M: SÕRMUSED
-
- Liige
- Kontakt:
-
- Liige
- Kontakt:
Kui jalanumber on 44, siis ei tähenda, et see on 44cm pikk juFrundsberg kirjutas:Lihtsalt uudishimust küsin, et mida see 21 siis veel oleks pidanud tähendama kui sõrmuse sisemist diameetrit millimeetrites? Sõrmuste puhul on tegelikult normaalset kandmist võimaldav vahemik 0,5 millimeetrit, mille järgi te neid sõrmuseid siis üldse ostate kui numbrit ei tea?

Sõrmus
Sõrmus siis käes ja asjaga rahul.Omasin kunagi originaali ja vahet suurt pole.
Sõrmus
Võtsin sõrmuse nr19.Mul oli kunagi selline originaal.Vene ajal mendid võtsid ta mul lihtsalt käest ära.
-
- Liige
- Kontakt:
Koopia eristamine originaalist on nende sõrmuste puhul suures enamikus väga lihtne - enamikku neist pole iial originaalis eksisteerinud
. Tegemist on erinevate tänapäeva meistrite poolt valmistatud fantaasiaproduktidega, suur osa neist on algselt pärit kas Lätist või Venemaalt.
Mis puutub sõrmusesse nr. 28, siis on see üks parimaid neist koopiatest (kvaliteet + püütud anda vana väljanägemine), sama head on minu hinnangul kolbaga Westwall aga ka Wiking Nordland (musta emailiga variant) ja mõned veel (näit. Norge 1940). Parmu käest ostetud sõrmus on kindlasti koopia ja parm tegi peale selle veel üsna hea äri - poes on hind vaid 50 krooni kallim ja võid ise arvata, palju on sellise kauba omahind
.

Mis puutub sõrmusesse nr. 28, siis on see üks parimaid neist koopiatest (kvaliteet + püütud anda vana väljanägemine), sama head on minu hinnangul kolbaga Westwall aga ka Wiking Nordland (musta emailiga variant) ja mõned veel (näit. Norge 1940). Parmu käest ostetud sõrmus on kindlasti koopia ja parm tegi peale selle veel üsna hea äri - poes on hind vaid 50 krooni kallim ja võid ise arvata, palju on sellise kauba omahind

Sõrmus nr:1
Peaks saama küll, uurin asja. Edasi suhtleme privas.
Tervitades,
W.
Tervitades,
W.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline