kahjuks olid klaasid pidevalt ära varastatud , siirupipudel tühi või aparaat muidu peetis aga ikkagi hea asi , isegi herilased said sellest aru
Kes räägib tänasest tohutust edasiminekust tervishoius, selline mõttetera.
Kui palju julgeks teist täna juua sellest gaseeritud vee automaadis olnud tavalisest klaasist teeklaasist, millest oli pool linna joonud. Seal oli küll mingi sümboolne pesemine, aga mingist bakterite tõrjumist oleks vist palju loota.
Olen joonud Tallinnas, Riias, Leningradis ja tont teab kus veel.
Muidu n süüfilis nakkab üsna hästi sellisel teel.
Kuidas siis oleks, kas corvus oleks valmis sellisest klaasist täna jooma?

[/quote]
praegu on taaskasutus moes , väljamaalt veetakse isegi vanadekodu siibrid ja rögatopsid ära ning müüakse jewrode eest usaldavatele koduperenaistele
(käisin mingis sodipoes kus naesterahvast müüja proovis hirmsasti mulle kaela määrida sadomaso piitsa , tahtis jubedat hinda oma pervopiitsa eest ,keeldusin liigkalli hinnaga ostmast, proovis siis mulle tasuta kingituseks sokutada kasutatud vibraatorit, soovitasin tal küll see endale sihtotstarbeliseks kasutamiseks hoida aga jah ärist ei tulnud midagi välja)
ja mõni kasutab ka selliste naeste teenuseid kellest pool linna üle on käinud ja pole tal häda kedagi, margantsovka aitab hädast
aga jah ega väga hea pole ette kujutada et sealtsamast teeklaasist rüüpab mõni Zhigull pärast limonnaja pruukimist ja tiisikusehaige nuuskab sinna sisse nina
aga tol ajal me olime kõik noored ja kobedad ja nagu teada et pioneer ei karda hunti tonti ega kolli