Saksa püssigranaat?

Padrunid, mürsud, miinid, granaadid ja kõik muu, mis lendab ja plahvatab, või tapab/vigastab/hävitab muul moel...
Vasta
Kasutaja avatar
legary159
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas legary159 »

haha (Y)
Viimati muutis legary159, 22 Mär, 2009 21:06, muudetud 1 kord kokku.
lahinguväljal näeme raisk!
Kasutaja avatar
renx90
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas renx90 »

paugutamisest ja ise hakanud demineerijatest rääkides..... Selleeest on ju võimalik saada päris kõva paragrahv ebaseadusliku lõhkematerjali käitlemise alusel vms . Parem lase demineerijatel paugutada nii endale kui ka teistele ohutum ning ka säästab probleemidest :wink:
NB!vabandan kirjavigadepärast kui neid juhuslikult tekkind on :oops:
VÕITE PAKKUDA IGASUGUST MILITAAR KAUPA OLEN PEAAEGU KÕIGEST HUVITATUD-esemed lähevad Kohtla-Nõmme ajalootuppa kohtla.ajalootuba@gmail.com
Arnold
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Arnold »

NB!vabandan kirjavigadepärast kui neid juhuslikult tekkind on
No ei olnud viga. Aga mõnel mehel võib vastamisega muidugi probleeme tekkida - kui ei näe, tuleb uus arvuti hankida, kui käsi ei ole, siis varvastega vastuse skribamine vajab kah harjutamist. Ja kui vastust pole testamenti kirja pandud, siis järgneb sügav vaikus :cry:
EOD
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas EOD »

KARISTUSSEADUSTIK

§ 405. Plahvatuse tekitamine

(1) Plahvatuse tekitamise eest, kui sellega on põhjustatud oht inimese elule, tervisele või varale, - karistatakse rahalise karistuse või kuni viieaastase vangistusega.

(2) Sama teo eest, kui on kasutatud lõhkeseadeldist või lõhkematerjali, - karistatakse viie- kuni kümneaastase vangistusega.

§ 413. Lõhkematerjali käitlemine

Lõhkematerjali käitlemisena käesoleva jao tähenduses mõistetakse nii lõhkematerjali käivet kui ka käitlemist.

§ 414. Lõhkematerjali ebaseaduslik käitlemine

(1) Tsiviilkäibes lubatud lõhkematerjali ebaseadusliku valmistamise, soetamise, üleandmise, turustamise või muu ebaseadusliku käitlemise eest - karistatakse rahalise karistuse või kuni kolmeaastase vangistusega.

(2) Sama teo eest, kui see on toime pandud tsiviilkäibes keelatud lõhkematerjali käideldes, - karistatakse rahalise karistuse või kuni kuueaastase vangistusega.

(3) Käesoleva paragrahvi lõikes 1 sätestatud teo eest, kui:

1) see on toime pandud vähemalt teist korda või

2) teo objektiks on olnud lõhkematerjal suures koguses, -

karistatakse kahe- kuni kümneaastase vangistusega.

(4) Käesoleva paragrahvi lõikes 2 sätestatud teo eest, kui:

1) see on toime pandud vähemalt teist korda või

2) teo objektiks on olnud lõhkematerjal suures koguses, -

karistatakse kolme- kuni kaheteistaastase vangistusega.

Isetegevusliku "demineerimise" käigus surmasaamine muidugi vabastab karistusest, see-eest vigaseks jäänu saab "lisaboonusena" kurjategija staatuse. Muuseas ka tõesti heast tahtest leitud lõhkematerjali transportimine üleandmiseks politseile, päästekomandosse või demineerijaile ähvardab samade tagajärgedega. Kui auto juhuslikul kontrollimisel leitakse sealt lõhkematerjali, on raske tõestada, et seda veeti üleandmiseks, mitte plahvatuse korraldamiseks :!:
Demineerijate kohalekutsumisel ei teki inimesel mingeid probleeme ka siis kui parasjagu mingit kampaaniat pole. Helistamine tel. 112 on tasuta 8)
qwerty009
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas qwerty009 »

Ei noh, foorum on siin puhta arvutikangelasi täis. Kui mingi inimene küsiks kuidas püssikuuli lahti võtta siis tuleks ka siin tosin venda kes ähvardaks kõikvõimalike paragrafidega ja käsiks demineerijad kutsuda - ega neilgi ju majandussurutise ajal vähe tööd ning saame neid nii oma rahakotist veits toita. Te inimesed ära ei väsi selle korrutamisest? Kui konkreetse eseme kohta infot ei oma võiks mõnikord suu koomal hoida - ei ole mõtet korrutada seda mida ka 5 aastane teab, postitusi võib mujal korjata.
O: Vanemat mil tehnikat
Kasutaja avatar
legary159
Liige
Kontakt:

õigus qwert kontorirottidel pole muud teha kui oma paragraafe netis otsida ja sis ennast õhku täis lasta nagu oleks elu seadusekuulelik inimene! ÄRGE TEHKE PATTU
EOD
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas EOD »

Kõva mees, tõesti kõva mees. Kuigi ma kontorirott pole, ei oska teps mitte nii vägevalt end väljendada :lol:
Ehk tasuks igaks juhuks vaseliini varuda, mine tea, milliste kalduvustega kambrikaaslased juhtuvad :roll:
Kasutaja avatar
martiini
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas martiini »

loll on loll.....avalikus foorumis rääkima kuida püssigranaate õhid :shock: las seda teevad inimesed,kes on seda seadusega volitatud tegema.Või kui ikka vajadus teha selliseid trikke,hoia enda teada,tra sa kuulutad seda.
Kasutaja avatar
legary159
Liige
Kontakt:

tahate ma räägin kuidas tuumapomme valmistada irw
Kasutaja avatar
Feeliks_Jalgraud
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Feeliks_Jalgraud »

legary159 kirjutas:tahate ma räägin kuidas tuumapomme valmistada irw
Tahad ma panen sulle diagnoosi?? irw
Mul pole midagi mõistlikku öelda.../ ███████████]98% fucked up
jackpuuk
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas jackpuuk »

Täiesti vi..us, EOD räägib ja vastuseks on selline p.sk! :shock:. Sellise idioodiga saame veel kokku, varem või hiljem, temal omad põhjused, minul omad, istume soojas saunas ja viskame leili, kui jahedaks tükib muutuma :twisted:, hakkavadki juba karvad pikaks kasuma :twisted:
sitt päev, kellele kurdad
jackpuuk
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas jackpuuk »

Ja niipalju veel, EOD on selle foorumi ÜKS KÕIGE PÄDEVAIMAID VENDI LAHINGUMOONA SUHTES!!!!!! Supermanid tunduvad kah ühest sulest kribama, laske edasi aga, luban et kõikide, ka vaimsete häirete kiuste ma siin teemas enam sõna ei võta. Niikaua kuni see kaks ühes issanda ped.rast pole ennast õhku lasknud.
sitt päev, kellele kurdad
toomas tyrk
Site Admin
Kontakt:

Postitus Postitas toomas tyrk »

Kodanik legary159 läheb nüüd 24h koju viisakat suhtlemist ning õigekirja õppima.

:evil:
mongol
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas mongol »

qwerty009 kirjutas:Ei noh, foorum on siin puhta arvutikangelasi täis. Kui mingi inimene küsiks kuidas püssikuuli lahti võtta siis tuleks ka siin tosin venda kes ähvardaks kõikvõimalike paragrafidega ...
Ma paragrahvidega ei ähvarda, aga võin sulle rääkida, kuidas ma tattninana ka üht püssikuuli (sõna "kuul" siin kontekstis pole viga) lahti võtta.
Mõtlsein, et kruvin kuuli, oli teine uhiuue 7,62x39mm padruni otsas maha kistud, ots "millegipärast" roheliseks tõmmanud (tegelikult oli värvitud, miks, selgub kohe). Mõtlesin oma 13-aastase aruga, et teeks laheda kaelaehte endale, selleks vaja ju ainult kuuli tagaosast auk läbi puurida ja rõngas sinna panna. Mõeldud-tehtud!
Kuul kruustangide vahele kõvasti kinni, drellile miski peenike rauapuur otsa ja uljalt puurima. Jõudsin vast paar-kolm sekundit puurida, kui korraga kogu garaaž helevalgeks lõi ja kuulike hakkas meeletus koguses sädemeid välja pilduma. Kargasin kärmelt eemale, püksid kohe-kohe märjad ja keps all värisemas. Mõnekümne sekundi pärast jäi kõik vaikseks, läksin siis tasa-tasa kruustangide juurde olukorda hindama. Kuulike oli ilusti seest tühjkas põlenud.. Õnneks oli ta korralikult kruustangide küljes, muidu oleks ehk paraja tulekahju ka korraldanud.
Niimoodi sain ma teada, mis markeeringuga on trasseerivad AK-47 padrunid. Veel sain ma aimu, miks nad head on ning miks neid ei tohiks väga kuumutada..

Õppetund oli hea igastahes, rohkem ma enne vastavate oskuste saamist asju ei demonteerinud ;)

See oli siis kuuli lahtivõtmine.
professional retard
Kasutaja avatar
Gfreak
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Gfreak »

igast lollusi ei maksa teha.

muide, EOD võib tõlkida:Explosive Ordnance Disposal.
nii, et mees teab, mis räägib.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline