Sõjatehnika päästmised Eesti metsades
Noh,kuidas nüüd öelda...
Jah,ka meie Valgevene pundis on äärmiselt asjatundlikke ja pühendunud inimesi,kes annavad endast kõik,et ajaloo jaoks säilitada või muuseumitele hankida võimalikult palju eksponaate.
Siiski,enamuse siin piltidel nähtud tehnikast on välja toonud ,puhastanud ja säilitanud teised entusiastid.
Jah,ka meie Valgevene pundis on äärmiselt asjatundlikke ja pühendunud inimesi,kes annavad endast kõik,et ajaloo jaoks säilitada või muuseumitele hankida võimalikult palju eksponaate.
Siiski,enamuse siin piltidel nähtud tehnikast on välja toonud ,puhastanud ja säilitanud teised entusiastid.
Kahjuks ma ei saa kommenteerida.kloss kirjutas:Nagu ma aru olen saanud, siis need pildid tehtud ikkagi Sedunovi juures ? Ja, et arvatakse Sedunov siin foorumis olevat ?
Püüan raudselt kinni pidada reeglist,et ei avalda kunagi mingeid nimesid,niikua kui pole just inimeselt konkreetset luba saanud,või ta ise pole arutelus kaasa löönud.Üritan austada inimeste privaatsust ja jätta avalikkuse ette tuleku nende enda otsustada.
Pildistamiseks ja piltide kasutamiseks ma luba küsisin,aga nimede ja asukohtade avaldamiseks ei küsinud.
- gnadenlose
- Liige
- Kontakt:
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline