Ühel minu kätte jõudnud pildil on selline EW Lennuväe lennuk. Kas keegi oskaks sellest veidi rohkem rääkida?

Pildil on taga tekst: Hukkus 29.III(IV?).31 N-101. Mihkel Liiv poold mälestuseks
Pildil Potez 25 kerge pommitus- ja luurelennuk. Sellised olid Tartus asunud 5. eskadrilli/2. divisjoni relvastuses. Number pildilt kahjuks ei paista, kui aga uskuda, et tegu nr 101 (nagu pildiallkirjas), siis see lennuk ei purunenud ei 29. märtsil ega ka 29. aprillil 1931 (äkki hoopis pildistamise kuupäev?) vaid 24. augustil 1933.Noor kirjutas:Tere,
Ühel minu kätte jõudnud pildil on selline EW Lennuväe lennuk. Kas keegi oskaks sellest veidi rohkem rääkida?
Pildil on taga tekst: Hukkus 29.III(IV?).31 N-101. Mihkel Liiv poold mälestuseks
Number pildilt kahjuks ei paista, kui aga uskuda, et tegu nr 101 (nagu pildiallkirjas), siis see lennuk ei purunenud ei 29. märtsil ega ka 29. aprillil 1931 (äkki hoopis pildistamise kuupäev?) vaid 24. augustil 1933.
Oleks huvitav näha jahMis lennukist järgi jäi - kui on huvi siis võin siia ühe pildi postitada
Uurisin seda teist fotot, aga praegu jään küll igasuguse lisainfi võlgu. Esimene mõte oli, et pilt on tehtud kuulsusrikkal Lennukooli Lasnamäe maja trepil (endine "Aeronaudi" kontor"). Aga kõigil neil fotodel, mis mul on, on maja krohvitud. Ukse ja akende vahekaugus enam-vähem nagu klapiks, aga minu piltidel on aknad laiemad (mitte 1 ruut, vaid 2 ruutu).Noor kirjutas:Ja ühel teisel pildil on nagu lenduri riietus äratuntav?
Pildi taga on tekst: M.Kipsile. Mälestuseks antud M.Liivi poolt 31.V.31
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist