Ok lennuvälja kohapealt on nii ja naa, sina ei tõesta ja mina ei tõesta aga ikka surud oma arvamust faktina, see et vene meedia eitab - see on nende TÖÖ!. Ka Krimmi koha pealt väitis Putin Isiklikult mitmeid kordi, et vene sõjaväelasi seal ei ole, hiljem kui vahele jäi siis kinnitas, et jah on aga aga mis iganes eesmärgil.Yks kirjutas: Kas kuskil on värskeid uudiseid just D O N B A S S I L E N N U V Ä L J A ründamises osalenud VF regulaaride matustest? Vist ikka mitte. Maetakse jätkuvalt eilseid kadunukesi, keda leidub igatsugu surnukuurides veel piisavalt. Ja kordan taaskord, et kõige eelduste järgi on seal ründajate hulgas ka nn eilseid regulaare (isegi gruppidena), kuid ei ole ma näinud tõsiseltvõetavaid andmeid, et kasutataks seal regulaarseid taktikalisi üksusi. Saad sa ikka sellest mõistest aru? Regulaarne VF üksus, mida ei käsuta motorolad vaid mis tegutseb nagu üks regulaarne üksus tavaliselt tegutseb.
Seda sinu "infotulva", mida ma peaksin just Donbassi lennuvälja kontekstis netist leidma ei eksisteeri!
PS!
Ja jäta oma lollid järeldused endale! Ära osunda neid mulle!
Ja nüüd käis Putin isiklikult Krimmis Medaleid jagamas "vabastamise" puhul"
Seega need faktid viitavad, et Vene meedia ja võimuladvik sa. Putin valetavad ja eitavad ning nende jutt ei maksa midagi ja kui võttata paralleele Krimmiga siis on Puurin suures osas Isiklukult süüdi nendes tuhandetes laipades aga tal kamakaks põhiline, et võimu ja raha on... kuidas muidu veel kirjeldada sellist vennasrahva, oma rahva ja süütute reisijate ( lennukis) massimõrva!