Lipud autodel

Vaba foorum kus võib arutada mujale mittesobivatel teemadel.

Kas lipud autodel on ...

normaalne nähtus
73
63%
nõmeduse tipp
26
23%
vahet pole
16
14%

Hääli kokku: 115

olavik
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas olavik »

Mulle tundub, et tegelikult olete te teemast mööda läinud oma jutuga :)
Teemaks siiski "lipud autodel"
Kasutaja avatar
de Armani
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas de Armani »

Kui ma ei eksi, siis jalgpallihaigla mingil määral kasutab ristilippe, kui ka seda GB lipuversiooni sini must valgest.
Üldjuhul ma ei ole nende kasutamise vastu, kuid ametlikuks lipuks jäägu ikka trikoloor.
Hümni ei tohiks välja vahetada mitte mingil juhul ja vapp on meil ka väga hea, mida ka ei tohiks puutuda.

Samas kui keegi tahab ringi sõita ristilipuga või GB versioonis sini must valgega palun väga, laske käia, kuid ärgem hakakem Eesti sümboleid muutma!!!!
Välja, välja Wabariigi seest, kes söövad meie leiba ja ei räägi eesti keelt!!!
Sporrenberg
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Sporrenberg »

de Armani kirjutas:Kui ma ei eksi, siis jalgpallihaigla mingil määral kasutab ristilippe, kui ka seda GB lipuversiooni sini must valgest.
Üldjuhul ma ei ole nende kasutamise vastu, kuid ametlikuks lipuks jäägu ikka trikoloor.
Hümni ei tohiks välja vahetada mitte mingil juhul ja vapp on meil ka väga hea, mida ka ei tohiks puutuda.

Samas kui keegi tahab ringi sõita ristilipuga või GB versioonis sini must valgega palun väga, laske käia, kuid ärgem hakakem Eesti sümboleid muutma!!!!
Eestil on kasutusel VÄGA ILUS ristilipp. Meie sõjalaevastiku lipp.
S-2
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas S-2 »

Olen kahjuks liiga palju näinud lipuautodes olijate lollust ja negatiivset käitumist, mis paraku ei tee lipule au vaid hoopis alavääristab seda. Antud juhul negatiivne imago nullib positiivse imagoga lipuautode seltskonnad.

Ühel korral nägin ka venelaste* seltskonda, kellede autod olid samuti Eesti lippudega ehitud. Jutu järgi siirdusid need tegelased Eesti ausambaid lõhkuma. No see on juba liig!

*-venelane : halvustavalt venelane (ÕS).
Arnold
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Arnold »

Olen kahjuks liiga palju näinud lipuautodes olijate lollust ja negatiivset käitumist, mis paraku ei tee lipule au vaid hoopis alavääristab seda.
Minu arvates saab sedasi alavääristada ikka ennast - lipp ei muutu sellest kuidagi alaväärsemaks!
Arnold
Liige
Kontakt:

"Queen" on "God Save The Queen" nimelise pala esitanud rokivõtmes ja lõpuks jõudsid sellega vist isegi kuninganna juubelikontserdile, aga kindlasti on Erikul ka sellele etteheiteid? Ausalt öeldes on üllatav selliseid puritaanlusest ja vagatsemisest läbiimbunud seisukohti lugeda.
Kasutaja avatar
de Armani
Liige
Kontakt:

God Save The Queen on küll Sex Pistolsi lugu ja oli tükk aega GB edetabelite tipus, ja kui mängiti seda lugu siis loo nimi oli lihtsalt kriips!
marksman
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas marksman »

solkida ÜKSKÕIK millist riigi tunnust on haige. ja muide, ka karistatav.
olavik
Liige
Kontakt:

de Armani kirjutas:God Save The Queen on küll Sex Pistolsi lugu ja oli tükk aega GB edetabelite tipus, ja kui mängiti seda lugu siis loo nimi oli lihtsalt kriips!
On siiski kaks erinevat asja. God Save The Queen kuningliku hümnina ja God Save The Queen Sex Pistolsi lauluna.
Arnold
Liige
Kontakt:

:shock: de Armani arvates kirjutas GB hümni Jonny Rotten! Saab siin militaaris ikka nalja nabani :wink:
Kasutaja avatar
de Armani
Liige
Kontakt:

Kus sa seda lugesid, et ma seda kirjutasin, palun ära mõtle minu eest!
God Save The Queen-i laulu viisid edetabelitte tippu Sex Pistols, ma aastat ei mäleta, kas 1977 või 78 või 79. Kas sellel laulul samad sõnad on GB hümniga ei tea, kuna pole kunagi GB hümni koos sõnadega kuulnud.
Kui fakt on see, et kui SP laul edetabelite tipus oli, siis edetabelitesse trükiti vaid - , vot sellised lood.

Queen'i poolt tehtud rock variandist pole ma miskit kuulnud, kuid ei välista et see olemas on.
Arnold
Liige
Kontakt:

Queen'i poolt tehtud rock variandist pole ma miskit kuulnud, kuid ei välista et see olemas on.
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas OveT. »

God Save The Queen pole ühegi seadusliku aktiga kuulutatud UK hümniks ja esitamine põhineb vaid traditsioonil.
GSTQ kommertslikuks kasutamiseks pole vaja valitsuse luba.
Loojaks peetakse lauljat Henry Carey, kes esitas selle Portobello vallutamise auks antud lõunasöögil 1740
Palun alati pakkuda märke, medaleid, riste, autasusid tsaari, eesti ja saksa ajast. Samuti dokumente, postkaarte ja fotosid igal teemal, vorme, kiivreid, pandlaid, mõõku jms. 52-23353 ri28le@hot.ee
OveT.
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas OveT. »

Sex Pistols täies hiilguses.
http://www.youtube.com/watch?v=8z2M_hpoPwk

Motörhead täies hiilguses.
http://www.youtube.com/watch?v=y_evNDlDaqQ

Ja siin Brian May (Queen) Buckinghami palee katusel.
http://www.youtube.com/watch?v=0i9TmYpuO70
Viimati muutis OveT., 29 Juul, 2007 22:53, muudetud 1 kord kokku.
Palun alati pakkuda märke, medaleid, riste, autasusid tsaari, eesti ja saksa ajast. Samuti dokumente, postkaarte ja fotosid igal teemal, vorme, kiivreid, pandlaid, mõõku jms. 52-23353 ri28le@hot.ee
olavik
Liige
Kontakt:

"God Save the King/Queen" is a patriotic hymn, and the Royal Anthem of the United Kingdom.
Ja Inglismaa jalgpallikoondise mängude ajal näiteks lastakse seda hümnina.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist