Kus ma olen öelnud, et mina hakkan? Ei ole kuidagi selle sektoriga seotud. Ja sina lõpetada lalin, et riik ei pea kedagi toetama. Ning need sektorid teevad riigile tagasi. Eestis võttis 15 aastat aega, et makse hakkataks korralikult maksma ja saavutayi see teenuste pakkumisega ehk anti inimestele midagi vastu. Kui nyyd ei anta siis kaob ära ka tahtmine makse maksta.Peeter kirjutas:hjl- Vaat see on nüüd juba sinu enese viga, et sinu jutt mõjub ohtra vingumise ja halana ja lumehelbekese lalinana. Mina (ja tundub, et ka paljud ülejäänud) ei suuda leida sinu postitustes arutelu edasiviimiseks ja parema lahenduse leidmiseks asjalikku iva. Käib ainult üks oher vingumine ja ussitamine- no kuidas saab nimetad teisiti täiskasvanud mehe seisukoht, et kui kohe kõrtsi ei saa, siis hakkame märatsema ja et kui kohe mulle ei maksta, siis mina makse edaspidi ei maksa? (eeldan, et oled täiskasvanu kuigi vahepeal on küll tunne, nagu räägiks 25-se studendiga, kes vanemate tiiva all elab ja iduäpikontoris Telliskivis aegatšillib või siis mingit kohvikukest peab.
Sellised väited ongi jaburad ja lapsikud- kui oled ettevõtja, siis maksad juba ammu ja praegugi makse just täpselt nii palju kui seadus nõuab ja ei ühtki senti rohkem. Sest see on sinu raha, täpselt samuti käitud palgalistega. Ei sentigi rohkem kui vajalik, ja tööjõumaksud tasud miinimumi pealt, nagu horecas kombeks. Ja palgalisena ei maksa sa ise nagunii midagi.
Sinu tsitaat: VV ei aita mitte kedagi horeca sektorist. Mis teil toetuste vastu on?
Jäta järgi see mauramine- saa suureks. Ei ole nii, et hakatakse toetusi välja pressima. Lõpeta ära see kiunumine, et ilma toetuseta hakkad mässama. Siis hakatakse ka sinusse paremini suhtuma.
Lihtsalt enam ei investeerita, ei arendata jne, sest riik jätab hätta kui abi vaja ( aga maksuraha koori ) ning kolitakse teise riiki.
Vahel tundub, et nagu lapsega räägiks, kes ei saa aru majanduse ja inimeste käitumisest
Aga ikkagi-mis sul toetuste vastu on või oled seisukohal, et igayks vaadaku ise kuidas saab? Siis vaatavadki ja hoolivad ainult endast ning sina ära siis nuta kui viirus levib