Saksa püssigranaat?

Padrunid, mürsud, miinid, granaadid ja kõik muu, mis lendab ja plahvatab, või tapab/vigastab/hävitab muul moel...
Vasta
EOD
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas EOD »

Iselikvidaator on pürotehniline, süttib väljatulistamisel. Ühtki liikuvat osa pole.
Paha aine pole TNT, vaid sellest võimsam ja tundlikum.
Kui on vaja "elusat" lahingumoona deaktiveerida, siis selleks kasutatakse seadmeid, mis eemaldavad sütiku ja paha aine viisil, mis välistab inimese lähedalviibimise vajaduse. Seda teevad väljaõppinud profid. Igasugune käsitsi urgitsemine on ohtlik ja inimese elu ning tervis on hoopis teises suurusjärgus, võrreldes mõnesaja krooniga, mida on võimalik sel viisil teenida või kaunistusega kaminasimsil.
Kasutaja avatar
speedsta
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas speedsta »

Üks pilt parem, kui pikk jutt. Osavate käte ring:

Pilt

Lisaks veel imelisi pilte ja juttu wh foorumist:

http://www.wehrmacht.pri.ee/phpBB-2.0.1 ... php?t=2521
Kui on probleem, tõmba lõuga
Kasutaja avatar
renx90
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas renx90 »

EOD kirjutas:Iselikvidaator on pürotehniline, süttib väljatulistamisel. Ühtki liikuvat osa pole.
Paha aine pole TNT, vaid sellest võimsam ja tundlikum.
Kui on vaja "elusat" lahingumoona deaktiveerida, siis selleks kasutatakse seadmeid, mis eemaldavad sütiku ja paha aine viisil, mis välistab inimese lähedalviibimise vajaduse. Seda teevad väljaõppinud profid. Igasugune käsitsi urgitsemine on ohtlik ja inimese elu ning tervis on hoopis teises suurusjärgus, võrreldes mõnesaja krooniga, mida on võimalik sel viisil teenida või kaunistusega kaminasimsil.
selles on sul küll õigus.Päris huvitav jutt seal tõesti... Ega mul polnutki plaanis mingeid granaate deaktiveerida isegi kui tekiks selline mõte pole ühtegi.
VÕITE PAKKUDA IGASUGUST MILITAAR KAUPA OLEN PEAAEGU KÕIGEST HUVITATUD-esemed lähevad Kohtla-Nõmme ajalootuppa kohtla.ajalootuba@gmail.com
Kasutaja avatar
renx90
Liige
Kontakt:

ega kellelgil ei leidu mõnda deaktiveeritud isendit milleeest parakrahvi
ei saa. Oleks vägagi huvitatud. :wink:
VÕITE PAKKUDA IGASUGUST MILITAAR KAUPA OLEN PEAAEGU KÕIGEST HUVITATUD-esemed lähevad Kohtla-Nõmme ajalootuppa kohtla.ajalootuba@gmail.com
Kasutaja avatar
speedsta
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas speedsta »

Propagandagranaat, mis meenutab oma kujult m...i

Pilt Pilt

http://www.fieldgear.org/riflegrenade.htm
Kui on probleem, tõmba lõuga
Kasutaja avatar
renx90
Liige
Kontakt:

speedsta kirjutas:Propagandagranaat, mis meenutab oma kujult m...i

Pilt Pilt

http://www.fieldgear.org/riflegrenade.htm

seda se küll meenutab oma kuiult :)

aga tahaks teada kuidas need lehekesed sealt välja lendasid
kas kest lendas tükkideks või lendasid otsast välaja?
EOD
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas EOD »

Põhjas oli kildgranaadi iselikvidaatoriga sarnanev viiteelement. Selle läbipõlemisel, 9 sekundit pärast väljatulistamist, süttis väike paiskelaeng, mis surus surveplaadile. See tõukas kahest poolest koosnevat plekist lendlehtede konteinerit, mis lükkas eest terasest ballistilise otsaku ja avanes väljas. Lendlehed pudenesid ca. 450 meetri kaugusel laskjast laiali ja vaenlane sai hinnalist lugemismaterjali, mille leidmisel tema asjade hulgast oli tribunal garanteeritud. Nii lihtne ongi. 8)
Kasutaja avatar
legary159
Liige
Kontakt:

kollane on kindlasti lõhkelaenguga

Postitus Postitas legary159 »

ma leidsin kollase ja see teegi kõva paugu :D
Kasutaja avatar
renx90
Liige
Kontakt:

Re: kollane on kindlasti lõhkelaenguga

legary159 kirjutas:ma leidsin kollase ja see teegi kõva paugu :D
Kui se saladus ei ole siis äkki ütled kus kandist sa selle kollase leidsid ja
kuidas sa selle õhku lasid?
Kasutaja avatar
-=Mortyr=-
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas -=Mortyr=- »

...
Viimati muutis -=Mortyr=-, 05 Jaan, 2016 21:09, muudetud 1 kord kokku.
Frundsberg
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Frundsberg »

Järgmine kord võib teha nii kõva paugu, et võid endale edaspidiseks kuuldeaparaadi osta. Mis pagana päralt te näpite selliseid asju? Mõni tarkpea veab kindlasti ka püssigranaate koju ja varsti jälle loeme ajalehest kuidas mingi tüüp endal näpud küljest lasi.
EOD
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas EOD »

Frundsberg kirjutas:Järgmine kord võib teha nii kõva paugu, et võid endale edaspidiseks kuuldeaparaadi osta. Mis pagana päralt te näpite selliseid asju? Mõni tarkpea veab kindlasti ka püssigranaate koju ja varsti jälle loeme ajalehest kuidas mingi tüüp endal näpud küljest lasi.
Eeldatavad vigastused väiksemate asjade käes lõhkemise puhul:
Lõhkekapsel - kaks näppu ja silm;
Granaadi sütik - labakäsi ja silmad;
2 cm mürsk, püssigranaat - labakäsi, hulgaliselt sügavaid killuhaavu. Tõenäolised surmavad vigastused. 3 meetri kauguselt vaataval sõbral mõni killuhaav (aga kuhu satub?).
Eriti "tark" on muidugi kelkimine. Esiteks muidugi teistele "hea" eeskuju andmine. Teiseks võiks enne karistusseadustikust vaadata, mis seal on kirjas lõhkematerjali ebaseadusliku käitlemise kohta. Kas ikka tasub sellega kiidelda?
Lemet
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Lemet »

Noh,täiskasvand isendite endi puhul võiks ju tegu olla "Darwini valikuga".Aga paraku kipuvad ümbritsevad kah viga saama.Lastest eriti kahju.
Errare humanum est-aga veel inimlikum on selle teise kraesse väänamine...
Kasutaja avatar
renx90
Liige
Kontakt:

Alles se oli ju kui sinimägetekandis lendas 1 mees õhku pärast leidsid politseinikud veel autos 2ms aegseid lõhkekehi.
Kasutaja avatar
renx90
Liige
Kontakt:

kas propakanda granaadi juhtvöö on alumiinjumist?
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline