Alaealiste ja segaste kuritegevus (peamiselt Eestis)

...ja kõik muu sisejulgeolekusse puutuv
Vasta
mart2
Liige
Kontakt:

Re: Alaealiste ja segaste kuritegevus (peamiselt Eestis)

Postitus Postitas mart2 »

Madis Reivik kirjutas: 04 Apr, 2024 15:45 Ma käisin kah suht vägivaldses getokoolis kunagi. Aga et mõni poiss kunagi tüdrukut löönud oleks.. ei mäleta kunagi. See oli tabu.
Kus ja kes krt sellised kusikud välja haudusivad ?
Üldjuhul on naiste vastu vägivalda kasutavad mehed need, kes ise on "õrnakesed" ning teisi mehi ja jõulisi naisi kardavad. Kui haiget saavad, on pill lahti ...
Teine grupp ( oluliselt väiksem) on need, kellele on pohlad sellest, kes-või-mis ette jääb.

Elukogemusest.
Paljude raamatute lugemine teeb inimese palju lugenud isikuks, kuid ei pruugi teha teda targaks...
Kasutaja avatar
Kriku
Moderaator
Kontakt:

Postitus Postitas Kriku »

Meil ei olnud tabu, aga tavaliselt ei juhtunud. Osa tüdrukuid käis ise ringi, rusikad püsti.
mart2
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas mart2 »

Need kõige hullemad kaklused ongi nähtud tüdrukute oma vahelistena.
Paljude raamatute lugemine teeb inimese palju lugenud isikuks, kuid ei pruugi teha teda targaks...
zephys
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas zephys »

Varem peksid eestlased venelasi või vastupidi. Lõunapool vahest ühineti ka lätlaste vastu. Nüüd on aga võrrandisse lisandanud veel konflikt sisseveetude järglaste ja sõjapõgenike vahel. Sealt ka käitumuslik nihe, kus ka tüdrukuid pekstakse.
Roamless
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Roamless »

Varem peksid eestlased venelasi või vastupidi
Eestlaste venelaste konflikte mäletan vähe, sest elasin Tallinnas enamasti eestlastega asustatud piirkonnas.Sai ka ise ise 90-ndatel nn getokooli põhikoolis 4 aastat käidud, ei olnud väga meeldiv kogemus, aga mäletan, et istuma jäänud kaagid kiusasid ka väga julmalt neile hambusse jäänud tüdrukuid, kuigi tüdrukuid nad ei otseselt läbi ei peksnud, piirduti juustest sikutamise ja väga julma mõnitamisega võis olla ka mõni lahtise käe löök, aga enam ei mäleta. Ka ise sain seal teada, mis asi on kambaks, andsin uude klassi sattudes istumajäänud uroodile molli, kes oli minuga norima tulnud, peale tundide lõppu juba ootas mind kooli ees kambakas :D , suuremat kahju õnneks ei sündinud, vaid päästsid kiired jalad ja tulevaste probleemide ennetamiseks, tuli suhelda oma paneelika vanemate klasside autoriteetidega. Krdi vohav nõuka vanglakultuur :D
Keskkooli siirdusin igas tahes teise kooli ja paljud tollased "isakesed" 9 klassist kõrgemale ei küündinud ja siirdusid "suure elu peale", kes lihttööd tegema, kes otse vangi. :D
Kui paljudel kiusamist kogenutel tekib psühholoogiline kompleks ja nad jäävadki niiöelda kiusatavateks, siis mul pigem tekkis vastupidine kompleks, hakkasin väga usinalt trenni tegema, sest miski sisemine mina ütles mulle, et "never again" :D
Unforeseen consequences
LupusII
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas LupusII »

Kui naine läheb meheks siis ...tuleb talle anda ka nagu mehele. Pole küll endale juhtunud ,aga olen näinud kui naisterahvas tõstab esimesena käe . Pärast ennast põrandalt leides on kisa muidugi taevani. Aga kooli ajal küll ei mäleta ,et meil keegi tüdrukut löönud oleks . Poiste vahel ikka oli kaklusi ,aga need teevad lõpuks tugevamaks kuniks need lõppevad.
Madis Reivik
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Madis Reivik »

LupusII kirjutas: 05 Apr, 2024 10:06 Kui naine läheb meheks siis ...tuleb talle anda ka nagu mehele. Pole küll endale juhtunud ,aga olen näinud kui naisterahvas tõstab esimesena käe . Pärast ennast põrandalt leides on kisa muidugi taevani. Aga kooli ajal küll ei mäleta ,et meil keegi tüdrukut löönud oleks . Poiste vahel ikka oli kaklusi ,aga need teevad lõpuks tugevamaks kuniks need lõppevad.
Issand sa näed aga ei mürista...
tuli
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas tuli »

Jah võrdõiguslikud..... Aga kas nüüd kaklemine tugevaks teeb... Vaimult küll vist mitte ja mõned jäävadki poisteks, ajateenistus meheks ei tee.
Madis Reivik
Liige
Kontakt:

Ma küll ei tunne kedagi kes noorest peast kõvasti kakles ja nüüd oleks tugev ja tegija.
Enamasti norisid tüli alkohoolikute ja poolpiduste järeltulijad ja kõikse kangemad löömamehed...on praeguseks parmud või kärulükkajad maximas.

Nii et tugevaks ei tee, vigaseks küll. Peast ja kerest vigaseks.
tuli
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas tuli »

Erandeid vast ikka on ja ravi olemas või ülalt juhatus. Silmad lahti, et prominendid isegi seda maininud
Madis Reivik kirjutas: 05 Apr, 2024 21:59 Ma küll ei tunne kedagi kes noorest peast kõvasti kakles ja nüüd oleks tugev ja tegija.
Enamasti norisid tüli alkohoolikute ja poolpiduste järeltulijad ja kõikse kangemad löömamehed...on praeguseks parmud või kärulükkajad maximas.

Nii et tugevaks ei tee, vigaseks küll. Peast ja kerest vigaseks.
Lemet
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Lemet »

Ma küll ei tunne kedagi kes noorest peast kõvasti kakles ja nüüd oleks tugev ja tegija.
No vana mõisahärra olla oma jutu järele noorpõlves kirglik kakleja olnud...
Errare humanum est-aga veel inimlikum on selle teise kraesse väänamine...
krijgsvolk
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas krijgsvolk »

mart2 kirjutas: 05 Apr, 2024 8:26 Need kõige hullemad kaklused ongi nähtud tüdrukute oma vahelistena.
Austet kaasfoorumlane, Sinu jutt tõi mul mitmekümne aasta tagusest mälusahtlist välja vist praktiliselt ainsa tüdrukute omavahelise korraliku kakelungi, mida ma koolipõlves ja üldse vast kuni kolmanda aastatuhande alguseni näinud olen.
Lugu järgmine: läksid omavahel kaklema, senimaani, kaks parimat sõbrannat ja pinginaabrit. Ühel hüüdnimeks Lammas ja teisel Langevari. :D Kurat seda teab, mida nemad omavahel ära jagada ei suutnud, ehk poiss mõni? See oli nii suur ja haruldane sündmus meie suht väikese maakooli elus, et pool kooli jooksis seda meelelahutuslikku ettevõtmist maja taha kaema.
Hakatuseks andsid suurtükitule ettevalmistusena teineteisele pisut kolakat, millele järgnes koheselt lähivõitlus: olid käsipidi kõvasti teineteise juustest kinni nii, et karvatutid lendasid! :mrgreen: Kogu madin meenutas väga kasside kaklust: susised, vingusid, sõimlesid, kräunusid. :P
A.D.1977. Umbes oli see.
Olid ajad olid rajad. Polegi peale seda eepilist kasside kaklust ühtegi naissoost olevust käsitsivõitlust õnneks enam pealt nägema juhtunud. Jah keegi feminatest kellelegi feminale paar korda üle tahi ja enamvähem kõik.
No kohe pidin jutustama, kui meelde tuli. Mitmekordse vanaisa värk vist... :dont_know:
PS Aga jah, tüdrukute löömist ei olnud meil. Nagu mujal oli ka meil koolis kaake, kellega isegi sai poksitud, ning kes peale 8. klassi lõpetamist enamuses oma karjääri vangimaja püsikundedena jätkasid aga plikasid ei puututud.
LupusII
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas LupusII »

Väljaspool poksiringi pole pidanud peale oma 18 sünnipäeva kordagi kellegagi kaklema. Ei naiste ega meestega. Konflikte on ikka olnud ,aga alati on asjad sõnadega selgeks tehtud. Poksi treeningud aitasid nendes olukordades läbirääkimisi rahumeelsete lahendusteni viia :)
Madis Reivik
Liige
Kontakt:

Lemet kirjutas: 05 Apr, 2024 22:28
Hea näide. Ka pits haljast on kindlasti aidanud.
Tugev, tark, tasakaalukas, autoriteetne
Või noh.. vähemalt enda unenägudes ;)
princeAndrew
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas princeAndrew »

Ja mina olin F-1 sõitja ...
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline