Tere
Panen siis ühe inimese soovil üles kuulutuse.Et oleks vaja relvakappi, tahaks midagi sellist vanemat, kuna ei ole palju raha välja käia selle eest, võiks pakkuda keegi, kellel on mõni üle ja tahab ära anda odava hinnaga, kuna jääb jalgu vms.Kapp võiks kõrge olla umbes 1.2 meetrit või kõrgem.Kappi vaja siis mahutada jahipüss.
O: Relvakapp-i
Nüüd siis on selle relvakapi ostuga tekinud vähemalt ühele inimesele selliseid ebameeldivusi, et ta on mitme inimese abil sobilikuks tunnistatud relvakapi teiselt korruselt alla õue tassinud, et ostja selle ära viiks.
Edasi on pikka aega käinud kirjavahetus, millise lõpuosa on kõigile kergeusklikele ja lihtsameelsetele siin:
Seega ka usun ta kaebust.
Nüüd aga see teema lukku!
ProPatria,
moderaator
Edasi on pikka aega käinud kirjavahetus, millise lõpuosa on kõigile kergeusklikele ja lihtsameelsetele siin:
Selgituseks: olen Lars'iga suhelnud pea 20 aastat ja väidan, et tema näol on tegemist ausa, otsekohese, täpse ja kohusetundliku inimesega.Kellelt: Lars
Kellele: ak47
Postitatud: 07 Aug, 2007 18:56
Pealkiri: Re: Relvakapist
ak47 kirjutas:
Olen nõus su kommentaariga, et kiired,asised ja lubajad müüjad on head müüjad ise austan ka selliseid müüjaid.Ma tahaks sult samuti osta selle kiiresti ära.Aga lihtsalt asi ei läinud nii nagu ma plaanisin.Algul lubati transporti jne.Olin kindel et kõik paigas jne.Ise muidugi mõistan ka tagantjärgi et lollisti tegin et uskusin et asjad lähevad lihtsalt ja libedalt.Oleks võinud küll mingi varu varjandi veel teha vms.Aga nüüd hilja.Aga kui kannan sulle ütleme praegu, et selle raha ära ja saan ütlen nt kuu aja pärast asjale järgi, siis millega sa garanteerid et kapp ise alles on seal?Asi selles et noh pole sinuga ennem äri teinud ja ei tea ka ju kui palju sind usaldada.Kahju et asjad nii läinud.Selles mõttes et ei läinud asi nii nagu plaanitud.
------------------------------
Ma tõesti vastan heast tahtest ja viimast korda:
1. Ma andsin Sulle oma pärisnime koos arvenumbriga. Kui Sa arvad et mul on tahtmist oma nimi mingi seifitehinguga täis roojata, siis ei oska ma oletada mis laadi inimestega on Sul reeglina tavaks oma äri ajada.
2. Võid küsida moderaatorilt kasutajanimega ProPatria, kas ta tunneb mind või ei ja kas meil on temaga koos ühistest tehingutest ja tegemistest midagi halba meenutada.
Mis puudutab kuud aega hiljem siis nagu kirjutasin - kapp on alles ja kaetud, seisab õuel. Rooste või muude ilmastikust tingitud kahjude eest ei vastuta.
Kui ma nüüd täpsemalt meenutan, pakkusin ka kahepäevast aega kapi tagastamiseks kui midagi pole nii nagu sõnumites mainitud. Praegu ma enam nii vastutulelik pole, pakun paaripäevast maksetähtaega ja teadmist kui kaua ma seda kappi õuel säilitama pean.
Kogu lugu.Rohkem tühjast-tähjast kirjutada ei viitsi ja lastega asju edaspidi ei aja. Kui tahad, maksa ära ja saad seifi, kui ei siis nii ütlegi.
Lars
millele järgnes:
------------------------------
Ausaltöeldes on selle kapiga üks suur jama tulnud.Kui ma ei ütleksin hakkaksid sa avalikult seda ette heitma eks?Või mis?
------------------------------------------------
Seega ka usun ta kaebust.
Nüüd aga see teema lukku!
ProPatria,
moderaator
Hea sõna ja pussiga saavutab enamat, kui lihtsalt hea sõnaga...
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline