aht0 kirjutas:
Ah et nüüd on demagoogia? Aga 24/7 iga võimaliku nurga alt üritada väita kui mõttetud kõik piirangud on, kui pahad vaktsiinid on ja kuidas kõik ikka peaks olema teistmoodi ei ole demagoogia?
Kuni peale mitmete 'argumentide' ümberlükkamist tuled lagedale müstiliste tuttavatega (mitte ühe vaid mitmega), kel lausa korraga tekkisid peale süste tervisehädad mis kohe kindlasti olla seotud vaktsineerimisega.
Oleks härra rääkinud ühest sellisest tuttavast, ilma pool päeva eelnevalt vaidlemata ja antivax iba tootmata, oleks usutav. Jah, juhtub. Harva, aga tuleb ette. Aga et lausa mitu kohe said sääntsed hädad on nagu mitu järjestikust lotovõitu. Tahad usutavalt valetada, siis ära pinguta faktidega üle.
Kustkohast sa välja loed, et ma olen öelnud
..kui mõttetud kõik piirangud on? Ma ei ole seda siin millalgi öelnud, lappa kasvõi kõik need sajad leheküljed ükshaaval läbi. Need sinu sõnad on alusetu meelevaldne laim. Jah, ka täna olen kirjutanud, et vaktsiinipass on kaotanud oma mõtte, AGA, ma kohe lisasin, et hoopis olulisem oleks minu arvates
haiguse tõrje seisukohast välja filtreerida, et haiged rahva sekka ei sattuks, ja mõttekas oleks tagada inimeste hajutatus. Kui ikka soovitakse haigust tõrjuda. Selgitus: Et viirus ei pääseks mühinaga levima, kui suudaks miskitmoodi läbi lipsata rahvakogunemisele. Kuidas seda läbi viia, see on eraldi teema. Ma ei leia, et ma oleks piirangutevastane, see on sinu meelevaldne mõtteuitamine.
Järgmiseks vaktsiinid: ma ei ole öelnud, et vaktsiinid on pahad. See on jälle sinu kitsa maailmavaate tõlgendus. Vaktsiinid on kasu toonud paljudele inimestele, aidanud paljusid ja paljudel pole neist ka mingeid probleeme (nagu mina ja mu peregi) (sellest olen kah kirjutanud), vähemalt siiani. Oma postitustega tahtsin lihtsalt näidata ka seda aspekti, et paljud on saanud ka sellest terviserikke, kellel on see ajutine ja kellel päeva kellel kahega üle läinud, kellel mitte. Ka need on faktid ja neid ei saa eitada, ega laua alla pühkida, kuigi mõned seda hirmsasti tahaksid. Aga see ei tähenda, et vaktsiinidest paljudele inimestele kasu pole olnud. Ja ei tähenda ka seda, et esimese otsa vaktsiinid ka uute tüvedega samahästi hakkama saavad. Ka see on juba fakt. Eks näis kuidas edasi läheb.
Ja see et selliseid inimesi mitu on, kas see on siis üllatus või? Juba siin teemas on kirjutanud mitu inimest, kes täiesti oleksid kvalifitseerunud haiguslehe väljakirjutamiseks oma õnneks küll ajutise töövõimetusega. Jah, kinnitan veelkord: ma tean tõesti mitut inimest, kes peale vaktsineerimist nüüd oma tervisega juba pikemat aega kimpus on, ja kellele öeldakse, et see on tema enda meelevaldne sidumine, tean ka ühte kes (tema väimehe sõnadel) sai fikseeritud vaktsiinikahju. Mis temast edasi on saanud või kas hüvitist on saanud nagu siin küsiti, seda ma praegu ei tea, sest pole praegu seda väimeest, minu tuttavat näinud, ega värskemat infot küsida saanud. Minul isiklikult pole mingit alust selle väga pikaajalise sõbra/tuttava sõnades kahelda. See mida keegi teine sellest arvab ei ole enam minu asi.