapsalus karpide pääle kurjad on...
OveT.
Liige
Kontakt:

Nojah, Sulle on sattunud uudishimulikumad mehed. See sõjamees ei viitsinud isegi karbist välja võtta, et vaadata milline medal välja näeb.
Palun alati pakkuda märke, medaleid, riste, autasusid tsaari, eesti ja saksa ajast. Samuti dokumente, postkaarte ja fotosid igal teemal, vorme, kiivreid, pandlaid, mõõku jms. 52-23353 ri28le@hot.ee
ice343
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas ice343 »

OveT. kirjutas:Nojah, Sulle on sattunud uudishimulikumad mehed. See sõjamees ei viitsinud isegi karbist välja võtta, et vaadata milline medal välja näeb.
Nojah paljusi ei huvitand medalid ja veel eriti neile kes ei tahtdnudki nõuka armees teenida. :roll:
stilett
Liige
Kontakt:

...

Meestest, kes pole uudishimulikud, oma praktikast üks tore juhus. Aastat 15 tagasi kutsuti minu kuulutuse peale vaatama NL autasusid. Üks tore Haapsalu vanataat tõi välja EW aegse plekkpurgi NL autasudega. Need olidki selles nagu kihiline pirukas. Ülevalt alla, saamise järjekorras. Kõige peal juubelimedalid ja päris põhjas sõjaaegsed- Kuulsus III, Punatäht, Vapruse medal, Võidu eest Saksamaa üle. Minu küsimusele, vastaski vana, et pole neid kordagi karbist välja võtnud. Nagu sõjast tulles, esimesed purki pistis, nii kõik järgmised, aastakümnete jooksul saadud sinna kupatas. Koos dokumentidega. Ja kui ta need mulle andis, oli tükk tegu, et talle raha anda. Pidin seda poolvägisi tegema.
ice343
Liige
Kontakt:

Tjh see on tõesti tore juhus. Mul siin oli kh koduakndis vene sõjaväes teend taat ja ka sõjas muidugi. Aga tal oli kh kõik dokumentidega autasud ja puha aga lapsed ja lapselapsed olevat kõik mine viind ja punatähe ordeni viskas lihtsalt minema ütles. et mis ma sellest prahist ikka hoian. Ta veel kaotas jala kh sõjas.
Üks teine kes saksa sõjaväes oli on kh siin kandis elus aga tal ainult I klassi raudrist alles. Muidugi ei hakand ma seda talt küsima kh. Tal oli see veel hiljem saadetud.
Nii palju siis minu kodukandi sangaritest :)
Kasutaja avatar
gnadenlose
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas gnadenlose »

Väga meenutab mu kadunud vanaisa. Oli ka siuke põhimõtteline vana, et ei sallind seda sibulaplekki silma otsaski. Keeldus medalite ja Venemaalt saadetud raha vastuvõtmisest, lõpuks toodi poolvägisi need talle alati koju kätte. Õnneks ära vist midagi ei visanud, sahtlis seda kõlisevat ikka jagub.
Гив Ми Мани
stilett
Liige
Kontakt:

...

Jumal tänatud, et ei visanud. Kõik see on ajalugu. Kahjuks niigi liiga palju ära visatud ja igaveseks kaotatud...
ice343
Liige
Kontakt:

gnadenlose kirjutas:Õnneks ära vist midagi ei visanud, sahtlis seda kõlisevat ikka jagub.
Ehk jagad meiegagi mis seal siis kõliseb :P
Lihtsalt huvi pärast 8)
ice343
Liige
Kontakt:

OveT sa muidu eraldi ei müü? Ja kui müüd siis palju see Rinnamärk "Rindemees 1941-1945" koos dokumendiga maksab ?
OveT.
Liige
Kontakt:

Ei tahaks ühe mehe gruppi ära lõhkuda. Arvan, et koos tunnistusega eestlasele see märk vast 100-150 kr. Interneti oksjonil oli vist märk koos väljaandmata tunnistusega 100 kr?
canislupus
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas canislupus »

Täitmata paberiga sain ma osta.ee - st selle kätte 25 eeguga. Rohkem nagu nalja pärast võtsin, et kellegile kinkida. Siiamaani seisab, sest pole viitsimist olnud tušiga nime sisse maalida.
OveT.
Liige
Kontakt:

canislupus kirjutas:Täitmata paberiga sain ma osta.ee - st selle kätte 25 eeguga. Rohkem nagu nalja pärast võtsin, et kellegile kinkida. Siiamaani seisab, sest pole viitsimist olnud tušiga nime sisse maalida.

Keegi on kusagilt komissariaadist saanud portsu väljaandmata jäänud märke kätte.
Algul oli hind kõrgem :)
Minu jaoks on ka suur vahe, kas tegemist väljaantud asjaga või lihtsalt laojäägiga.
stilett
Liige
Kontakt:

...

Haapsalu veteranide komiteesse saabusidki antud märgid koos puhaste blankettidega. Kohapäälsed juhid kirjutasid nimed ise sisse. Aga kuna vanad mehed järjest surevad, siis sellest ka ülejäägid kohapeal.
Kasutaja avatar
villy.64
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas villy.64 »

sain enda valdusesse kadunud vanaisa ordenid-medalid. veel viimasel hetkel, sest täditütre mees oli juba vanaemale mainid, et peterburi turul saab hääd raha. nojah,kah isamaasõja orden,juubelimedalid, rindemehe rinnamärk ja mis huvitav, za doblestnõi trud v velikoi...jäigi taadilt küsimata kust selline aga tema oma see oli.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist